boogee Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2007 Dokuz Eylül Üniversitesi Sinema Bölümü Ögrencilerinin hazırladıgı bir kısa film...bence mukemmel:) http://www.izlesene.com/video/g%C3%83%C2%BCl%C3%83%C2%BCmse%20k%C3%84%C2%B1sa%20film-gulumse---kisa-film/162656 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 (düzenlendi) Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencilerinden oluşan 16:9 Ekibi’nin hazırladığı bir kısa film olan Gülümse, bir gülücüğün neleri değiştireceğini duygulu bir şekilde ortaya koyuyor. ( yeni asırın yorumu beni hiiç bağlamaz ) Temmuz 16, 2009 schizophrana tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Bu filmi aylar önce izlemiştim nevermore. Bahsettiğin filmlerden biri bu muydu yoksa ? Şaşırdım şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
complex Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 güzeldi yaa... filmin sonu beni sarsmadı diyemem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Güzel evet. Özellikle teknik açıdan çok başarılı bir film. Ses,ışık ve görüntü netliği neredeyse kusursuz. Ancak eleştirmek istediğim nokta filmin adı Gülümse iken mutluluğun bir çok sahnede para ile sağlanması. Biraz içimi burktu ne yalan söyleyeyim. Ama film gayet güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Evet ...Diger filmleri de ekleyecegim.mutlulugun para ile satin alinmasi ; haklisiniz o mükemmel görüntülerin çekilebilmesi icin staj makineleri yerine 4 bin dolarlık makineler alındı.ve mutlu olduk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Sen eleştiriye açık değilsin ama benim demek istediğim o değildi. Herneyse teşekkürler eklemeler için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
river Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Hayatın bir parçasıdır para. Kimileri için amaç, kimileri için araç. Fakat ben şu yönüyle çok beğendim. Küçücük bir yüreğin, karşılıksız paylaşımının ona dönüşüm olayı bence güzel vurgulanmış... İyilik yap evrene at gitsin, döner dolaşır büyür ve seni bulur:) denir ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Yo hayır tam aksine eleştirinizi kabul ettigim icin duruma benzer örnek verdim. Gülümsemeyi cogu yerde maddi mutlulukla gostermis olmamiz büyük handikap oldu haklisiniz.eleştirilerinize devam edin ki buraya koymamın anlamı olsun.. Lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 sonu çok güzeldi. iyi bi düşünce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2010 bende bu kısa filmi paylaşacaktım paylaşmışsın çok etkileyici bir kısafilm, herşey bir gülümsemeyle başlıyor veee izleyin çok başarılı gerçekten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2010 ................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2010 filmi daha öncede izlemiştim ve önemli bir itirafta bulunmalıyım ki filmin içeriği 10sn. daha uzun olsaydı gazyaşlarıma hakim olamazdım, teşekkürler bu değerli paylaşım/lar için , Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2010 iş bankası reklamını andım paso;hanı su cebınde bozukluklar gazoz satarken;tabure fln koyup işi büyüten cocuk ...muzık mı aynıydı acaba:ermm:her neyse özgun degıl ama sevımlı ...o veled gözumün önüne gelince kızın mutluluğu sırıttı bı an..aman neyse anlatabıldım derdımı sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2010 hafızamın ıcıne evet muzık aynı ama banka ve gazoz yanlıs rofl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.