RockGirl Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2007 Rasmus - Guilty I feel guilty Kendimi suçlu hissediyorum My words are empty Kelimelerim boş No signs to give you Sana verecek işaretim yok I don`t have the time for you Senin için zamanım yok You say I`m heartless Kalpsiz olduğumu söylüyorsun And you say I don`t care Seninle ilgilenmediğimi söylüyorsun I used to be there for you Eskiden senin yanındaydım And you`ve said I seem so dead that I have changed Ve ölü gibi göründüğümü ve değiştiğimi söyledin But so have you Ama sen de değiştin Nakarat: [ Guilty,whooooooooooooa, Guilty Suçlu,whoooaaaaaaaa, Suçlu I feel so Empty,yeaaaaaaaaah Kendimi çok boş hissediyorum, evet Empty, you know how to make me feel Boş, sen beni nasıl hissettireceğini bilirsin ] I put a shield upon you Üzerine siper oldum Didn`t mean to hurt you Seni incitmek istememiştim I would have only poisoned your mind Sadece zihnini zehirleyebilirdim Never mean to make you cry Asla seni ağlatmak istemedim You`ve been so thoughtless Sen çok düşüncesizdin I can see right through you Senin içini görebiliyorum You used to be there for me Eskiden yanımdaydın So don`t you leave to say goodbye Bu yüzden, elveda demek için terkedeyim deme Cause you have changed but so have I Çünkü değiştin ama ben de öyle Nakarat I never thought that the time and the distance between us made you so much colder Asla aramızdaki zaman ve mesafenin seni bu kadar soğuttuğunu düşünmedim I`ll carry the world on my shoulders Dünyayı omuzlarımda taşıyacağım Guilty,whoaaaaaaaaaa Suçlu,whoaaaaaaaa Guilty,yeaaaaaaaah Suçlu,yeaaaaaaaaaaaah Guilty,whoaaaaaaaaaaa Suçlu,whoaaaaaaaa Empty,yeaaaaaaaaaaaaah Boş,yeaaaaaaaaaaaaaaaaah Nakarat Guilty,so empty Suçlu, bomboş Empty,so empty Boş, bomboş You know how to make me feel.. Sen beni nasıl hissettireceğini bilirsin.. Rasmus - If You Ever i close my eyes gözlerimi kapatıyorum lay down and sleep away uzanıyorum ve uykuya dalıp gidiyorum there`s no return geri dönüşü yok it`s my mistake bu benim hatam there`s no use in crying ağlamanın faydası yok it`s time to learn öğrenme zamanı if you ever need someone birine ihtiyaç duyarsan sorry `bout the things i`ve done yaptığım şeyler için özür dilerim my life goes in reverse hayatım zıtlık içinde gidiyor if you ever change your mind düşünce tarzını değiştirirsen when the rainy days are gone yağmurlu günler geçtiğinde and the balance returns ve denge geri döndüğünde all alone hep yalnızım this time i walk away bu kez yürüyüp gidiyorum it feels so cold,but i know it`s something i deserve çok soğuk ama bunun hak ettiğim bir şey olduğunu biliyorum i deserve to be mislead yanlış yönlendirilmeyi hak ediyorum breaking up with family ailemden ayrılmak i know it`s my fault bunun benim hatam olduğunu biliyorum it feels so cold,but i know it`s something i deserve çok soğuk ama bunun hak ettiğim bir şey olduğunu biliyorum i deserve to be dead ölü olmayı hak ediyorum sorry `bout the things i`ve done yaptığım şeyler için üzgünüm changes will come in the fall değişikliler son baharda gelecek waiting for the storm, my face against the wall fırtına için bekliyorum, yüzüm duvara karşı hoping that you could forgive me beni bağışlayabileceğini umuyorum you could forgive me beni bağışlayabileceğini you could forgive me beni bağışlayabileceğini forgive me bağışla beni Rasmus - In The Shadows Oh, oh Oh, oh No sleep, no sleep until I`m done with finding the answer Uyku yok, uyku yok ben cevabı bulana kadar Won`t stop, won`t stop before I find a cure for this cancer. Durmayacağım, durmayacağım bu kansere bir çare bulana kadar Sometimes I feel like going down and so disconnected. Bazen düşüyormuşum ve bağlantım kopmuş gibi hissediyorum Somehow I know that I`m haunted to be wanted Bir şekilde biliyorum ki, istenmek için lanetlendim Nakarat : [ I`ve been watching, I`ve been waiting, in the shadows, for my time. İzliyordum, bekliyordum, gölgelerin içinde vaktimin gelmesini I`ve been searching, I`ve been living for tomorrows, all my life. Araştırıyordum, yarınlar için yaşıyordum hayatım boyunca ] x2 Oh, oh Oh, oh In the Shadows... Gölgelerin içinde They say.. that I must learn to kill before I can feel safe Diyorlar ki... güvende hissetmek için öldürmeyi öğrenmem gerekiyormuş But I... I`d rather kill myself than turn into their slave.. Ama ben...Onların kölesi olmaktansa kendimi öldürmeyi yeğlerim Sometimes I feel like I should go and play with the thunder. Bazen gidip gök gürültüsüyle oynamalıymışım gibi hissediyorum Somehow I just don`t wanna stay and wait for a wonder Bir sebepten, kalıp bir mucize beklemek istemiyorum Nakarat Lately I`ve been walking, walking in circles Son zamanlarda yürüyorum, daireler çizerek Watching, play deaf or something. İzliyorum, sağırmışım gibi falan yapıyorum Heal me, touch me, feel me, come, take me higher... İyileştir beni, dokun bana, gel, beni daha yükseğe götür Nakarat (2x) Oh, oh Oh, oh In the shadows... Gölgelerin içinde I`ve been waiting Bekliyorum Rasmus - Time To Burn fear of the dark tears me apart karanlık korkusu beni mahvediyor won`t leave me alone and time keeps running out beni yalnız bırakmayacak ve zaman doluyor just one more life sadece bir hayat daha i`m so sick and tired of singing the blues blues söylemekten çok bıktım usandım i should turn my life around hayatımı düzene sokmalıyım Nakarat: [ tell me why do ı feel this way neden böyle hissettiğimi söyle all my life i`ve been standing on the border line bütün hayatım boyunca sınırda dikeliyordum too many bridges burned çok fazla köprü yandı too many lies i heard çok fazla yalan duydum had a life but i can`t go back bir hayatım vardı ama ona geri dönemem can`t do that,it will never be the same again bunu yapamam, hiçbir zaman aynı olmayacak and i know ve biliyorum i don`t have any time to burn yanmak için hiç zamanım olmadığını ] they follow me home beni eve kadar takip ediyorlar disturbing my sleep uykumda rahatsız ediyorlar but i`ll find a place, place where they can not find me ama bir yer bulacağım, beni bulamayacakları bir yer maybe i`m lost and maybe i`m scared belki kayboldum ve belki korkuyorum but too many times i`ve closed the doors behind me ama çok kez kapıları ardımdan kapattım leave it all behind hepsini arkada bırakıyorum cross the border line sınırı geçiyorum face the truth gerçekle yüzleşiyorum don`t have any time to... hiç zamanım yok have any time to burn yanmak için hiç zamanım yok tell me why... söyle neden... ALINTIDIR... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.