ensiferum13 Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2007 http://i16.tinypic.com/8axlrfm.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greyhuman Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 sonsuz??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seneca Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 1 tane bence :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 inanmıyacaksınız ama bunun doğru bir cevabı varmış ben scarred den bekliyorum cevabı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 beynim döndü :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_eyes Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 5 mi acaba? :S sol alt köşeye baktığımızda (ki bence orjinal hali o köşede.dierleri kopyası); -bir tanesini tekmeleyen çöp adam var. (2) -aşağı atlayan bi çöp adam var.(1) - oturup bacak salllayan var bi de (1) -çembere tırmanan bi çöp adam var (1) gibi geldi bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 1 tane var manyak manyak kosup duruo iste çöp adamlardan sogudum bea:) ne bu enerji Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 10 tane var cünkü 10 yerden cıkıs var :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 10 tane var cünkü 10 yerden cıkıs var :D yalnız cıktıkları yerden dusuo eleman orayıda bi kes iice:) bu arada ben bi tane dedim ama bu manyakmı kendi kendisini tekmelesin die dusundum yani çöpte olsa vardır heralde bi beyincik kafada:blink: o yuzden 2 tane diorum..son kararım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 farketmez 10 cıkısı var 1 kişi aynı anda 10 yerden cıkamayacagına göre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 farketmez 10 cıkısı var 1 kişi aynı anda 10 yerden cıkamayacagına göre olabilir dur bi saniye saniye screen shot yaparak sayalım bakalım kac tane cıkcak :rofl: usenmeden sayacam kıl oldum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 http://img118.imageshack.us/img118/5916/8axlrfmcopyuc7.jpg bence 15 tane var digerleri bunun kopyası oldugunu dusunuyorum! tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Öfff ne kuduruk şeyler bunlar böyle! Sayamıyorum nevrim döndü yeminlen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Öfff ne kuduruk şeyler bunlar böyle! Sayamıyorum nevrim döndü yeminlen aynen ya bıraktım ben çöpten adam olursa böle olur..cin aliyide sevmezdim zaten kucukken:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 http://img110.imageshack.us/img110/4918/8axlrfmcop22yid4.jpg pardon 12 :D:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 pardon 12 :D:D:D ben bilmem sıpam bilir yaklasım mantıklı ama efferim leyn:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 156.............. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 dogru cevap sepia geldi bende 156 diye öğrendim ama cözme işini hala bulamadım tesekkurler sepia:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 print screen le 3-4 defa farklı açılardan durdurup paintle saydım (: çok iyi bi iş yapdığım söylenemez boş işlerin adamı sepia (: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hope_ Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Goslerim bozuldu yaf... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 keske daha önce görseydim...resmi ilk görünce direk aklıma print screen geldi ama sepia saolsun................ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.