Sepia Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2008 İnsanlar dünyayı çoğu zaman arzularını tatmin edici bir araç olarak görmüşlerdir, peki bunu kendi kendine sağlayabilirler mi? Yani insan kendi kendine yetebilir mi? Düşünen beyinlerin düşüncelerine ihtiyacım var herkesi konuya beklerim:thumbsup: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 hayatına aldığı insanlara aşırı derecede bağlanan ve geri kalan zamanını onların arkasından bıraktığı yıkıntılar arasında geçiren biri olarak belkide en son cevap verebilecek kişiyim ama evet yeter , yetmelidir. çoğumuz aileden başlayarak hayatımızda hep birileriyle varoluruz ; kardeşimiz, arkadaşlarımız , eşimiz ...böyle sürer gider. ama insan özünde yalnız bir varlıktır. ve başına ne gelirse gelsin yalnız aşabilir , yapabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 insan oglu arayıs içersinde olan bir yaratıktır...kendini çözer ama bir yerde bırakır cunku bulabilecegi bir sey kalmamıstır...burda baska yönlere gitmek zorunda kalır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 hayatına aldığı insanlara aşırı derecede bağlanan ve geri kalan zamanını onların arkasından bıraktığı yıkıntılar arasında geçiren biri olarak belkide en son cevap verebilecek kişiyim ama evet yeter , yetmelidir. çoğumuz aileden başlayarak hayatımızda hep birileriyle varoluruz ; kardeşimiz, arkadaşlarımız , eşimiz ...böyle sürer gider. ama insan özünde yalnız bir varlıktır. ve başına ne gelirse gelsin yalnız aşabilir , yapabilir. peki insanı birbirine muhtaç durumda bırakan şey isteklerden (arzulardan) ibaret midir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 hayatta kalma savaşı diyelim, mecburiyet diyelim. sadece istekler arzular dersek kısıtlamış oluruz. sence ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celticfrost Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 insanı yaratan duyguların başında istekleri gelir, isteme duygusu insanı yaratmanın en önemli etmenidir. insan kendi kendine yetmez, eğer yeter dersek, yaşamı sınırlamış, kendimizi kısıtlamış oluruz ki bu ölümden başka birşey değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2008 Bilemiyorum..Bu konuda eskiden ben merkeziyetçi bişeyler düşünürdüm.. Dinime göre burada yaşadıklarımdan sorumlu tutulacaksam yani burası benim için bi sınav alanıysa(klişe oldu ama napelim) olay tamamen benim için düzenlenmiş demektir..Bütün hepsi yanılsama olan bu dünyanın tek sebebi benim ve herşey bende başlar.. Herşey benim! Bu durumda tabiki kendi kendime yetebilirim... ama son zamanlarda köklü değişiklikler yaşıorum..kafam karışık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.