nightmore Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2008 Sebepsiz bir tebessümle baktım aynada kendime gözlerimde sen vardın dilimde hecelediğim adın sessizce söyledim Seni Seviyorum,sadece kalbim duydu... Oysa sana seslendim en derinden en yürekten,belki hissedersin hatırlarsın uzağında biryerlerde sana seslendiğimi.... Seninle kısacık zamanda hayatın en güzel mutluluğunu yaşamışım... Hayatın düzenini hiç bozmadım... Sevdim en derinden, Sevildiğimi sandım bir umutla, Gidişini izledim engel olamadım, Aşkın en ücra köşelerinde derin heyecanlar yaşadım... Hiç karışmadım kaderin işine nasıl oldu diye sorma sen gitmek istedin ben engel olmadım,sen çağırdın ben geldim... Ve bitsin dedin ben sustum...dilime lal geldi yüreğime hançer...gözümde yaşımı büyüttüm içimde sevdanı kızmadım sana kırılmadım.... Şimdi yine sana sesleniyorsam sevdamın büyüklüğünden senin vurdumduymazlığına inat!... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.