Nora Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2006 Arkadaşlar, Bu konu daha önce birçok kez konuşuldu ama ben hatırlatma ihtiyacı görüyorum. Özellikle sitemiz yeni üyeler kazandıkça sanırım gerekli hale geldi.. Başlık açarken lütfen konunun sitede daha önce açılıp açılmadığına dikkat edelim. Tekrar açılan konular bildirmeye gerek görülmeden siliniyor..bilginize. Özellikle yeni üyelerimiz siteye konu açmadan biraz daha araştırma yaparsa sevinirim. Aradım bulamadım şeklinde yanıtlar alıyoruz, haklı olabilirsiniz. Bu da başka bir dikkat edilmesi gereken sorunu gösteriyor. Açtığınız konunun başlığını, içeriği düzgün bir biçimde ifade ederek yazarsanız arama yapmak kolaylaşacaktır. Bu şekilde bu tip aksaklıkları en az seviyeye indirmiş oluruz. Ve gene tekrar ediyorum! Lütfen başlıkların tamamını büyük harf ile yazmayın. Gereksiz ifadeler ve açıklamalardan kaçının. Aynı şey mesajlarınız içinde geçerlidir. Düzgün bir Türkçe kullanmak okunması daha keyifli bir forum demektir. Bunlara dikkat edelim.. Siteye yeni üye olan herkes lütfen önce Site Kurallarını okusun!hepinize şimdiden teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 Kesinlikle Nora arkadaşıma katılıyorum. Örneğin Bilgisayar forumunda 3 adet "Yardııım" şeklinde başlık mevcut. Yardım yardım ama neye yardım? Konu nedir? Bunu başlıkta belirtirseniz hem benzer konuların tekrar açılmasını engellemiş oluruz hem de yeni üyeler aradıklarına rahatça ulaşabilirler. Yardım, Bir Bakın, İmdaat vb. başlıklar açmak yerine konunun ne olduğu hakkında bilgi veren bir başlık seçmeniz daha güzel olacaktır. Aynı zamanda Türkçe yazım kurallarına da birazcık dikkat lütfen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 İki arkadaşıma da katılıyorum... Çoğu forumda mebcut olan sorunlar bunlar tekrar tekrar aynı konuların açılması, başlıklar, BÜYÜK HARFLE YAZIM,değişik türkçe yazılımlar... Bunları "0" a indirgemek zor ama azda tutmak bizim elimizde... Herkes biraz özen gösterirse bu konuda çok iyi olur ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 kesinlikle bu konulara bende katılıyorum arkadaşlar,,, bolsorunun yaptığı gibi imzamıza bizdemi forum kurallarının linkini eklesek ne yapsak bilemiyorum... bu konuda bi çok arkadaşa pm atarak ta uyarmaya çalışıldı fakat bi sonuç alınamadı. iş bu seviyeye gelince uyarı konusu açılması iyi olmuş... bu arada iibfli, bende bilgisayarla ilgili bi ara yardımmmm die bi konu açmıştım, çok panik olduğum bi zamanda,,, artık bu tip şeylerin içeriğine bakarak daha sonradan moderetörleri haberdar ederek konu başlığı değiştirilebilir... sende anlayış gösterirsin, insanların panik halleri sonuçta... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 Pek muhterem Firdevs Hanım, Elbette bu gibi durumları anlayışla karşılıyoruz. Ancak ben sadece genel bir örnek gösterdim ve uyarıda bulundum. Ayrıca orada bu şekilde başlık açanlara çok ağır yaptırımlardan da bahsetmedim. Lütfen üzerinize alınmayınız yahut bu uyarıdan rahatsızlık duymayınız. Siz de takdir edersiniz ki bizler de insanız. Devamlı başlık düzeltmekle uğraşamayız. Hep birlikte azami titizliği gösterirsek çok daha hoş, anlaşılır, karmaşadan uzak ve güzel görünümlü bir forumumuz olacaktır. Ancak bu şekilde bireylere daha faydalı olabiliriz. Saygılarımla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 ben üzerime alınmaktan ziyade, sadece insanlar panik halinde bu tip başlıklar açabiliyor ve ben de buna kendimi de örnek göstererek çözümü önerdim... daha fazla da bu konu da yorum yapma tarafatarı değilim... yardımların için şimdiden teşekkür ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Bakınız saygıdeğer arkadaşlar, devamlı uyarı yapılmasına rağmen halen başlık açarken bu uyarılar dikkate alınmıyor. Kelimeler yarım yamalak, tüm harfler küçük yahut tümü büyük vb hatalar devam ediyor. Lütfen Biraz Daha Dikkat Edelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Konuya bende fikirlerimle katılmak istiyorum ''yardım'' - ''YARDIM'' -''YARDIMMM'' vb kelimeler olduğunda , bende bilmeden bir konu açıyorum adınıda yardım edin yapıyorum buna karşılık bana bir hata mesj türü birşey gelse (örn:bu konu sitemizde mevcutdur ) daha iyi olurmu sizce ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Çok güzel olur da bolsoru böyle bir eklenti henüz duymadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Başka O kadarını da biz düşünelim...zaten açılan her yanlış konunun başlığını düzeltip duruyoruz. Üyeler bir zahmet bir başlık araması yaparlarsa herşey hallolur ikide bir birilerini uyarmak zorunda kalmayız. O mevcuttur lafı zaten benim şu sitede en çok kullandığım kelime oldu. Biraz dikkat biraz özen hepsi bu. Bunu dayapmak gerek artık... Birde modsun sen dediğine bak ayıp ayıp... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Evet haklısın düzgün başlık + iyi arama yapma bütün olay bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Ben de katılıyorum ben de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2006 evet uyarular için teşekkürler dikketli olmaya calışıcam kendi adıma:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goldenmoon Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2006 tamam bu konudaki hatamı kabul edıyorum bende yaptım ımdaaaaat dıye daha dıkkatlı olucam ılk gun paniği olsa gerek tum sıte uyelerınden ve yonetıcılerınden ozur dılerım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2006 Yardımcı olabildiysek ne mutlu goldenmoon:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest maji Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 sanırım bu hatayı işleyenlerden biride benim...... bir konum vardı başlığını düzeltim derken iki konuya dönüştü .. ijammm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Nora, bu başlığı da güncelleyip üyelere sunsak mı diyorum ? Yeni üyeler geldikçe forum kuralları ihlal olup duruyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Arkadaşlar, Bu konu daha önce birçok kez konuşuldu ama ben hatırlatma ihtiyacı görüyorum. Özellikle sitemiz yeni üyeler kazandıkça sanırım gerekli hale geldi.. Başlık açarken lütfen konunun sitede daha önce açılıp açılmadığına dikkat edelim. Tekrar açılan konular bildirmeye gerek görülmeden siliniyor..bilginize. Özellikle yeni üyelerimiz siteye konu açmadan biraz daha araştırma yaparsa sevinirim. Aradım bulamadım şeklinde yanıtlar alıyoruz, haklı olabilirsiniz. Bu da başka bir dikkat edilmesi gereken sorunu gösteriyor. Açtığınız konunun başlığını, içeriği düzgün bir biçimde ifade ederek yazarsanız arama yapmak kolaylaşacaktır. Bu şekilde bu tip aksaklıkları en az seviyeye indirmiş oluruz. Ve gene tekrar ediyorum! Lütfen başlıkların tamamını büyük harf ile yazmayın. Gereksiz ifadeler ve açıklamalardan kaçının. Aynı şey mesajlarınız içinde geçerlidir. Düzgün bir Türkçe kullanmak okunması daha keyifli bir forum demektir. Bunlara dikkat edelim.. Siteye yeni üye olan herkes lütfen önce Site Kurallarını okusun!hepinize şimdiden teşekkür ederim... Güzel .......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Arkadaşlar lütfen bu uyarıyı tekrardan okuyun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Arkadaşlar, Bu konu daha önce birçok kez konuşuldu ama ben hatırlatma ihtiyacı görüyorum. Özellikle sitemiz yeni üyeler kazandıkça sanırım gerekli hale geldi.. Başlık açarken lütfen konunun sitede daha önce açılıp açılmadığına dikkat edelim. Tekrar açılan konular bildirmeye gerek görülmeden siliniyor..bilginize. Özellikle yeni üyelerimiz siteye konu açmadan biraz daha araştırma yaparsa sevinirim. Aradım bulamadım şeklinde yanıtlar alıyoruz, haklı olabilirsiniz. Bu da başka bir dikkat edilmesi gereken sorunu gösteriyor. Açtığınız konunun başlığını, içeriği düzgün bir biçimde ifade ederek yazarsanız arama yapmak kolaylaşacaktır. Bu şekilde bu tip aksaklıkları en az seviyeye indirmiş oluruz. Ve gene tekrar ediyorum! Lütfen başlıkların tamamını büyük harf ile yazmayın. Gereksiz ifadeler ve açıklamalardan kaçının. Aynı şey mesajlarınız içinde geçerlidir. Düzgün bir Türkçe kullanmak okunması daha keyifli bir forum demektir. Bunlara dikkat edelim.. Siteye yeni üye olan herkes lütfen önce Site Kurallarını okusun!hepinize şimdiden teşekkür ederim...Türkçe'nin doğru kullanılmasına dikkat etmeniz çok hoşuma gitti, teşekkürler hassasyetiniz için:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Güzel............. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.