SchizophreniCorpse Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2008 İmzamı ayarladıktan sonra attığım bi kaç mesajda gözüktü fakat daha sonra attığım mesajlarda imzam gözükmüyor İmzamı göster seçeneğide işaretli ayarlardanda baktım başka bir sorun mu var ? Umarım konuyu doğru yere açmışımdır Mesela bu mesajımda gözüküyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 İmzalar aynı sayfa içinde tekrar tekrar gösterilmiyor. Aynı zamanda kısa özet mesajlara da eklenmiyor. İmzanda sorun yok yani bu sadece sitenin ayarı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DevilSpew Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2008 bendeki hiçbir şekilde gorunmuyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2008 Konularda yazdığınız kısa cevaplarda imzanız gözükmez. Gözükmesi için mesajınızın belli bir karakter sayısından fazla olması lazım. Ayrıca her sayfada en fazla 1 kere imzanız gözükür mesajınızdaki karakter sayısı fazla da olsa eğer o sayfada bir mesajınızda imzanız gözüküyorsa diğerlerinde gözükmez. Bu uygulamanın sebebi ise konuyu okuyan ziyaretçilerin her mesajın altında bulunan resim vb beklemeyerek sayfa açılma hızını arttırma, gereksiz uzayan sayfayı aşağı doğru kaydırma derdinden kurtarma ve ayrıca özellikle kotalı kullanıcılar için her konu açıldığında 10'a kadar varan bu imza resimleri ile gereksiz resim yüklemelerini engellemektir. Bu uygulama tamamen ziyaretçilerin konforu düşünülerek hayata geçirilmiştir. Sistem ve bizim açımızdan imzaların bu şekilde gösterilmesi veya gösterilmemesi farketmiyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 imzaların boyutları neden kucuk :S :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 imzaların boyutları neden kucuk :S :S adı üstünde imza bende aynı soruyu sormayı düşünüyodum bu konu iyi oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 Bazı arkadaşlar da msn'den gelip nasıl imza koyarız diye soruyorlar. imza bilmiyorsanız parmak izinizi tarayıcıdan tarayıp koyabilirsiniz arkadaşlar diyorum (bu havalarda herkesin serinlemeye ihtiyacı var diye düşündüm ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 bu arada belirtmeden edemeyeceğim..boogee'nin imzasına bayılıyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 Bazı arkadaşlar da msn'den gelip nasıl imza koyarız diye soruyorlar. imza bilmiyorsanız parmak izinizi tarayıcıdan tarayıp koyabilirsiniz arkadaşlar diyorum (bu havalarda herkesin serinlemeye ihtiyacı var diye düşündüm ) Ya arkadaş ben yaşlı ve teknoloji özürlü bir adamım; imza koymasını bilmediğim gibi parmak izimi hayatta taratıp koymasını beceremem. Onu bırak; bana şunu şurdan kopyala, şuraya yapıştır desen, beceremem. Yaşlılara karşı biraz anlayış lütfen! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.