bolsoru Oluşturma zamanı: Ekim 23, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 23, 2006 (düzenlendi) >>>Evanescence Performance >>>My immortal - Rikki >>>Evanescence zero >>>Evanescence - Thoughtless (Korn Cover) (Live At Rock In Rio) >>>Haunted - Evanescence (AOL @ SESSIONS) ***FestivaLs*** >>>going under (live rock am ring) >>>bring me to life/tourniquet (rock am ring) >>>my last breath (rock am ring) Nisan 6, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kırık linkler silindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 saol çok güzel paylasım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 Eyw bölümüne yakışır bi konu olduğuna inanıyorum ve sanada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 ALINTIHadi baqalım evanescence ciler ellerinizi göreyim beğenmedinizmi müzik ziyafetini? [/b] bu nası mesaj böle aaaa şakşakçı mı arıyosun kendine cık cık cık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 saol bolsoru cok güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 eh sana dicek bişi bulamıyorum nora ablacım beğenmş olduğuna sevindim @SENSİZİM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2006 takılıyorum bolsoru aaa ayrıca blaze hem Evanescence seviyosun bu kadar ama bomba paylaşım bolsorudan geliyo ayıp ayıp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 kader utansın napim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 arkadaşlar 30 adet msn avartarı dabenden yanında da bır adet gıf onızleme yapmadım kusura kalmayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
unal Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 çok güzel çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 amy lee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 everybody@s fool seether ft amy lee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Hala çalma listemde var , yabancı şarkılarda rekabet fazla olduğu için bizden bile daha çabuk eskiyor şarkıları ama evanescence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 - Efsane. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.