taduse Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2006 Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz? Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz. "Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz. Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve poğtan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı? Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2006 göz yanılması ve biliçaltı geliyor ilk olarak aklıma bakalım denicem bu gece sonuclaerını yazarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nixis Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Arkadaşım bende denemedim denemekte istemem. Hem neden ayna olduğunuda anlamadım. Bu varlıklar aynadamı görünüyor sadece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x2772 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 bende denedim geçen akşam:) başta biraz ürkütücü oldu ama bişi göremedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ne aynası ya cin çağırma tarıflerı var arkadasım burda sayfalarca onu dene bole ayna mayna olucak iş diiil bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 pekii gören var mı?? not : x2772 avatar aynı olmus yauu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 yazan arkadas gormustur belkı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ALINTI(emre @ 7 08 2006, 20:19 ) 2657[/snapback] yazan arkadas gormustur belkı [/b] ondan bashka deneyen yokh mu peki o kadar yazlmısh... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ALINTI(emre @ 7 08 2006, 20:16 ) 2654[/snapback] ne aynası ya cin çağırma tarıflerı var arkadasım burda sayfalarca onu dene bole ayna mayna olucak iş diiil bunlar [/b] bencede o kadar tarif vermişiz forma ama hatrın için bi deniycem. Umarım kendime hayran kalmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ya sen bu yazılana ınandınmı cıdden elıne hıc gece ayna almadınmı yanı bı bayansın ben bıle bakarım arada bı gece yok yanı olmuo bısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ALINTI(emre @ 7 08 2006, 20:24 ) 2661[/snapback] ya sen bu yazılana ınandınmı cıdden elıne hıc gece ayna almadınmı yanı bı bayansın ben bıle bakarım arada bı gece yok yanı olmuo bısı [/b] bana mı dedin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ewt sana dedım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ALINTI(emre @ 7 08 2006, 20:31 ) 2664[/snapback] ewt sana dedım [/b] karanlıkta aynaya bakma bu zamana kadr aklma gelmedi gayet mantıksız bir nedeni olmadan ! ! ! gereksz b,r msj yazmıssın!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 karanlıkta aynaa bakmak bayan olmak alakasını yazsana! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ya bu cocuk lambanın ısıgının gelmesı fln yazınca aydınlık oluo bızım ev oyuzden ole dedım anladın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest white_lion Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Ben korkunun takendisiyim ben ki ölüden bile korkmam kaldıki kendi yansımamdanmı korkacağım hiç sanmıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Ben eskiden çok yapardım bunu. Öyle otururdum gece ayna karşısında çünkü kendi yüzüm değişiyordu baktıkça o zaman. Ürkütücü oluyor tabii ama baktıkça gözü dalıyor insanın o bakımdan görüntüler değişebiliyor. Hiç başka birşey görmedim. Eğlenceli oluyor ama Bunun dışında aslında sevmem ayna. Beni huzursuz ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ayna elemental büyülerde falan kullanılıyor , örneğin nostradamus ayna su ateş falan kullanırmış, bunun dışında aynanın bir özelliğini bilmiyorum ama mum ışığında inanılmaz göz yanılgıları yaratabilir tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ALINTI(mescalin @ 8 08 2006, 00:26 ) 2744[/snapback] ayna elemental büyülerde falan kullanılıyor , örneğin nostradamus ayna su ateş falan kullanırmış, bunun dışında aynanın bir özelliğini bilmiyorum ama mum ışığında inanılmaz göz yanılgıları yaratabilir tabi [/b] göz yanılılarının nedeni gözumuzun karanlıkta yansımaları dogru kırıp sarı lekenin uzerine duzgun bi şekilde dusurememisnden kaynaklanıyor biliyorum ben. o yuzden karanlıkta bir cismin sagına veya soluna bakarsak duz baktıgımızdan daha iyi göruruz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 ALINTIBen eskiden çok yapardım bunu. Öyle otururdum gece ayna karşısında çünkü kendi yüzüm değişiyordu baktıkça o zaman. Ürkütücü oluyor tabii ama baktıkça gözü dalıyor insanın o bakımdan görüntüler değişebiliyor. Hiç başka birşey görmedim. Eğlenceli oluyor ama Bunun dışında aslında sevmem ayna. Beni huzursuz ediyor [/b] bende bi keresinde aynanın karşısında dalmıştım ama sadece gözüm ağrıdı. ve bakarken sadece göz tipim değişti. onun haricinde kimseleri göremedim_?_?_?_?_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 ben bakarsam bişeyler göreceğime inanıyorum ama bakmıycaaaaaaaaam bakmamalıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 baksana bi bakalım ne görüceksin_?sonra bizimlede paylaşırsın!!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 ALINTI(FİRDEVS @ 8 08 2006, 10:53 ) 2825[/snapback] baksana bi bakalım ne görüceksin_?sonra bizimlede paylaşırsın!!!!! [/b] o anı benle yaşarsan olur tabi sonra birlikte anlatırız burda.o kadar cesaretin varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 yok ben almıım. inanırım varlıklarına ama aynı zaman da da korkarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.