beyazkin Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2008 http://img120.imageshack.us/img120/6637/11cs3.jpg ALBÜMÜN ŞARKI SÖZLERİ Mt - 18 Yasim Ağlasın gözlerinde bıraktığın 18 yaşım Sende gömüldü binlerce sevgi kucağına sarılamadığım an Ve lütfen uyuu.. Ağlasın gözlerinde bıraktığın 18 yaşım Sende gömüldü binlerce sevgi kucağına sarılamadığım an Ve lütfen uyuu.. Yanlız gecelerin bir bedende solmuş birkaç çiçeğin aşığı Küçük bir serçenin ıslığı şarkılarım Kalbime ağır gelen yanlızlığımın hatırası beni bıraktığın ben bana İçime gözlerinden yılların acısını damlarım Yok şarkılarım çalmasın yok baharlarım olmasın Yok ayrılığın acısına dayanırım Tam anlamıyla savaş kalıntısı yüreğim Hergününe demet papatyalar yollarım Bir yeminim vardı anne sen duyarsan hatırla Gözlerini yumduğunda 4000 kilometre uzaklıkta bir pişmanlığın sesi yankılandı telefonda Anneni defnettik dedi bir ses ve pes etti hayat Pes etti murat pes etti yaşamak pes etti pesss Tek nefesti o içime çektiğim yüreğinden koptuğum eylül akşamlarından arda kalan Ağlasın gözlerinde bıraktığın 18 yaşım Sende gömüldü binlerce sevgi kucağına sarılamadığım an Ve lütfen uyuu.. Ağlasın gözlerinde bıraktığın 18 yaşım Sende gömüldü binlerce sevgi kucağına sarılamadığım an Ve lütfen uyuu.. Dermansız sabahların çiğleri gözlerimde Gecenin soğuğundan kalan açtı güneşler Yalan anne yalan açtı güneşler Yağmurların ardından sadece toprağının kokusu bu kalan Ölüm yokuşu dermanı yok ayaklarım intihar merdivenlerinde Kestim darağacında umut varken ipi 30 Kasım yankısı gidişinin yüreğime acı renklerle resmedilişi sanki Bütün gemilerin veda ettiği kıyıda ağlayan yanlız bir martının kanadıyla sarılan oltaya takılan sudan çıkmış bir balık gibi Telaşlı ve ağlamaklı Gözlerimde hayalin sanki hiç gitmemişsin gibi Beni hiç yanlız bırakmamışsın gibi Hep dizinde yatıyormuşum da masallarını her akşamın batışında dinliyormuşum gibi Ağlasın gözlerinde bıraktığın 18 yaşım Sende gömüldü binlerce sevgi kucağına sarılamadığım an Ve lütfen uyuu.. Ağlasın gözlerinde bıraktığın 18 yaşım Sende gömüldü binlerce sevgi kucağına sarılamadığım an Ve lütfen uyuu.. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Mt - Adalet,Tolerans,Evrim ve Ronesans Beyazkin Bir ütopya bu gözlerimdeki Gerçek olana kadar Modern köleler yarattı feodal yönetime aşık olan avrupa Amerika imparatorluğuna hayran bir bakışla Ne enteline ne bilginine danteline bilimi Hepsi esir şimdi endüstri canavarının kollarında Gizli sömürgeler ve tek güç para bu doğasına tecavüz ettiğiniz ruhunu miktiğiminiz dünyasında Hani adalet hani insan hakları hani düşünce özgürlüğü Oooo yarana mı bastım Sorry man! Özgürlük rahatça esrar içmek Karı kız ticaretine girmek Genç beyinleri zehirlemek Ve ****** olup vergi vermek Küçük çocukları çalıştırıp kapital sistemi esir etmek Yabancıları ezmek Dokuz yaşında çocukların aklını çelip ilişkiye girmek Ölüleri evlendirmek hayvanları korumak ama Afrikadaki çocukları siklememek İnsan hakları tek taraflı siyahsan kölesin beyazsan özelsin Yabancıysan önemsiz Vatanına söversen onlardan olmaya değersin Beyazkin Sadece gerçekler.. Beyazkinnn Beyazkinnnn... Tek güç para ***** koduğumun... Yok ruha adaleti toleransı aşkı sevgisi insanlığı gerçeği para olan dünyanda insanlık yok Sizin kadar nasyonalist olsam insan ayrımı yapar modern köleler yaratır Bilmem ne bankasının sahibi bu der sadece Sadece tüketin Sadece tüketin diye yapmadığım ******luk kalmazdı Tanrı para dinse ekonomi Ne modern müslümanlığı Ne dörde bölünen hristiyanlığı Ne anlatılan yahudiliği ne budistliği ne de metafiziği Tek güç para ***** koduğumun dünyasında Tek güç para... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Mt ft. Gizem - Amorf Beyazkin Durdu yaz farz oldu ah alınmalı dedi vicdanda kaosa kahroldu Solan güneşe gözlerin savaşın tek bekçisi Elimde yok kalaşnikof gerilla son söz adaletin Dünya granit hayatlar yuvarlak izamorf maddiyata aşık amorf Çek pimi dün ben bugünün içinde yarına koşan ama dünü düşünebilen tek kelimeye anlam veren dogma gibi hep kendini düşünen Bir cansın sen bir vicdan bir beden bir insan bir akıl Çok moniküler yalandan ibaret metafiziksel bir fasıl Kasıl nasıl zırıl zırıl asıl çağı çağıl çağıl kasılmadan geçen ışıl ışıl kaç yıl hatırası var Rüyalarda mışıl mışıl uyu Uzunu çok uzun incesi dar mı dar bi yol depresif savaşların gözlerimde tek kalıntısı Ağlaa günleri geçer durmadan Yalvarıp umudu arar Çok mu kırılmış kalbi kan duası para vicdanından damlarken umut yerine savaşlara milyarlar akarken Dolara esir parazit tarihi ağzına almayınca İlmihal yalan tefsir insanlığı anmayınca Yarın kalmayacak sınav günü yeti kontrolü eline alınca İnsanlık ruhunu prangalarıyla serbest bırakınca Ağlaa günleri geçer durmadan Yalvarıp umudu arar Çok mu kırılmış kalbi kan duası para vicdanından damlarken umut yerine savaşlara milyarlar akarken --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- MT- Kalbimin Kücük Elleri (feat. Ufuk) Kalbinin küçük elleri Umudun mavi gözleri Kaç yemin memin verilmiş sözü elin yüreğin prangada Kan ağlar yüreğin küçük kalbin umutlar uçurumlara Bir sırdaşım var bir kardeşim var bir kalbim bir anam bir babam bir mahallelim var Gönlümde umudum gözümde umudum rüyamda umudum her günüme solan bir gülüm var Ben öylece bakardım ha düştü düşecek kremit çatıların altından Bombaları seyreden ruhları özgür cesetlerim var Dar bu yar sar bu yar sözlerim yankılar yankılar acılar Çığlıklarım da yankı şimdi bombalar patlasın umarsızca Sadece benim canım yanar Çek bu derdi savaş tarlalarında ağlar begonyalar Kara bahtım seni de siyaha sardılar Aldılar, sardılar koydular eski model bir kamyonete de nereye kattılar Hangi ele saldılar hangi sele çağladılar ahlarında bile onların pis bir barut kokusu var Kalbinin küçük elleri Umudun mavi gözleri Kaç yemin verilmiş sözü elin yüreğin prangada Kan ağlar yüreğin küçük kalbin umutlar uçurumlara Bir şehre ağladı gökyüzü Bombalar kurşunlar ağlayanlar sargılar ve yaralar Sesi çıkmayanlar bile ağladı yüzünde timsah göz yaşları var Sil utanma tarih gerçeği karalar Bu yaraların savacak zamanı mı var Ağlayacak göz yaşımı var Yerle bir umutlar yüreğe derman mı var Derdi anlayacak anı mı var ahı var Kırık bir çeşme vardı rüyamda Lisedeki hademe bahçeye bir papatya dikiyordu Aynı torsan incirindeki serçe Hani küçükken hep bana gülüyordu Annemdi çeşmedeki yüzü gülüyordu Gül diyordu mürekkebi mavi kalemi ile papatya satırlar yazıyordu Bana bakıyordu içim ısınıyordu Koş diyordu hiç sarılamadan ona rüyam bitiyordu Bu savaş Kalbinin küçük elleri Umudun mavi gözleri Kaç yemin verilmiş sözü elin yüreğin prangada Kan ağlar yüreğin küçük kalbin umutlar uçurumlara ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mt - Ana Ana Ana ana ... Bu son mektup sana .. Ana gözyaslarim toprakta bir künyem kisa sacli resmim hatiram kalir gülmez yüzüm bilirim.. Ana ana Ana ana ... Bu son mektup sana .. Ana gözyaslarim toprakta bir künyem kisa sacli resmim hatiram kalir gülmez yüzüm bilirim.. Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman Ana bu sana belkide son mektubum Askerde bir pusuya sehit gider aslan oglun Gözyaslarimi koyuyorum yolladigim mektuplara Yüregin üzülmesin satirlari okudukca Manisa kirk agac acemilikte komando egitimi Sonra ŞIRNAK YOLUNDA BULDU OĞLU KENDİNİ NE ŞEHİTLER YATIYOR BU TOPRAĞIN ALTINDA Haberimi alipta uzulmesin gül yüzün ana Beni bu kutsal göreve ugurlarken sen ve babam Gözümden akan yasa agladim sana sormadan Gözümden akan her damla bir kamcidir mehmetçiğe Beni sen ellerinle uğurladın askerliğe Aklımda babamın yine gurur dolu bakışı 20 yaşında oğlunun çelik hasretini yakışı Ne gurbet elde geceleri soğukta nöbete Ne yemekleri ne sensizliğe dert yandım Hep andım AY YILDIZ altındaydım Tüylerim diken diken olurken ana Ben sadece bir karış toprağına onlarca kan dökülen vatan için burdaydım! Ana ana ... Bu son mektup sana .. Ana gözyaslarim toprakta bir künyem kisa sacli resmim hatiram kalir gülmez yüzüm bilirim.. Ana ana Ana ana ... Bu son mektup sana .. Ana gözyaslarim toprakta bir künyem kisa sacli resmim hatiram kalir gülmez yüzüm bilirim.. Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman -Alo! Annecim nasılsın? -iyiyim saol anne -iyidir..askerlikte iyi gidiyo anne -nolsun?sabahları kalkıp talim yapıyoruz askerlik işte -Vatan görevi -Babam nasıl anne? -Bende sizi çok özledim anne.. -Gerçekten bende sizi çok özledim anne -Anlıyorum anne -Vatan görevi anne bu da biticek bigün.. Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman Çanakkale öyle kolay geçilmez ana Kaç şehit kanı bayrakta ay yıldızla onuru parlamakta Kaç ana şehidin ağlamakta Kaç çocuk babasız ama onurla Kaç mehmedin ayağında yaz kış postalla 15 ay hasretle yanarda Bir sesini duysam bir kokunu duysam beni bir bağrına bassan Birde babama sarılsam Birde sardığın dolmadan atsam ağzıma Bağrıma künyeme yazmışlar adımı Kefeni üzerinde ay yıldız ve özlemi gözlerimde Gece soğukta nöbetinde Gündüz iştimada mertçe! HERŞEY VATAN İÇİN işte Sen aldırma ana ne derlerse desinler Bir karış toprağına el değemezler mehmetçik burda oldukça! Bu vatan onları bağrına bastıkça Birlik oldukça Birlikten kuvvet doğdukça Analar mert mehmetler doğurdukça!! Ana ana ... Bu son mektup sana .. Ana gözyaslarim toprakta bir künyem kisa sacli resmim hatiram kalir gülmez yüzüm bilirim.. Ana ana Ana ana ... Bu son mektup sana .. Ana gözyaslarim toprakta bir künyem kisa sacli resmim hatiram kalir gülmez yüzüm bilirim.. Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mt - Dolunay'in 15'i Beyazkin Yeahh! En gerçek gerçek!! Ağladımmmm sabahlara dek Gözleri kan nehri sersefil Yalvardımmmm sen duyana dek Kimse duymadı ruh bedende tek kefil Yas günü gözlerim kalk desen derman mı var Eresir sözlerim sus desen çarem mi var Yok bugün nefret içinde yandı gönül sen duymadın Sol gülüm acıdan bağıracak gücü kalmayana kadar Hadi bre! Pus senin us benim çok dinle sus senin Dolunay'ın 15i dublajlı bir filim Pus senin us benim çok dinle sus senin Dolunay'ın 15i dublajlı bir filim ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mt - Yok Denklemli Paradox feat Saian Mt Verse Çok nefessiz sır top tüfeksiz en ses Ses kesin muaaaaa Piç sessiz! Dar ceketsiz dar çenesiz var kenesiz Sistem içinde etniksiz Yes alarım kırmız doktor Tuşa bas nükleer imha hayatta kal doktorun benim mix factor Flexi düşün ağzım rüküş bir sosyo pat kapital çöküş seksi ama Katını vicdana en iyi döküş Yoksa sisken edecek herşeyi bilen herşeyi gören herşeyi iten herşeyi filmen seyret Nereye götlük bilmen? Hasta ruh matador kantarda halüsinasyonel vektör Adolf yahudileri gaz odalarında yakan köftehor Amerikanlaştıramadıklarımızdan mısınız siz kandırdıklarımızdan mısınız siz Popstar frikiklerimizden misiniz Kesssssssssssss Tasvirini yap politikanın ahını al dünyanın Seni suçlamayan sanığın kurban olduğu politika Eline su dökecek var mı yok mu Satıyorum sattımmmmmmmm petrolüne kadar alın ulan Donumuzu alın lan donumuz kaldı zaten amerikan bayraklı donunuz Domuzsunuz hepiniz topunuz Saian Verse Persin mülküne tuğran kandır kendini bilmez angolosakson Etten beyinli 300 homo Global dünyamıza hoş geldin Bize nimet ver bizi özgürleştir bizi birleştir lütfen Ülküm boynuma ilmik üç dakikalık sakulta afkan türkmen Cihanı hepatit b gibi tehdit mavzer herbiri imha kitle Ben dünyaya çok önce geldim İki muharebe gördüm biri hitler Çevrene gösterdiğin tepki gayri safi milli hasıla gibi göstermelik ister inkar istersen isyan et zinhar İslam bilimine terör damgasını vurdun bize geldi sesin Kendine bak geçmişi irdele tarihin engizisyon mahkemesi Sen bana kültür vadet yozvet topraktan ala bass drum Ben gayette fen bilirim Siz dansözlere para bastırın Sen ceylan derisine kurban ol vekilim Terakkiperverim Ben geri dönerim takma elbet ne de olsa ata erkilim Üstadım yok üstad benim Engebe engebe üstüne her kabusta galonla kan var Her gece bakunindi benim deştiğim ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Mt - Saman Alti Savaslari feat Karacali Mt Verse İki deli bi ipte Beyazkin.. Cennetin plastik güllerine solmadan gel Yağan bombalara tutulmadan mayın bombalara takılmadan aldırmadan savaşa barışa hiç sarılmadan Yalvarmadan arşa Arşa katılda öyle gel Sıryusuz kulaklarına versem zemzem avurur Avrupa emitasyon insanlıkta en elsem Dengen bozula paşa düşecek cemre bahardan erken Derken döndü geldi geriye yine en ölüngen Sus emrinde nefer intikamı emer Çok taraflı bir haber verilen ülkeye gider mi gider Lan ses ver ana baba haberi savaşların en günahsız çocuklarına yeter Cennet kokulu eter Piyonlar parmak asker şahı mat vezire dayatmak yarı otomatik diller dinler olanı biteni Başrol filmlerinde mert delikanlı imajını inanıp gezeni anlamak demek görmek gerçek halini Karaçalı Verse Batılıdan daha batıcısın Ey Türk! Elinde tüfek varken aslan siyasette nahürt Conkbayırda destan Avrupaisinde morfistan Gelin gelin yetmiş milyon alın seçin yer beğenin Cari açığın ne lan milyarlarca dolar Kadınının türbanıyla kapa Yes sir Tezkere yada kör testere Take a choise Which one? Petrol testisi ırak yolunda kırılır Sonsöz ne kadar soysuz varsa hepsi çıktı tahtan Imf=Adios Mother fucka! Yürüyemez mahali ihtilal dayandı darbe Biz bi zamanlar ilahilerle giderdik hemde harbe İhalerdede rot çerdin cedden kararıyla geldiniz Bak hepten iktidara kanını emin Bin bağdireden atlasada geçmez bu kervanı lan Kendi dağına kadar düşman kaplı memleketim! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mt - Paraya Dul Vicdan Olmali Tek bir can bana kalmadı Paraya dul vicdan olmalı Ahını almadan haini yakmalı Gerçeğimmmmmm Bir viran var aklı mantığa dayalı Bir gören var Bir silen var Birde silineni durmadan okuyup yazan var Kazılan mezar mağmaya değdi Al bu gönül sana yeter mezara kadar Ah çok ah aldı kul hakkı Cehenneme bilet kalmadı Havaya bile bela saldı Her cümlesinde iblis İçimden çık iblis Vicdan iblisin kulağına kurşun attı Yeahhh Çığlık içinde yankılandı vicdanda el pas Pokerde kalp masasında jokerin gülümsemesinde en pis yas As isa çarmak Hollywoodda cinse gösterilen orta parmak Çek gel ot beyinine şamar atınca dur Atlı karınca hayat durduran militanı vur Uyuşuk beyninle teoriler kur Kurduğun teori beyninde bile en ensesli kudurtur Tek bir can bana kalmadı Paraya dul vicdan olmalı Ahını almadan haini yakmalı Gerçeğimmmmmm Saadet kısa hikayeler uzun ve öz En gerçek cevher içinde insan ismi söz Köz kara somut güya Gemileri yaktık hayalleri kan unuttuk son anda uyandık baktık ki rüya Yok ki sen ben bilirim mak desen kop gelirim yap desen sin gelirim Kara gelinlik giyer umut vira Son nefesi dilinde son dua Güz esmesi şiirinde güz güya furya Cennet meyvesi ısırdım güzel Milkshakeide var mı bu günahın var mı bu dünyada var Senlik beyin tuzakları tek bedenlik ölüm oruçları kuyruğu sıkışmış şarkıları Petrole dayalı yarınları mumdan yapılmış firavunları Firavun kokulu kadınları en ses tavırları Tek bir can bana kalmadı Paraya dul vicdan olmalı Ahını almadan haini yakmalı Gerçeğimmmmmm -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mt - Sus Dualari feat R-Verb Bu dünya.. Yalan çocuk zaman yalan ölüm yalan düşler yalan Yalan çocuk güzler yalan sözler yalan izler yalan Yalan çocuk zaman yalan ölüm yalan düşler yalan Yalan çocuk güzme gülyüzüm Dinle.. Yüzüne alkanları sürdü oyuncak süngü volkanları söndü Hiç mi vicdanın yok hayat Madem bir saklambaç için ona kadarda mı sayamadan patlayıverdi bombaların Bir gökyüzü kan güneşleriyle aydınlanır oldu haberi olmadan umut doğdu Yarın dedi birdir yarın bir dile milyonlar feda oldu yarın oldu umut soldu Kurban oldu gözünü petroit medeniyetine açan Süs duaları dillerinde oyuncak silah ellerinde Biz gideriz ey savaşa ey barış ola gün doğa Yağdı ateş gökyüzüne kan ağladı yüreklerde umarsız acılar Filimlerde yine amerikancı yardımlar şirketsel çıkarlar Ölününde kurtulsa bu dünya! Yalan çocuk zaman yalan ölüm yalan düşler yalan Yalan çocuk güzler yalan sözler yalan izler yalan Yalan çocuk zaman yalan ölüm yalan düşler yalan Yalan çocuk güzme gülyüzüm Dinle.. Süs duaları umarsızların elinde.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Mt - Biri Siler Tarihi feat R-Verb Evvel zaman içinde kalbur zaman içinde Cinler cirit oynarken eski hamam içinde Biz ne yaptık ne yaptık karalandık durulandıktandır Başına toplandık duyan geldi duymayan geldi Çağrılan geldi çağrılmayan geldi Haylı geldi huylu geldi Soylu geldi boylu geldi Ahı geldi Daha daha altın tekerlek gümüşün ali paşası Manastırın veli paşası geldi derken Oyalı boyalı beş parmağı Kınalı gönül bacı başlar tacı gelmesin mi O geldi bu geldi kalbur dolusu su geldi Birindende kırk kazan kırkında da kulpu kırık kazan geldi Pişirdik taşırdık kepçe kepçe taşıdık Kazan kazan aşırdık Birine hah hah birine vah vah dedik olmadı Bu sayıp döktüklerimizi bir ceviz kabuğuna doldurduk dolmadı Sil olsanız napardınız Dinlerdiniz bu masalı.. Ahı yok yalan acı yok yalan Dünü okuyup kanan dünde çok yalan Katliam yalan olan savaşlar yalan Biri siler tarihi hiç mi hiç çaktırmadan -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mt - Bugün içinde hüznün dünün içinse Sadece şarkılarımla ben Ve Sen Ve bir yürek Buğulu dünlerine dalan sen Söyle nerdesin Bugün içinde hüznün dünün içinse Buğulu dünlerine dalan sen Söyle nerdesin Bugün içinde hüznün dünün içinse Korktuğum materyal savaşları kıyamet patladı Aklım insan barışları çek beyaz intikamı gönderlere Arşınladı arşı arşın ar damarı kalmadı gökyüzüne bakacak Güneşleri açıp savaş çiçeklerini yakacak Ömür yeterse bir yirmi yaş daha satın al İnsan ölümden başka kaç gerçek yalanmış gibi cennete gidicek merhametle vicdan Yalan insan uyan insan kaçan zaman kaçırılan zamana hediye edilen yaşam Para şan şöhret galibiyet çığlıklarıyla sevinen güler yüzünü üzerler birgün Hayallerinle cesedini toprağa defnederler birgün Kalan paranı et parçasına saldıran sırtlanlar gibi hunlarca yerler birgün Dün silinmiş tarihten sen bugünün neresindesin Yarın olursa güneşler açarsa kaç bedendesin Tek gerçek toprak ana sana kucağını açıp bekleyen Hesap günü geldiğinde insanlığını getire sıratı bileyen Buğulu dünlerine dalan sen Söyle nerdesin Bugün içinde hüznün dünün içinse Buğulu dünlerine dalan sen Söyle nerdesin Bugün içinde hüznün dünün içinse Ve sesler kesilir son yolculuk Bedeller ödenir sanki domuza değineksiz gidicek gibi giyinir hiç ölmeyecekmiş gibi Teneşir taşır adı şanı tatıraları gıybetle kirlenir Durr bedenim kefenlere hiç alışkın değil Zebil para lüks yaşama özenir ve kimliğini yitirir hatırla Dün insandın dün yardıma koşardın Düşeni kaldırır yetimin başını okşardın Kişiselleştiren kent kültürü paranoyasında hep en gerçeği arardın Kötü krallıklar geçsin bizse sense köle beynin nezir granitle kabir Ölmek bile maddiyatla giderilir Denize nazır mermer taşlı bir kabir Kaç bakar jonny Hayat altmış sene hergün bilinçsizce seyreder fanfinifoni Türk gibi ölüp alkışlanır arkadasında çalan Bethoven senfonisi Musalla taşı sevgisi belkide Belkide hayalleriyle öldüğü gerçeğidir Son nefesinde iç çekişi nefesin içinde kalsın emii Buğulu dünlerine dalan sen Söyle nerdesin Bugün içinde hüznün dünün içinse Buğulu dünlerine dalan sen Söyle nerdesin Bugün içinde hüznün dünün içinse ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mt - Sararan Son Gunler Benim Sararan son günler benim Ağlayan geçmiş benim Kalmadı dermanı Ağladı ağladı Savaş tarlaları dinmek tükenmek bilmeyen katliama seyirci kaldı Dünya nerdesin sabah programlarıyla orgazm olan millet nerdesin Irakta 1.4 milyom sivil soykırıma şehit düşerken Iraka petrol diye üşüşen köpek havlarken Türkmenler katlolurken tek kişiden ses çıkmadı Eurovizyonda ermenistana 12 puan veren vatanım El anlamaz Yurtta Sulh Cihanda Sulhtan! El anlar cepte doğal kaynaklar gümrükte kaçak eserlerden Gariban haykırır parası olan takmaz İnsanlık ağlar endüstri bakmaz Doğa yağmalanır vicdan susmaz Kan ağlar gözlerim haykırışına dua etmese insanlığım kalmaz Sararan son günler benim Ağlayan geçmiş benim Kalmadı dermanı Ağladı ağladı Beyazkin Sadece gerçekler Kalbimdeki ütopya gerçek olmaya çok yakın Robot insan İnsan yalan bir ütopya gerçek olmaya çok yakın Bakın çalışın yiyin tüketin ve atın Sonra kredi alıp tekrar aynılarını alın Ben böyle devirdaimin bağırsaklarına tutunmaya çalışıp mutlu olmak zorundayım Politika ve provakatörlerin liderliğinde iç savaş ve politika Yalan ve politika Dolan ve politika Aldatma sanatı ve politika Dünya ve politika En gerçek yalanı söyleyen sultan ve halkı ölene kadar mokakuka Mokakuka politika ezilen insan insanlığını satan insan Para için herşeyi yapan insan Ve dogma daha güzel bir dünya için Vicdanın varsa elini vicdanına koy ve haykır Fuckan justice Fuckan Amewrika Amewrika Gözlerini yummaya devam et Fuckan Amewrika Sararan son günler benim Ağlayan geçmiş benim Kalmadı dermanı Ağladı ağladı ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Me Can't Stop Me MT Verse Ruhum fışkırır gönlümden, Çekilin iplerinin önünden, patlarsa karadenizin fora küçük yelkenleri kaldırın önümden, pimini çekip kalbimi gömdüm içine şarkılarım siyah-beyazdan çok farklı yarın yarın içinde volta atmayın süzgeçte takılıp kalan aklın iki lafla gaza gelen şarkının arşın mavisi oldu bana her gün yalvarışların tek numara bir rap dilindeki (.....) ve fuckworld a karşı olan somut fikridir. susarsan anlarsın teyyibe takılır bakarsın başa sarıp yeniden çalarsın alfa kalfa orta kulak dört radyo frekansında cool zaman tik-tak tik-tak geçecek zaman zamana takılıp bakan fuckworld tik-tak ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ÖĞRETMENİM CANIM BENİM bana hep bir ana oldun sen öğretmenim bana hep bir baba oldun sen öğretmenim ama anlayamadığım hayat çok zor kağıttan vapurlar yüzdürdüğüm siyanürlü derelerde geçti çocukluğum birilerinin resimlerinde sönmüş güneşleri boyadı sarı pasteller birazcık acıklı baktım hayata cebimde üç kuruş para küçük kalbimde milyonlara bedel babamın başını hiç okşamadığı hayaller aslında 11 senelik hikaye yazsam okuldan kaçtığım günler sayfalara sığmaz taşardı boş kağıtlara öylece bakardı öğretmenlerim yazılı sınavlarında hiç değişmeyen bir sıfır notum vardı sözlerim bol keseden sallayan mt kahramanı ali topu tut, ali topu at ali şimdi tv'de atıp tutan toplara bakta söyle sence öğrendi mi öğrenmesi gereken? dersini aldı mı susması gerektiği yerde? hayat bir bilgin bence. yoksa matematikte kafası çalışmayan tek kişi ben miydim? edebiyatı türk filmlerinden, sosyal dersi dövüşlerden şiiri tribünlerden, yerli malı haftasını hamburgercilerden öğrendim ben ağacı yaşken kestiler gençliği suni topraklara diktiler kafalarında havuz hesaplarıyla ye kürküm ye üniformalarıyla bana hep bir ana oldun sen öğretmenim bana hep bir baba oldun sen öğretmenim ama anlayamadığım hayat çok zor benim öğretmenlerim hep merttiler yalan yasaktı, dolan yasaktı, kopya yasaktı, küfür yasaktı ahlaklı, dürüst ve pırıl pırıldı hepsi uzun saç yasaktı, farklı renk gömlek yasaktı, farklılaşmak yasaktı tembellik yasaktı, asalaklıktı ama yaşattı içimizdeki umutları öğretmenim benim tuvalette sigara yasaktı, aşık olmak yasaktı derse geç girmek yasaktı, derste konuşmak yasaktı öğrenmek zorundaydı ben, ben herşeyden çok benliğimi öğrendim kendimi hiç mi hiç birşey demeden de şimdi bu yalan dünyada ruhu ölen insanlığın bedeliyle paraya taptığı dolan dünyada bana bu kadar dürüstlüğü öğretmişken sen ben ne yapayım öğretmenim söyler misin bu dünyada daha nasıl yaşıyayım hayat senin bize hazırladığından çok farklı be öğretmenim çok farklı çok.. bana hep bir ana oldun sen öğretmenim bana hep bir baba oldun sen öğretmenim ama anlayamadığım hayat çok zor ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Mt - Isyankar Oldugumuz Icin feat. Mic Kill Myers Mt Verse Gözündeki ışık sönmüş güneşlere yolculuk kan rüyaları aklında Dünyaya geldiği pişmanlıkta bir boşluk Yak gemileri para dostluk içinde paradoxluk Biz dosttuz sen al dünyada karaktersizlik yokluk Çok soğuk mağaralar yankılarda yaşamak için Çok yanlız naralar sarp kayalıkları aşmak için İçin kimin sorusu sorgusu cevap sanki kinin intikam neferi Elinde c4 politik sakinlik Galibiyet zenginlik fakir bir beraberlik yoksul hep ezik Hakkı yok dünya adil İtiraf edemeyenden kork gerçek dost esas katil Sil gözünün yaşını selpakla sil pakla sel yak it ütopya hayat Sakin ol güneşleri batırda ağla çocuk 27 yaşındayım dünyamda olan biten ne varsa Ben sadece bana verilene aşinayım Güneşlerim sönük dünya! Mic Kill Myers Verse Moraller yine eksi sıfırın altında artıya ne zaman geçicez bilmiyorum Hayırlısı neyse o olsun standart sözcük biliyorum Rabbimden ümit kesilmez ama benim insanlıktan bir ümidim kalmadı Ruhlar yada bitmiş psikolojiler silinip gitmiş sevgiler yokedilmiş Tebessümü kaybettim hadi bulup getirin bulup getirseniz bile eskisi gibi olmaz Ayaklarım asfalta basmakta ama ruhum bulutların üstünde bir yerlerde uçmakta Kendi kafasına göre yaşamakta yüreğim hergün kan ağlamakta Geçenlerde haberlerde izledim 12 kişi 2 yaşındaki bir çocuğa tecavüz etmiş Bir ana 9 ay karnında taşıdığı bebeği doğurur doğurmaz tuvalete tıkayıp şifonu çekmiş Bir baba 3 yaşındaki çocuğa vücudunda sigara söndürmüş Bir dede ihtiyacı var diye torununa 31 çektirmiş Ne de olsa dede karşılığında şeker vericek yaa çocuk alışmış Sokakta hele ikinci şans kafayı yemiş yemiş yemiş Kendine konuşur yürü Bir bacımız dışarıya çıkmadan önce başını kapatır çıktığı an başını açar Dudaklarını boyar her yanımız hayal Bir başka kişiliğe bürünür birkaç saat sonra eve beyaz lekeli eteğiyle geri döner Ve baba kızım namuslu diye övünür Ergenlik çağındaki çocuklarımız ergenliğe kavuşmadan uyuşturucuya kavuşur Ve bir zaman sonra aşırı dozdan ölür Ruhlar ve kişilikler paramparça herbir parça feryat içinde Parçaları toplasan neye yarar eski haline geri mi gelir Zaten tek parçalar bile bin parçaya ayrılmış Beyinler uçuklamış gözler çukurlaşmış saçlar beyazlaşmış ve Dökülmüş gözyaşları kurumuş yürekler yanmış kül olmuş Enses ilişkiler günden güne artmakta adete normalleşmiş Bir kız kendi babasından hamile kalmış Bir oğul kendi anasını gebe bırakmış Kafalar yiyilmek üzere bu yüzden burda kesiyorum Biliyorum dostluklarda yalan olmuş Şükürler olsun ki parmakla sayılır benim gerçek dostlarım ve can yoldaşlarım Müslüm Gökhan Cemil Kurtuluş Tevfik Serdar İsmail Selim Yusuf Murat Erdener ve Tunç Abim Sizler olmasaydınız belki bugünlerde buralarda olamazdım İyi ki varsınız Levent ; Nur içinde Yat ! Sen her zaman bizim yanımızdasın Öteki taraftaki tüm sevdiklerime selamımı gönder Beni sorarsanız bildiğiniz gibiyim İnsanları güldürmekle meşgulüm ama insanlar pek eskisi gibi gülmüyor En azından birazda olsa gülmeyi biliyolar ya bunada şükür Ben ise gülmeyi kaybettim Kaybettimm Kaybettimmmm Kaybettimmmmm... Mt - Çıkış ve Dönmeyiş Küçük bir masal Beyazkin Küçük bir umut Beyazkin Küçük bir savaş Beyazkin Büyük bir barış Beyazkin Karayelin tonları bir şehirde bisikletimde son sürat suyu takiben giderken Boğazımda bir et parçası takıldı montumun fermuarının arasına Ve tam düşünürken küçük bir parça koptu boğazımdan Hayatta karar verememenin ilk acısıydı belki bu Ve beyazkin doğdu Beyazkin Aldı gözlerim her mevsim dolaştı şehirleri Yoksul yoksul hepsi rezil Kalmadı yürekler kalmadı vicdan Ağladı insan Döndü durdu dünyam Yalan dolan hepsi inan Gözlerimin önünde oynayan drama bir film gibi Ağlamakta usanma Bu savaşlar birgün biterse Çok uzun sürecek barışlar Buna kalpten inanın İnsanım İnsanım İnsanım İnsanım... http://img485.imageshack.us/img485/8152/12mt6.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.