Jump to content

Deney Amaçlı Bir Tasarım

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı: (düzenlendi)

özellikle tasarım ile ugrasanlar için hos bir fikir daha...:D

AurorA tarafından düzenlendi
kod eklendi
Yanıtlama zamanı:

zuhahaha mükemmel heykeller suni insan şeklinde yumuşak olursa daha fazla işe yarayabilir ...:D

Yanıtlama zamanı:

ama sizde az degilsiniz...opuhahahahahahahahahaaaa....abii kopuyoruuumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:rofl::rofl::rofl:

Yanıtlama zamanı:

aynen yok aslında birbirimizden farkımız :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: sabah sabah koptum yaaaaaaaaaa :D :D :D :D

Yanıtlama zamanı:

yok yok bizim gulmeye ihtiyacımız varmıs o yüzden...havluu bahaneeee...:D:D:Dama şimdi hak vermek lasım iyi tasarım...opuhjahahhahahaa...:D:D:D:D

Yanıtlama zamanı:
bilemicem iyi mi deel mi kullanmam lazım , test edip onaylıycam :rofl: :rofl: :rofl: opuhahahaha

opuhahahhaaaa....bende kendi evime yapıcam bi tane biwc ye bi banyoya...:D:D:D:Dama şimdii diil daha yeni eve parke yaptım...:D:D:D:D

Yanıtlama zamanı:

puahaaaaaaaa :rofl: :rofl: ben de süpürgelikleri söktüm takmadım ama geriye :p :p fazla kumaş artarsa bana da ver ama benimkinin modeli farklı olucak sölemem ama :rofl: :rofl: iyi güldük sabah sabah işteyim iyi mi bi de zuhah

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...