schizophrana Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2008 1995 yılında kurulan Hırvatistanlı doom metal grubu. doom sevenler için dinlemesi zevklidir. grup üyeleri marina zrilic - vokaller neven mendrila - gitar berislav poje - gitar ve vokaller domagoj galin - bass gordan cencic - bateri damir cencic - klavye albümleri 1999- Desperate Existence 1999- The Passage Back To Life 2000- The İnheritance Of Sin And Shame 2002- Fire Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 hiç hatırlamıyorum yahu:) eyvallah... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 böyle kıyıda köşede kalmış pek bilinmeyen grupları seviyorum ben shamrain için de bir başlık düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 güzel düşünce... bekleriz lady Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 bunun where the pain is parçasını arıyordum kaldırıldı herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.