coldhellangel Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2008 Sana acıyorum, Kendime acıyorum belki bundan zevk alıyorum Ama sana acıyorum Ve kahrediyor beni her gün daha fazla... Nasıl böyle sevdim, nerede hata yaptım diye Düşünmekten alamazken kendimi Halen nasıl böyle sevdiğime de şaşıyorum... Yüreğimin sana boyadığım rengini silmek geçiyor aklımdan, Aklımdan geçen gözyaşlarım, sana boyadığım yüzümdeki Boyayla birlikte düşüyor yere, Sensizliğimi Umutlarla avuttuğumu bilmeden, Her şeyimi alırken sen, Ve bana lazım olur diye bir küçük umut bile bırakmadan Çekip giderken, yüzündeki o menfaat gülümsemeyle Arkanda bıraktığın her sözcükten yeni bir tabut yapıyorum kendime. Dudaklarımdan çıkmıyor artık, sana yaşatacaklarım, Sana yaşatamadıklarım, çok derin yaralar halinde, Yerlerini almış durumdalar iki dudağımın arasında. Seni beklemenin, seni özlemenin Özlesem de gelmeyeceğinin, Gelsen bile eskisi gibi Bedenimde yatıya kalmayacağının acısını bile bile... Sana acıyorum çünkü bana yetemedin, Beklemesem bile Sevgimin karşılığını.. alıntı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Kötü etti bu şiir beni. Gene duygu yüklü .. :hüzün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.