belfalas Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2008 Lanet kırıcı -2 ölçü kurutulmuş sandal -1 ölçü kurutulmuş defne yaprağı Sandal ve defneyi karıştırın ve yakın. Dumanın bütün negatif güçleri uzaklaştırdığını düşünün. (açık bir alanda yapın yada en azından odanızın camı açık olsun) bunu, ay yeni aydan dolunaya giderken 7 gece boyunca tekrarlayın. Lanet kırcı-2 Kullanımı ilk verilen lanet kırıcıyla aynıdır. -2 ölçü kuru frankincense (günlük, buhur) -bir ölçü kurutulmuş biberiye -1 ölçü ejder kanı bunların dışında adaçayı ve fesleğen de etkili bir negatif varlık uzaklaştırıcıdır. sizde bildiğiniz bu etkiye sahip tütsü tariflerini bu başlık altında paylaşırsanız sevinirim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anaksunamon Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 sağol paylaşımın için.. ejder kanını nasıl bulabilirz peki?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 ejder kanı(dragon's blood) bir çeşit palmiye türüdür. henüz kullanmadığım için pek aramadım.aktarlarda olacağını sanmıyorum ama yine de sorun. olmadı (gümrük nedeniyle belki biraz pahalıya gelebilir ama) bazı yabancı pagan ve wicca sitelerinde ve ebay'de bulabileceğiniz bir bitkidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 sağol paylaşımın için.. ejder kanını nasıl bulabilirz peki?? ejder kanını ben iki senedir bulamadım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 bende dün meraklandım da ebay'e baktım çeyrek fincan toz halinde ejder kanının fiyatı ortalama 4-5 dolar. gümrükle falan sanırım en fazla 9-10 dolara gelir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pessy Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 internetten baktım,ejder kanı ağacı tohumu şeklinde bulabildim hatta orda bile koruyucu özelliğinden ve kanama durdurulması için kullanılmasından bahsedilmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vitrioltool Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 Buradan temin edebilirsiniz: https://www.mountainroseherbs.com/products/dragons-blood-resin/profile Ürünleri kalitelidir. Ebay'den sipariş edebiliyorsanız orada da bolca bulunuyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 Muhteşem bir defne yaprağı vardı evde, ben zeki nemli kavanoza koymuşum hepsi küflendi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philly Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2018 Buradan temin edebilirsiniz: https://www.mountainroseherbs.com/products/dragons-blood-resin/profile Ürünleri kalitelidir. Ebay'den sipariş edebiliyorsanız orada da bolca bulunuyor. Bunu nasil buldunuz ya:)) benim favori yag alma yerimdir kendileri, burada gorunce sok oldum resmen:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2018 Bunu nasil buldunuz ya:)) benim favori yag alma yerimdir kendileri, burada gorunce sok oldum resmen:) Güvenilir mi peki ? Genelde ürünler geldiğinde acayip acayip şeyler çıkıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vitrioltool Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2018 Güvenilir mi peki ? Genelde ürünler geldiğinde acayip acayip şeyler çıkıyor Onun üzerinde siparişim oldu bu siteden. Herhangi bir sorun yaşamadım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.