pithc Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2008 lasse gjertsen...:Dhayatını bulamadım daha dogrusu turkce bulamadım bulsaydım eklicektim... http://video.msn.com/dw.aspx?mkt=nl-nl&from=truveo&vid=7f1c9665-8eae-4359-a6f3-83d7f8ba8595 http://video.msn.com/dw.aspx?mkt=it-it&from=truveo&vid=344128b9-c5cb-44c2-a130-d4b666002dea Bazı durumlar, yazılar, müzikler, videolar vardır; insana güç veren, gaza getiren, eyleme iten cinsten. Lasse Gjartsen tam anlamıyla "Norveçli bir amatör." Yaptığı video kurgular insanın tek başına neler yapabileceğini gösterir cinsten. "Amateur" adlı videosuna çok yerde rastladım. Müzik aleti çalmayı bilmeden müzik yapmak bu kadar güzel olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 iflah olmaz bir amatör ama umarım hep böyle kalır. İnsana gerçekten bi yaşama inancı veriyor. Kısa filmlere bayılıyorum. Pithc paylaşım için çok saol:), önünde diz çöküyorum devamını getir:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 estafirullah birun...her zaman... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 " Amateur " ... wowww süper İlk vidyoyuda çok beğendim...orjinal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 manje tesekkurler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 İnsana ilham veriyo yahu. Bende çekerim böyle bişey dedirtiyo. Yarın bi toplayım milleti bari. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 hahahahaaa...super bir sey yaa......hatta burda bizimle birlikte paylasırsan sevinirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 we're sorru this video is so longer available gibi bi yazı cıkınca nesem kactı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 hahahahaaa...super bir sey yaa......hatta burda bizimle birlikte paylasırsan sevinirim... :D olmazzz. Gülmekten çatlayıp ölürsünüz vebaliniz üstüme kalır Rezil olmayı geçtim sizi düşünüyorum farkındaysanız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 tabii eminim bunu ama sen yinede paylas valla merak ettim...yani bitirdigin zaman... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.