pithc Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2008 (düzenlendi) Kırıntı birincilik ödülü almış...:Dtavsiyemdir...:Dmutlaka izleyin... Nisan 6, 2013 masal perisi tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 pithc; mükemmel ötesi bişey bu... zaten müzikleri yapanları tanıdığımdan beni aldı götürdü ama sonu tek kelime ile muhteşem...Kısa filmleri, sırf bu kısacık zamanalra sığdırdıklarından dolayı bile seviyorum... paylaşımın için çok saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 bişi diil birun her zaman... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 kesinlikle süper bişi bana da bi arkadaşım izletmişti:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Gerçekten mükemmel bir kısa film olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
didemyildiz Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 duygulandım..çok güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.