cactus Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2008 Bunu bize din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz anlatmıştı...Samsun'un hatırlayamadığım bir köyünde yaşanmış... Köyden uzakta,orman içinde bir yerde mezarlık varmış.Köylülerin hep beraber şölen yaptıkları bir gece konu açılmış...Aralarında para toplamışlar,gece kim oraya gidip sabaha kadar kalabilirse parayı ona vereceklermiş.Köylülerin arasında bir kadın "ben yaparım" demiş...köylüler ona bir sopa vermişler,bunu mezarlardan birine dikeceksin demişler.kadını mezarlığın yakınına götürüp mezarlığa gidip gitmediğini izlemişler.ama kadının planı varmış,mezara sopayı diktikten sonra köylülerin arkasından saklana saklana ormanın aşağısına inip geceyi orada geçirecekmiş...mezarlardam birinin üzerine sopayı saplamış ve öylece kalmış!aşağıdan birşey onu tutmuş!!! olayın aslı: kadın mezara sopayı saplarken yanlışlıkla eteğine saplamış,kaçmaya çalıştığında hareket edememiş ve birşeyin onu tuttuğunu düşünmüş...korkudan oracıkta ölmüş!sabah cesedini bulmuşlar,göleri faltaşı gibi açıkmış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mantycore Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 deişik bi hikaye ben de nasıl öldü diyodum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackapfelsine Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Korkudan ödü patlamak gerçekten bu olsa gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
janan Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 yazık ya olurmu böyle şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 abi diyecek bişey yok...dikkat etmek gerekiyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 kendi etmiş kendi bulmuş her koyun kendi eteyinden asılır eteyini ayağına göre uzat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 kendi etmiş kendi bulmuş her koyun kendi eteyinden asılır eteyini ayağına göre uzat her koyun kendi bacağından asılır ayağını yorganına göre uzat yani ancak bu kadar hata yapılabilirmiş,tebrik ederim (: Bu arada bir açıklama yapmak istiyorum,mezarlık yeri geldiği zaman insanların en güvenebilecekleri yerdir...Ama orada yatanlara yapacağınız tek bir saygısızlık yaptığınız en son yanlış olabilir...Mezara sopa saplamayı düşünmeyle bile kendi kuyusunu kazmış bence o embesil kadın...Anlayamadığım birşey daha var,acaba o köyde hiç imam falan yokmuymuş da bilmiyormuş kadın!Bildiği halde yapmışsa da pes! [seyfullah hoca bu sözlerimden sonra kafama tebeşir fırlatmıştı!] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 koptum.. kadın yobaz bir köylü bide din kültürü hocaları hep Seyfullah abdullah hep öle oluo isimleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2008 loll...neyse ben yatıyorum,yarın annemlere yakalanmamak için sabahın köründe kalkıp 4 saat meditasyon yapcam we elementler üzerinde kontrol deniycem...sonra da geçen gün okuduğum "doğaya hediye sunma" gibi garip birşeyi yapcam...çam sakızı çoban armağanı bişiyler buluruz artık...da anlayamadığım birşey war,doğaya hediye sunarken doğaya zarar weriyoruz!denize çiçekler bırakın demişler,iyi de çiçeği koparırken ona werdiğimiz zarar ne oluyo? hani desem ki denizde kopyalanacak seri üretime geçirilecek ve doğa bundan yararlanacak neyse,ama yok...bir iki alık balık gelir ne diye bakar,belki tadarlar (belki dedim,kafama vurmayın!) ve sonra kim sağ kim selamet...orda çürüyüp gitceklerine dallarında durup "seviyor sevmiyor" amacıyla gelecek bir kuş beyinlinin ümitsizliğini hafifletecek küçük bir araç olmayı bekleseler olmaz mı? bak iyi ki aklıma geldi,yarın biyerlerde sorarım...kendinize canınız nasıl istiyosa öyle bakın!ama unutmayın ki vücudunuz da size ait değil...sadece ruhunuz & kuyruk sokumunuzdaki TEK BİR HÜCRE! (; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessiz_kelebek Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 bende o drumda olsam cidden korkardım salak kadının eğilip bakmak hiçmi aklına gelmemiş :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 aynı hikayenin başka versiyonunu okumuştum sanırım ibret olsun diye uydurulmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 aynı hikayenin aralarında iddaye giren gençler olan verisyonunu okumuştum. orda da paltosunu çakıyordu.ilginç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 valla helal olsun, aynı hikayeden toplam 6 tane biliyorum ve eski roma şehrinde, osmanlı da, istanbulda, afyon da, maraşta bi de, izmirde geçeni var. ama en iyisi, gerçekçi olanı osmanlı zamanında geçene idi.. bu çok basit.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necrophilia Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 mezarda yatanlara saygısızlık yapmadığın sürece sana zarar gelecek tek yer 2mezar arasıymış..ben de bunu duymuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiMaSKe Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 saçma madem bu kadar gerçek yer belirtilir zaman belirtilir ama ülkenin birinde bir şölen yapılmış kadının biri.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_bloody Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 :DDDDDDDD yahun hiç gülceğim yoktu salak kadn grçktn eğilp niye bakmamş tnrm n salaklar varya gerçi oda haklı şoka grmştr o anda biri tuttu sanmştr yazkya yazk kadına ama SALAKLĞINA YAZK Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silverrain Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2008 :DDDDDDDD yahun hiç gülceğim yoktu salak kadn grçktn eğilp niye bakmamş tnrm n salaklar varya gerçi oda haklı şoka grmştr o anda biri tuttu sanmştr yazkya yazk kadına ama SALAKLĞINA YAZK o karanlıkta o atmosferde olmak ayrı bi heycan,kadının birden aklı gitmiştir,sonra güm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Korkudan ödü patlamak gerçekten bu olsa gerek. hemde ne patlamış :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 madem o kadar korkaksın ne işin var mezarlıkta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 E kadın mezarlığa tek başına giriyor herkes sopayı dikip orada kalacak sanıyor ama o mezarlığa girdiğinde -Kimseyle konuşmadan- ölüyor. Peki biz nasıl onun ormanda saklanma planı yaptığını biliyoruz? Şu hikayeleri açık vermeden yazın ya okuma isteği kaçıyor insanın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.