Jump to content

Yaşamaya Alerjim Var...

nightmore

Önerilen Mesajlar

kendime çekiliyorum...tüm dağınıklığımı topluyorum,hayata fazla gelebilecek her duygumu kendi içime hapsediyorum...siyah duvarlar çekiyorum hayatla arama...aramız hep bozuk...yaşamaya alerjim var;ama inadıma yaşıyorum.hayatla inatlaşıyorum.kendime çekiliyorum,kelimelerimi salıyorum hayatın üstüne.

toprağa kendi köklerimle bağlanıyorum.tırnaklarıma toprak doluyor...yağmur yağıyor,köklerimden besleniyorum,yağmur kokuyorum.inadıma filizleniyorum...filizleri kendime çekiyorum,kendime çekiliyorum.duvarın hayata bakan tarafı siyah,bana ne?ben kendime duvarın ardında özgürlüğü sunuyorum.

zaman zaman alerjiye yenik düşüyorum.toprağa eğiliyorum.inatcıyım ya ben,inadıma kalkıyorum.yaşamaya alerjim var,acı çeksem de yenilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...