nightmore Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2008 kendime çekiliyorum...tüm dağınıklığımı topluyorum,hayata fazla gelebilecek her duygumu kendi içime hapsediyorum...siyah duvarlar çekiyorum hayatla arama...aramız hep bozuk...yaşamaya alerjim var;ama inadıma yaşıyorum.hayatla inatlaşıyorum.kendime çekiliyorum,kelimelerimi salıyorum hayatın üstüne. toprağa kendi köklerimle bağlanıyorum.tırnaklarıma toprak doluyor...yağmur yağıyor,köklerimden besleniyorum,yağmur kokuyorum.inadıma filizleniyorum...filizleri kendime çekiyorum,kendime çekiliyorum.duvarın hayata bakan tarafı siyah,bana ne?ben kendime duvarın ardında özgürlüğü sunuyorum. zaman zaman alerjiye yenik düşüyorum.toprağa eğiliyorum.inatcıyım ya ben,inadıma kalkıyorum.yaşamaya alerjim var,acı çeksem de yenilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.