m1991 Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2006 İSİMDEKİ SESLİ VE SESSİZ HARF İsimdeki sesli ve sessiz harflerin toplamı da hayatın gidişatini etkilemektedir. Sesli harflerin yorumu; 1=liderlik isteği vardır ve ihtiraslıdır. 2=sessiz sakin ister.dostların yardımı olacak. 3=mutsuzluk yaşamak. 4=sorunların olması çözümünü bulmak. 5=hareketli bir yaşam. 6=insanlığa hizmet etmek. 7=felsefesi olmak. 8=yüksek makama ulaşmak. 9=amaçları vardır ama tembellik engeller. Sessiz harflerin yorumu; 1=arzulu ve ihtiraslı olmak. 2=başarılısınız. 3=sıkıntılar yaşamak. 4=yeteneklerinle başarılı olacaksın. 5=ihmalcilik sıkıntı yaratıyor. 6=düzenli sakin hayat olması. 7=isteklerin güçlü olmanı sağlıyor. 8=başarılısınız. 9=her alanda başarılısın. MUSTAFA KEMAL ATATURK İsmine baktığımızda sesli sayıların toplamı 16 çıkıyor. 16(1+6=7) kendi içinde topluyoruz sonucunda 7 sayı buluruz.Yedinin anlamı felsefesi olmak. Sessiz harfleri topladığımızda 37(3+7=1) kendi içinde topladığımızda 1 sayısını buluruz. Bir sayısı arzulu ve ihtiraslı olmak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 harflere tekabül eden sayıları da verseymişsin hesaplanabilirmiş sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 yaptığım hesaplara göre 16 ve 37 çıkarabilmek için harflerin değerleri şunlar olmalıdır(ister ilk ister parantez içindekini kullanın ,ama hangi tür değeri alırsanız alın ,hep aynı türden alın..en son çıkan sayının basamaklarını toplayın,parantez içindekiyle yapmak daha kolay) a 1 b 2 c 3 ç * d 4 e 5 f 6 g 7 ğ * h 8 ı 9 i * j 10(1) k 11(2) l 12(3) m 13 (4) n 14(5) o 15(6) ö 16 (7) p 17(8) r 18(9) s 19(1) ş * t 20 (2) u 21(3) ü * v 22(4) y 23(5) z 24(6) mustafa kemal ataturk sesliler:uaaeaaau 5a+2u+e=16 2U+e=11 sessizler:mstfkmlttrk 2m+3t+f+2k+r+l+s=37 8+6+6+4+9+3+1=37 -------------------- bence arkadaş yanlış hesaplamış olabilir.. türkçe karakterleri almıyorsan neden "ö" yü alıyorsun.. normal alfabetik sıralamayı alınca ilki 25 (7), ikincisi 53(8) ediyor ki bence Atatürk'e uygun... siz de kendi isminize bakıp yorumlarsınız artık. ben en azından beyin jimnastigi yaptım sabah sabah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Başarılı ve insanlığa hizmet etmek çıkıo o zaman.Ama iye değer vermedim. -------------------- bence bu hesap her türlü yanlış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 valla ben etrafımdaki insanları düşünüp deniyorum ve normal alfabeyi kullanmak çok daha düzgün sonuçlar verdi... ı-i nin sıralaması da ilginçmiş,ben bilmiyordum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Ben kendi ismime denedim pek de bana uymuyor sonuç.Ama ilginçmiş.SAbah sabah üşenmedin hesap denedin sen de.İşin garibi alfabedeki harflere göre yapınca bu defa gene aynı sonucu buluyorum.Başarılı ve insanlığa hizmet etmek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 6=insanlığa hizmet etmek. 4=yeteneklerinle başarılı olacaksın. heralde böyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.