Jump to content

Daire

cactus

Önerilen Mesajlar

Daireyi açmak için basit bir ritüel

Dairenin fiziksel olarak var olması gerekmese de yere çizilmesi veya işaretlenmesi iyi olur. Dairenizi ve sunağınız hazırladıktan sonra dairenin açılacağı bölgede saat yönünde ilerleyerek Kılıcınız/hançeriniz yoksa parmağınızla daireyi çizin.

Dairenin içinde üç tur atarken şunları söyleyin:

“Seni çağırıyorum, Ey Gücün Dairesi, gerçek, sevgi ve sevinç için bir buluşma yeri olasın diye. Bütün kötülüklere ve şerre karşı bir kalkan, insanlar ve Kudretli Olanların krallıkları arasında bir sınır, senin içinde uyandıracağımız bütün gücü içinde barındırıp saklayacak bir siper ve korunma ol! Böylece seni Theli’nin adıyla kutsuyorum!

Not:Theli ejderhanın isimlerinden biri

Elementlerin uyandırılması

1- Doğruya dön ve: “Doğu gözetleme kulelerinin hakimleri, havanın efendileri; törenlerime şahitlik etmeniz ve daireyi korumanız için, sizi davet ediyorum, uyandırıyorum, ve çağırıyorum!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dairenin sürekli açık bırakılması bir sorun olur mu?

Bir de şu "enokian dilindeki" sözlerin telaffuzu konusunda takıldım. Telaffuzlar yazıldığı gibi değil öyle değil mi?

dairenin açık bırakılması çemberin bütünlüğünü bozacağından sorun teşkil eder. çemberin açık kalması demek farklı varlıkların da içeri girebilmesi demek ki bu da hoş olmayan durumlara sebebiyet verebilir.

enokian dilini ise yeni başlayanlara önermiyorum çünkü o dilde telafuzlar önemlidir. bu yüzden onlar yerine kendi dilinizde, çemberinize enerji sağlayacak kelimeler/cümleler kullanmanız daha iyi olacaktır :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dairenin açık bırakılması çemberin bütünlüğünü bozacağından sorun teşkil eder. çemberin açık kalması demek farklı varlıkların da içeri girebilmesi demek ki bu da hoş olmayan durumlara sebebiyet verebilir.

enokian dilini ise yeni başlayanlara önermiyorum çünkü o dilde telafuzlar önemlidir. bu yüzden onlar yerine kendi dilinizde, çemberinize enerji sağlayacak kelimeler/cümleler kullanmanız daha iyi olacaktır :)

Teşekkür ederim. Peki Türkçe olarak ne önerebilirsiniz?

Örnek bir cümle mesela :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkür ederim. Peki Türkçe olarak ne önerebilirsiniz?

Örnek bir cümle mesela :)

mesela; toprağın üç kutsal adı yerine toprak elementinin size hissettirdiği ve sizi en çok etkileyen 3 özelliğini söyleyebilirsiniz. (benim kişisel fikrimdir yeterli konsantrasyon ve istek ile aynı etkiyi sağlayacağına inanıyorum..en azından kendi deneyimlerimde öyle oldu :) )

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

öncelikle güzel bir paylaşım teşekkürler.. belfalasa katılıyorum görüşlerinde özellikle koven olarak yapılcaksa iyice düşünülmelidir yani kovendeki kişiler yapılacak olan bu işlemlere yürekten inanmalıdır,bir düşünsenize sizin gibi olduğunu eden 4 kişisiniz ve daire işlemi yapılırken biriniz gülmeye başlıyor tüm düzeni allak bullak ediyor ..:// bizzat yaşadım tavsiye etmiyorum =)))))) (tabi grup olarak yapılcaksa kişileri ii seçmekte fayda var :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

enokyan dili yerine çağırmalarda işe yarayacak daha etkili bir kaç öneride bulunmak istiyorum. bu yöntemler sihrin anahtarlarından biri olan gözünde canlandırma tekniğine dayalıdır. ilk olarak çağırdığınız köşenin renginde ejderlerin size doğru gelip saçtığı aynı renkte ışık tanecikleiyle çemberinizi donattığını görmek. ikinci olarak bürünme ayinleri vasıtasıyla o elementin özüne bürünmek (ki bu teknik yeni başlayanlarda pek işe yaramaz, çünkü bu ileri bir tekniktir). üçüncü olarak çağırdığınız elementin en yoğun olduğu doğa parçasını görmek. bu yöntemde ateşte mistik bir volkan, suda mistik bir okyanus derinliği, havada mistik kayalık bir tepenin ya da kulenin en tepesi ve son olarak toprakta el değmemiş bir mistik orman ya da mağrada olduğunuzu gözünüzde canlandırmak önem teşkil eder. dikkat ettiyseniz olduğunuzu düşündüğünüz her yer mistik yani sihirli ve gizemli bir özelliğe sahip olmalıdır, bu da sizin hayal gücünüze kalmış artık. son olarak bir triliton un önünde durarak sislerin yükseldiğini görme var. fakat bu da çok ayrıntılı ve ileri bir yöntemdir yani yeni başlayanlara gerekmeyeceğini düşünüyorum.

herşeyden önce bir çember kurmanın mantığı çok iyi bir şekilde kavranmalıdır. çemberin ne amaçla kurulacağı çok önemlidir. ayrıca unutmayın ki çemberi tanrılar ya da elementler değil siz oluşturursunuz. bu amaçla çember sizin sarsılmazlığınız kadar sarsılmazdır ve o sizin inancınızla beslenir. çember içinde bir seramoni yapılmadan önce muhakkak çember oluşturmaya iyice alışmış olmanız gerekmektedir. unutmayın ki o sizin kalkanınız ve öte-dünya ile en önemli bağınızdır. en ufak bir eksiklik istenmeyen sonuçlar doğurabilir. tüm bu uygulamaları ve özellikle uyarılarımı dikkate almanızı öneriyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

buarada arkadaşalr,kuzey yarım küredeyken daire 'deosil' yani saat yönünde,doğudan güneye doğru ,güney küredeyken 'widdershins' saat yönünün tersine yani doğudan kuzeye doğru açılır.

doğanın düzenide bu şekilde işler çünkü,örneğin kuzey yarım küredeyken herhangi bi lavabo deliğinden falan su saat yönünde dönerek akarmış,güneydede tam tersi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Pentagramı çizerken bence çok dikkatli olunması gerek, iki gün önce bir kağıda pentagram çizmiştim yalnız ters yani iki ucu yukarı gelecek şekilde çizdim, sonrasında anlamadığım dilden konuşan bir varlık beni rahatsız etti durdu, sonra onun kötü varlık olduğunu hissettim ve kendi inancıma göre davranarak onu gönderdim yani pentagramı ters çizmek yani iki ucunu yukarı doğru çizmek şeytanı çağırıyor... bir ucunu yukarı gelecek şekilde çizmek ise iyi ruhları çağırıyor. Hepsini yaşayarak tecrübe edindim malesef:(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

iki ucu yukarı bakan pentagram bazı satanistler tarafındanda kullanılır,onların pentagramı o şekilde kullanmalarının sebebi aşağı bakan uç yani ruh kendileri,diğer 4 öğe ise ateş hava su ve toprağı yöneten 4 gezegni simgeler,yani bu pozisyondaki pentagram yeryüzünden gökyüzüne bakan bir insanı simgeler. cadılar ve paganlarda bunun tersini kullanır bu iyi ve kötülüğün ayrımı değil tamamen kültür farkıdır.

ayrıca kağıda pentagram çizmek hiçbir varlığı çağırmaz.

majik çember içinde bir pentagram açmak bir elemantal yaratmakdır,yani bu sadece basit bir kağıda çizilen çizgilerle olmaz maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...