cactus Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2008 Daireyi açmak için basit bir ritüel Dairenin fiziksel olarak var olması gerekmese de yere çizilmesi veya işaretlenmesi iyi olur. Dairenizi ve sunağınız hazırladıktan sonra dairenin açılacağı bölgede saat yönünde ilerleyerek Kılıcınız/hançeriniz yoksa parmağınızla daireyi çizin. Dairenin içinde üç tur atarken şunları söyleyin: “Seni çağırıyorum, Ey Gücün Dairesi, gerçek, sevgi ve sevinç için bir buluşma yeri olasın diye. Bütün kötülüklere ve şerre karşı bir kalkan, insanlar ve Kudretli Olanların krallıkları arasında bir sınır, senin içinde uyandıracağımız bütün gücü içinde barındırıp saklayacak bir siper ve korunma ol! Böylece seni Theli’nin adıyla kutsuyorum! Not:Theli ejderhanın isimlerinden biri Elementlerin uyandırılması 1- Doğruya dön ve: “Doğu gözetleme kulelerinin hakimleri, havanın efendileri; törenlerime şahitlik etmeniz ve daireyi korumanız için, sizi davet ediyorum, uyandırıyorum, ve çağırıyorum! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 güzel olmuş ama karışık gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 İyi de bu alemde ne karışık değil ki? (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 eet öle ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lavaine Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Dairenin sürekli açık bırakılması bir sorun olur mu? Bir de şu "enokian dilindeki" sözlerin telaffuzu konusunda takıldım. Telaffuzlar yazıldığı gibi değil öyle değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Dairenin sürekli açık bırakılması bir sorun olur mu? Bir de şu "enokian dilindeki" sözlerin telaffuzu konusunda takıldım. Telaffuzlar yazıldığı gibi değil öyle değil mi? dairenin açık bırakılması çemberin bütünlüğünü bozacağından sorun teşkil eder. çemberin açık kalması demek farklı varlıkların da içeri girebilmesi demek ki bu da hoş olmayan durumlara sebebiyet verebilir. enokian dilini ise yeni başlayanlara önermiyorum çünkü o dilde telafuzlar önemlidir. bu yüzden onlar yerine kendi dilinizde, çemberinize enerji sağlayacak kelimeler/cümleler kullanmanız daha iyi olacaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lavaine Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 dairenin açık bırakılması çemberin bütünlüğünü bozacağından sorun teşkil eder. çemberin açık kalması demek farklı varlıkların da içeri girebilmesi demek ki bu da hoş olmayan durumlara sebebiyet verebilir. enokian dilini ise yeni başlayanlara önermiyorum çünkü o dilde telafuzlar önemlidir. bu yüzden onlar yerine kendi dilinizde, çemberinize enerji sağlayacak kelimeler/cümleler kullanmanız daha iyi olacaktır Teşekkür ederim. Peki Türkçe olarak ne önerebilirsiniz? Örnek bir cümle mesela Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 paylaşım için teşekkürler arkadaşım...güzel bilgiler gerçekten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Teşekkür ederim. Peki Türkçe olarak ne önerebilirsiniz? Örnek bir cümle mesela mesela; toprağın üç kutsal adı yerine toprak elementinin size hissettirdiği ve sizi en çok etkileyen 3 özelliğini söyleyebilirsiniz. (benim kişisel fikrimdir yeterli konsantrasyon ve istek ile aynı etkiyi sağlayacağına inanıyorum..en azından kendi deneyimlerimde öyle oldu ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 saol teşekkürler emeğin içinde cahilliğimi bağışlayın bu daire ne işe yarıyor ne için gerekli yada amacı nedir aydınlatırsanız sevinirim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 öncelikle güzel bir paylaşım teşekkürler.. belfalasa katılıyorum görüşlerinde özellikle koven olarak yapılcaksa iyice düşünülmelidir yani kovendeki kişiler yapılacak olan bu işlemlere yürekten inanmalıdır,bir düşünsenize sizin gibi olduğunu eden 4 kişisiniz ve daire işlemi yapılırken biriniz gülmeye başlıyor tüm düzeni allak bullak ediyor ..:// bizzat yaşadım tavsiye etmiyorum =)))))) (tabi grup olarak yapılcaksa kişileri ii seçmekte fayda var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 enokyan dili yerine çağırmalarda işe yarayacak daha etkili bir kaç öneride bulunmak istiyorum. bu yöntemler sihrin anahtarlarından biri olan gözünde canlandırma tekniğine dayalıdır. ilk olarak çağırdığınız köşenin renginde ejderlerin size doğru gelip saçtığı aynı renkte ışık tanecikleiyle çemberinizi donattığını görmek. ikinci olarak bürünme ayinleri vasıtasıyla o elementin özüne bürünmek (ki bu teknik yeni başlayanlarda pek işe yaramaz, çünkü bu ileri bir tekniktir). üçüncü olarak çağırdığınız elementin en yoğun olduğu doğa parçasını görmek. bu yöntemde ateşte mistik bir volkan, suda mistik bir okyanus derinliği, havada mistik kayalık bir tepenin ya da kulenin en tepesi ve son olarak toprakta el değmemiş bir mistik orman ya da mağrada olduğunuzu gözünüzde canlandırmak önem teşkil eder. dikkat ettiyseniz olduğunuzu düşündüğünüz her yer mistik yani sihirli ve gizemli bir özelliğe sahip olmalıdır, bu da sizin hayal gücünüze kalmış artık. son olarak bir triliton un önünde durarak sislerin yükseldiğini görme var. fakat bu da çok ayrıntılı ve ileri bir yöntemdir yani yeni başlayanlara gerekmeyeceğini düşünüyorum. herşeyden önce bir çember kurmanın mantığı çok iyi bir şekilde kavranmalıdır. çemberin ne amaçla kurulacağı çok önemlidir. ayrıca unutmayın ki çemberi tanrılar ya da elementler değil siz oluşturursunuz. bu amaçla çember sizin sarsılmazlığınız kadar sarsılmazdır ve o sizin inancınızla beslenir. çember içinde bir seramoni yapılmadan önce muhakkak çember oluşturmaya iyice alışmış olmanız gerekmektedir. unutmayın ki o sizin kalkanınız ve öte-dünya ile en önemli bağınızdır. en ufak bir eksiklik istenmeyen sonuçlar doğurabilir. tüm bu uygulamaları ve özellikle uyarılarımı dikkate almanızı öneriyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 buarada arkadaşalr,kuzey yarım küredeyken daire 'deosil' yani saat yönünde,doğudan güneye doğru ,güney küredeyken 'widdershins' saat yönünün tersine yani doğudan kuzeye doğru açılır. doğanın düzenide bu şekilde işler çünkü,örneğin kuzey yarım küredeyken herhangi bi lavabo deliğinden falan su saat yönünde dönerek akarmış,güneydede tam tersi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zanzarah Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 paylaşım çok güzel arkadaşım sağol;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 guzel bı yontem,ben bunu ıngılızce yapıosum ve ne kadar ıse yaradıını bılıorum eger bunu yapıp saf bı dılek dılersenız oluo,en azından bende. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 sonunda şu dairenin nasıl yapıldığını anlatan bi yazı gördüm Eline sağlık arkadşm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aladar Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 ben de ibranice bir yahudi ilmahali yani talmut var antakya nı çok gizemli bir mahllesin de buldum.eski antikos da ve anlıyorum ki sudaki dalgalan mayı oluşturan taş bu kitap siz sadece oluşan dalgalar dan biriyle muhattapsınız ben ce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 :rofl: çemberi/daireyi ibraniler buldu sanıyorsunuz galiba. ya da ibranilerin dünyaya gelen ilk ırk olduğunu. bence siz kendi dalganıza bakın:thumbsup: ama önce biraz din tarihi araştırması yapın isterseniz.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celestial Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Başarılı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Almond Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 teşekkür ederizzz,bu havanın suyun ateşin toprağın pentegramlarının farklarını merak ediormda??? yada gönderme pentegramı??? sadece niyet mi burdaki yoksa çizerken düşünmemiz gereken başka sembolleri mi var :S ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Pentagramı çizerken bence çok dikkatli olunması gerek, iki gün önce bir kağıda pentagram çizmiştim yalnız ters yani iki ucu yukarı gelecek şekilde çizdim, sonrasında anlamadığım dilden konuşan bir varlık beni rahatsız etti durdu, sonra onun kötü varlık olduğunu hissettim ve kendi inancıma göre davranarak onu gönderdim yani pentagramı ters çizmek yani iki ucunu yukarı doğru çizmek şeytanı çağırıyor... bir ucunu yukarı gelecek şekilde çizmek ise iyi ruhları çağırıyor. Hepsini yaşayarak tecrübe edindim malesef:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 iki ucu yukarı bakan pentagram bazı satanistler tarafındanda kullanılır,onların pentagramı o şekilde kullanmalarının sebebi aşağı bakan uç yani ruh kendileri,diğer 4 öğe ise ateş hava su ve toprağı yöneten 4 gezegni simgeler,yani bu pozisyondaki pentagram yeryüzünden gökyüzüne bakan bir insanı simgeler. cadılar ve paganlarda bunun tersini kullanır bu iyi ve kötülüğün ayrımı değil tamamen kültür farkıdır. ayrıca kağıda pentagram çizmek hiçbir varlığı çağırmaz. majik çember içinde bir pentagram açmak bir elemantal yaratmakdır,yani bu sadece basit bir kağıda çizilen çizgilerle olmaz maalesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Peki ben neden bunu yaşadım ? Belki çok hissederekk çizdim, ayrıca önce pentagram yani 5 köşeli yıldız sonra da daireyi çizdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 bahsettiğim şey kağıda çizmek değil,majikal daire içerisinde pentagram açmak 5 öğeyi invok etmek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Sevgili Mod Freddy; Ne diyorsanız öyle olsun bu gün bana kafayı taktınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.