KATA Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2008 ıntro harıka:)liv de harıka:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 bende bir tek ben mi seviyorum bunu diyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 :)bence lıv theatre of tragedy den tam zamanında ayrıldı yoksa yazık olucaktı bu sese neyse sonucta hoş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2008 theatre of tragedy sevsem de çok benimsediğim bir grup değil açıkçası. dediğinde de haklısın dolayısıyla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.