AnTiDoTo Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2008 huzurlu bir ev ortamı için 3 ölçü yasemin çiçeği, 1 ölçü gül yaprağı, 3 ölçü biberiye ve 1 ölçü lavantayı pembe kumaştan yapılmış keseye yerleştirelim ve yeşil bir kurdele ile bağlayarak evimizin girişine asalım!!tabi yaprakları yerleştirirken gereken pozitif enerjileri yapraklara yüklemeyi unutmayalım..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 güzelmiş bi tane de ben veriyim; eşit miktarda nane ve lavanta yapraklarını iyice karıştırıp kapı eşiğine serpin. bu esnada kapınızda canlı renkleri olan bir bariyer oluştuğunu imajine edin ve şunları söyleyin; "bu kapı gelenleri beyaz ışığın gücü ile karşılasın gece gündüz, bitkilerin aurası engellesin kötüyü, huzurun gücü ile mühürlesin kapımı! kutlu olsun!" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 bende de var bir tutam gül bir tutam papatya ve bir tutam karanfil çiçeklerinin yapraklarını kurutalım hepsini bi kumaş yada bi kesenin içinde kuruduktan sonra hepisini küçük parçalar halinde ezelim ondan sonra bir mavi yada yeşil kesenin içine koyalım.. onuda huzursuz olan kişinin cebine koyalım gene aynı şey geçerli pozitif enerjinizi aktararak bu işi yapın artık o huzursuz olan kişi daha pozitif olmaya başlayacaktır.. -------------------- gerçi evdi konu ama bende verdim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 bu arada şuna inanıyorum bu uygulamalrı her noktasına kadar doğru yapsakta yaparken küçük bir tereddüt duyarsak gerçekleşmiyor yani yaparken acabalara yada olmazlara kafa yormamamız gerekiyor .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berzah Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 paylaşım için sagol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 bu arada şuna inanıyorum bu uygulamalrı her noktasına kadar doğru yapsakta yaparken küçük bir tereddüt duyarsak gerçekleşmiyor yani yaparken acabalara yada olmazlara kafa yormamamız gerekiyor .. Kesinlikle doğru! Bu tarz büyüler insanın öz enerjisi ile evrenin enerjisinin birlikte ve uyum içinde işlemesi ile tutuyor. Bu yüzden ancak "iç rahatlığıyla gönder ve unut" yolu çalışır... Daha uygulamayı yaparken bile zaten olmuş gibi davranmak gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ghostgirl Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 bunu mutlaka denicem yaa evdeki huzur hayat budur =) peki bişey sorcam mesela kendi evimize değilde başka birinin evinde huzur sağlamak istiyoruz o zamanda aynı şeyimi yapcaz yani ayrıyetten bşka şeylere gerek olurmu yada büyünün ters tepmesi gibi bi ihtimal olurmu?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 bunu mutlaka denicem yaa evdeki huzur hayat budur =) peki bişey sorcam mesela kendi evimize değilde başka birinin evinde huzur sağlamak istiyoruz o zamanda aynı şeyimi yapcaz yani ayrıyetten bşka şeylere gerek olurmu yada büyünün ters tepmesi gibi bi ihtimal olurmu?? evet aynı şeyleri başka birinin evine de uygulayabilirsiniz. bu tip büyülerde bedensizler kullanılmadığı ve sadece sizin ve bitkilerin enerjisi kullanıldığı için niyetiniz açık ve net olduğu sürece ters tepmesinin söz konusu olacağını sanmıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ghostgirl Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 evet aynı şeyleri başka birinin evine de uygulayabilirsiniz. bu tip büyülerde bedensizler kullanılmadığı ve sadece sizin ve bitkilerin enerjisi kullanıldığı için niyetiniz açık ve net olduğu sürece ters tepmesinin söz konusu olacağını sanmıyorum... teşekkür ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Almond Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 ya peki bende bişi sorcam,ilk verilen ev ortamı büyüsünde evin girişine asmak zorunda myz??? asmasak saklasak bi yere yada görünmiicek bi şekilde bi çözüm bulsak biraz gizli yapmam lazımda niyet yani :S önemli olan diil mi :S ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdream Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 waayyyy süperrr deneyen ve sonuç alanlar lütfen paylassın tesekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 ya denicem bende bunu bi evime bide iş yerimee saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
poshsbom Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 ben ikinci aşamayı deneyceğim evde kim yokken :D:D alt kattakilere yapayım şunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 mutlaka deniyimde babamdan bişi isticeem zaman yapsam huzurdan izin werirmi istediim şeye kii:D (piercing gibi) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LiquidMoon Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Kokuların ne kadar değerli olduğunu herkes bilir.. Ben 'özellikle' huzurlu olması gereken bir akşamda ıhlamurlu tarçınlı zencefilli çaylar kaynatarak ikram etmeyi pek faydalı bulurum. Hem muhteşem kokusuyla bütün evin havasını değiştiriyor, hem de yatıştırıcı etkisiyle herkese huzur bulaştırıyor! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karanlik_kilise Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2008 guzel bir buyu paylasimin icin tesekkurler, huzurlu aileler dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 uygulayanlar varsa neler olduğunu anlatabilirler mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaSkE Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 İnsana böyle huzurlu büyüler gerek paylaşım için saol:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 uygulayanlar varsa neler olduğunu anlatabilirler mi ? ben huzursuzlukların başlamasını beklemeden yaptım yeni evime taşınır taşınmaz ve ara ara yenilemekteyim bu büyüyü ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ev arkadaşımla (ki çok da samimi olduğum biri değildi) benim kişisel önerim de bu tip şeyleri huzursuzluklar başlamadan yapmanızdır çünkü insan stres altındayken durumu toparlamakta zorlanabiliyor ama zaten huzur ortamı hakimken böyle büyüler yapmak büyüyü yapana enerji ve konsantrasyon açısından artılar sağlamakta:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 hımmm huzurlu ortamda böyle demek ki.... huzursuz bir ortamda yapılma etkisi ne acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 etkisinin aynı olduğunu duydum ama tabi insan çok sıkıntılı anlarında konsantre olma konusunda çok zorluk çekebiliyor. ortama vermek istediği huzuru kendi içinde bulamadıkça canı sıkılıyor vs. ama üstesinden gelinemeyecek birşey değil tabiki...ritüelden önce her sorundan sıyrılabilmeyi başaran aynı etkiyi yaratacaktır:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 evet odaklanmam lazım... teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 hazırlamadan önce meditasyon yapabilirsin ____________________________________ bir de evin girişine derken iç kısmına mı dışına mı? ayrıca bu sadece bir oda için de yapılabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Ölçü ne ölçüsü ? Neye göre ölçü ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 buna tılsım denmiyo muydu? yine mi atladığım bişi var?.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.