vhercle Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2006 http://www.firatonline.net/afis/melekler_sehri.jpg Hastalarından birini hiç sebep yokken ameliyat masasında kaybeden Dr.Rice'ın kendine güveni alt üst olmuştur. Los Angeles üzerinde gezinen melek Seth o sırada her ne kadar ölen hastaya yardım için orda bulunsada Maggie'den etkilenir ve onun kendine olan güvenini tekrar kazanmasına yardımcı olmaya karar verir. Bu arada ona aşık olur ve sonunda bütün risklerine rağmen görünmez bir ruh olmaktan çıkar, şüpheli bir yabancı haline gelir. Kadere inanmayan Maggie ise Seth'e daha öncekilerle kıyaslanamıyacak şekilde aşık olur. Bu arada Maggie ile beraber olmak için göklerden ve meleklikten vazgeçen Seth, yeryüzündeki karmaşık hayatı gördükçe umutsuzluğa kapılır. Acaba AŞK, kişinin temel özelliklerinden vazgeçebileceği kadar değerlimi? Sizce beni en çok etkileyen filmlerden biri özellikle sonu beni ağlamaya kadar itti. izlemenizi tavsiye ederim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 favori filmlerimden biri inanılmaz etkileyici Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doors Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Hayatımda en sevdigin film hangisi diye sorucak olursanız , verebilecegim tek cevap Melekler Şehri olur. Onlarca kez seyrettim,hemen hemen her repliği ve sahneyi ezbere biliyorum.Ve sanırım yuzlerce kez daha seyredicem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Birsürü insandan bu yorumu duydum. Ve inatla filmi haala seyredemiyorum. Bende de böyle acayip bir huy var. Mutlaka seyret denilen hiçbir şeyi seyredemiyorum...çok ayıp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 film baya güzeldi öyle romantik filmleri pek sevmem ama onu sonuna kadar izlemiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 cok muhtesem bi film favorilerim arasinda, boyle bi kasimda ask baskadir havasi war bu iki film birbirine cok benzer... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 ... İlk ve tek pozitif olarak yaklaştığım bir duygusal filmdi... Çok sevmiştim ve tekrar tekrar izledim .. Bu aralar yeniden izlesem iyi olucak.... Sağol vhercle ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 cok guzle sahneler vardı bı yerde nıcolas parmagını kesıo hatun goruyo olayı ama parmaga bı daha bakıo kesık mesık yok fılan ama ıyı flımdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Benim için dünya üzerindeki en anlamlı film (Sebebini yalnızca 1 kişi biliyor) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Alman sinemacı Wim Wenders'in bu filme ilham kaynağı olmuş Der Himmel über Berlin, veya İngilizce adıyla Wings of Desire adlı filmini de es geçmeyelim. Saygılar Wim Abi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Film aklıma geliverdi birden belki izleyenler vardır ve yorum yazmak isteyenler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Aaah ah anılarım depreşti yahu Bende yeri çok büyüktür bu filmin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Mükemmel bir film. Çok sevdiğim, izleyemekten bıkmadığım, hatta doğamadığım bir film.. Elimde olsa sabahtan akşama kadar izlerim, her seferinde de ağlarım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 İçlerinden birine aşık olana kadar meleklere inanmadı... City Of Angels- Angel maggie- neden bana dokunmuyorsun ? seth- çünkü seni incitmekten korkuyoum... seth- rüzgarı hissetmedikten sonra kanatlar ne işe yarar ? maggie-birlikte olamayacaksak Tanrı bizi neden karşılaştırdı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2008 ağlaya ağlaya bi hal olmama sebebiyet veren filmler listesinde başları çekmekte....izlemeyen herkesin izlemesini tavsiye ederim....bu 1 tatlı kasım 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Bu film muhteşemdi sinemada izlediğimde bana mendilim yetmemişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Hayatımda çok önemli bir yeri olan film.... muhteşemdi aklıma geldi bak izlemem lazımm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 harbiden melek bu adam ya içine bakıyor insanın sanki..üç kez izledim yine olsa yine izlerim..izlemeden ölünmemesi gerekenler listeme aldım:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bluelune Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 meleklerden birine aşık olmak:dance2:en sevdiğim filmlerden biri.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.