KATA Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2008 paranormal kaynakların bulunduğu bir sıtede baskın bir burc element var mıdır yoksa homojen mıdır merak etttım:)(bı de canım sıkıldı) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 akrep... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 bı sure akrep lafı duymasam ıyı olur:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 balık ama bi burç kitabındaki bi cümle beni mahvetmşti... "eğer bankada müdür koltuğunda oturan bi balık görürseniz şasırın" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 bı sure akrep lafı duymasam ıyı olur:D peki... birun : pooofffff...:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 pithc... ne gülüyon be, ouyuunca kendimi çok kötü hissettim be... akrep seni.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkness Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 9 nisan koç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 opuhahahahaaa...:Diimiş birun müdür koltuguna oturursan söz şaşırıcam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 nı kere balıgın bankada işi ne:rofl: balık üzerine bahse mı gırsem:D 2:1 sımdılık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 bak gaza getirmeyin.. çok çalışır otururum banka koltuğuna.... bana uyar mı acaba banka müdürlüğü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 sana yakısı kalmaz birun...senden olsa olsa kitapcı olur hatta sahaaff...:rofl: yada dekoratör... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 ınternet faturaları 4-5 aylık olunca ödeyen biri olarak söyluyorum o banka ıflah olmaz daha..işler aksar vs vs gercı bu müdürün yapıcagı ıs mıdır..yoksa ayaları masaya atıp oturmakta bi balığın üstüne tanımam:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 saolun be.... bi işi yakıştıramadınız bana:D ama iyi kitapçı olurum ha.... dekor konusunda fena deneyimlerim var, onu düşünmem lazım.... faturayı kim öder bilmem ama, banka benim sayemde batar.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 yengeç en fuzuli burçlardan ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 batması lasım ki tam olarak banka müdürü olasın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 batsa iyi, ben parada kaçıramam şimdi ordan.... hem banka batar, hem ben beş parasız kalırım... gelir oraya, kitap tezgahı açarım valla, yer bul hemen bana:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 batması lasım ki tam olarak banka müdürü olasın... :rofl: şaka maka incik boncukla hesabı yapacak bı burc degıl balık..bankacılık cok uzak ama dekorasyon kıtapcı vs uygun bence de:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 iyi be, olmuyom banka müdürü falan... aman siz olun da göreyim bakim:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 kata bu arada bu sefer şıkları eklemişsin darısı öbür başlığın başına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 bende aynı seyii diom ve eklıyorum bizim burda cook gusel yerler var mesela sanat sokagı... zuper...yada köprü üstlerinde cok iyi satıs yapılar haberin olaaa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 yengeç en fuzuli burçlardan ... rezil:rofl: 1 km öteden bellı oluodu zaten su grubu oldgun ama benım tanıdıgım kadarı le yengecler fuzulı degıl hıc:) -------------------- kata bu arada bu sefer şıkları eklemişsin darısı öbür başlığın başına yaw o ankette sıklar uzun olunca karakter sorunu oldu ..ya numaralayıp numaraları eklıcem sıklara ya da acmıcam 2. ı daha cazıp gelıo:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 bende aynı seyii diom ve eklıyorum bizim burda cook gusel yerler var mesela sanat sokagı... zuper...yada köprü üstlerinde cok iyi satıs yapılar haberin olaaa... hazırla geliyom.. batırdık bankayı zatiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 hazırla geliyom.. batırdık bankayı zatiii opuhahahahaa...yeter ki sen iste..kitapları sen getir ben tezgah bulurum... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 rezil:rofl: 1 km öteden bellı oluodu zaten su grubu oldgun ama benım tanıdıgım kadarı le yengecler fuzulı degıl hıc deme yaw çok mu belli oluyodu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2008 @pithc hazır kitaplar, gerçi birazı yan sanayii ama... sana ne getirim burdan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.