schizophrana Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2008 doom ve gothic doom yapan finlandiyalı grup. çok güzel tınıları var fark etmeden tiryakileri oluyorsunuz paylaşmak istedim. sham rain mika tauriainen - vocals kalle pyyhtinen - guitars mikko kolari - guitars matti reinola - bass guitar, keyboards janne jukarainen - drums http://www.youtube.com/watch?v=fYdSVt5_GXg YouTube - ShamRain- To Leave -------------------- son koyduğum passing shadows favori şarkılarından. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2008 YouTube - Slow Motions Slow Motions Dökülen yapraklarla Bu resimler de soldu Yavaş hareket dakikaları Yaptığımız ne varsa Artık sadece birer hayal Suskun seslerin yankısı Hayatımı yaşıyorum Kendi dışımda Meleklerin kanadı kopuyor Kalbim parçalandı ve yoruldum Yağmurun sesini dinlemekten Aralarında fark yok Gerçek ile hayalin Bu uysal beyaz dünyada yürüyorum with the falling leaves these pictures fade away moments of slow motions what used to be is now just a dream echoes of silent voices i’m living this life without myself the wings of angels hanging down my heart is torn and i’m tired of listening to the sound of rain no difference between what’s real and what is a dream through this soft white world i walk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 mükemmel bir grup gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 black november:cray: cok güzel bir parca dinledikce hüzünlenirim emeginize sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 evet benimde favori şarkım black november klibide bir okadar güzel saol paylaşım için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cHzAKK8RrKk&feature=player_embedded I really have to leave now Can't stay here anymore No more We've come too far Not another day no more There is no return No words to explain No excuses left to make There is no one to blame There is no one else to blame but me Beğeniceğinizi umuyorum keyifli dakikalar... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Çok beğendik hem de çok severim, teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Çok güzel.. Teşekkürler paylaşımın için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 çok beğendim güzel bir şarkı teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Depresifleştirme beni sting Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Depresifleştirme beni sting İnsanı mutlu edicek parça arıyorum ama bulamıyorum bu aralar Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar beğenmenize sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 One burbon one scotch one beer mutlu eder hem iç hem dinle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 One burbon one scotch one beer mutlu eder hem iç hem dinle Gece gece iyi geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.