Lighthouse Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2008 İnsanın tüm yaşantısı zihnindeki düşüncelerden ibarettir. Hermes. Birkaç ay önce özel bir konferansa davet edildim. Daha önce hiç ismini duymadığım, tanımadığım genç bir adam beyin gücüyle neler yapabildiğini anlatacak ve gösterecekti. Konu çok ilginç, enerji çalışmaları ile haşır neşir olanlar içinse kaçırılmaz bir fırsattı. Serhat’ı izlemek gerçekten bir keyifti. Bilgisi , birikimi çok genç görüntüsü ile ilginç ve sevimli bir tezat oluşturuyordu. Maddeye nasıl hükmettiğini orda bulunan herkesin anlayabileceği gibi çok esprili, ezoterik varoluş ve kuantum düzeyindeki hareketliliğe kadar geniş bir skada, bilgiye tam olarak hakim anlatıyor, örnekler veriyor ve biz seyredenler asıl gösterisine geçmeden önce sadece bu anlattıkları ile bile onu büyük bir ilgiyle izliyorduk. Bir güç olduğunu kesinlikle kabul etmeyen , sakin ve saygılı haliyle çok sempatikti. Yaptıklarını seyretmek ise benzer bir çok gösteri izleyenleri dahi şaşırtacak kadar açık ve netti. Beyin gücünü kullanarak önce kaşıkları büktü, kırdı, sadece uzaktan bakarak birkaç kişinin izniyle cebindeki anahtarları büktü ve daha sonrada kime ait olduğunu bilmediği ve karışık bir şekilde hepimizden toplanan çeşitli eşyaların tüm hikayelerini bir bir avucunun içinde tutarak anlattı. Sonrada yine bu sistemin nasıl çalıştığını ve sıklıkla 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2008 kimse bişi yazmıo böle şelere yha çok ilginç ben yorum yazım gzl ve ilginç bi paylaşım.. artık 1 hafta bekle 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2008 Bence okumaya üşeniyorlar Mystick yorumun için teşekkürler. imzam ile ilgili bir yazı bulunca hemen paylaşayım dedim Soran çok olmuştu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2008 Teşekkürler güzel bir röportaj.Hepsini okudum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 bu konu benim de hep ilgimi çekmiştir hep demişimdir ne iş bu illizyonistler eğlenceli bir olay ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper_orkun Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 şimdi ben bu yazıyı okudum gercekten ılgımı ceken bır konu cunku bende nasıl desem bır metalı tahatyı bukup kıramıyorum yada yerınden oynatamıyorum ancak evde dururken bırden karsımdakı perdeye bakıyorum ve ona yogunlastıgımda perde hafıfte olsa hareket edıyo acaba cammı acık dıye bakıyorum acık deıl baska bır odaya gecıp yıne aynısını yapıyotum ufakta olsa hareket edıyo acaba kendımı nasıl gelıstırebılırm..sizce?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 çok süper bu tür konular hep ilgimi çekmiştir tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Serhat GÜMRÜKÇÜ: Psişik ve paranormal konulara olan doğuştan ilgisi Serhat Gümrükçü’nün, parapsikologların yıllarca araştırdıkları konuları bir hayat tarzı olarak benimsemesine neden olmuştur. Doğu tıbbı, savaş sanatları (Martial Arts), şifa sistemleri ve ezoterik konulardaki araştırmaları da onu şifacılık, mentorluk ve zihin motivasyon koçluğu olarak tanımlanabilen bir kariyer yolculuğuna götürmüştür. Onun seminerlerindeki amacı, sunduğu çalışmaların sadece ona ait bir yetenek olmayıp, sizin de sahip olduğunuzu size hatırlatmakla kalmayıp, kendi içinizdeki gücü ve yetenekleri açığa çıkartmak ve deneyimletmektir. Serhat Gümrükçü, insanın akıl, beden ve ruh bütünlüğü içinde size yeniden hayatınızın akışını şekillendirme fırsatını sunar.Şifa ve Yeni Çağ bilgileri konusunda mentorluk yapması, onları motive ederek içlerindeki yaratıcı yetenekleri ortaya çıkarmaları ve farklı boyutlarda farkındalık kazanmaları konularında engin deneyimi vardır. Onun meydan okuyucu olduğu kadar zevkli olan konuşma tarzı, somut pratik uygulamalarla birleşerek, size hayatta ihtiyacınız olanı sunar. Serhat Gümrükçü, akıl, beden ve ruh bütünlüğünde batı tıbbının yaklaşımlarına da sahip olarak bütüncül tıbbı kullanma amacı ile Tıp Fakültesi eğitimini tercih etmiş; ardından kuantum teorileri ve bilgi felsefesi konularını incelemiş ve bu konuda master yapmıştır. Serhat, mistik ve ezoterik dağarcığını geliştirmek için kendi deyimi ile dünyayı bir buçuk tur dönmüş... Şimdi ise bu turlarını birikim ve deneyimlerini paylaşmak için sürdürüyor... “Büyüleyici, cezbedici, özverili, fevkalade... Dr. Serhat Gümrükçü’nün hastalarına nazik ve sakin yaklaşımı, onların güvenini anında kazandırıyor ve konuların dürüstlükle, rahatça konuşulabileceği bir ortam yaratıyor. Yüzleştici olmadığını oranda profesyonel olan yaklaşımı, hastaların kendilerini güvende hissetmelerine yardımcı oluyor. Onları dinlemeye vakit ayırıyor ve onları onaylarken, zorlayıcı olmadan da onları eğitebiliyor. Çok yüksek entellektüel standartlara ve aynı zamanda insan psikolojisini çok derin seviyede anlama kapasitesine sahip ve insan ruhuna saygılı birisidir. Ben sadece, en az başkalarına sunduğu oranda şifa, nezaket ve özen’in ona da gelmesini ümit edebilirim. Varlığının önemi takdir edilirken ve yeteneklerinin de anlaşılmasını diliyorum...” NY Times "Serhat, tekrarlanan kontrollu deneysel kosullar altında akılcı bir insanin bile şüphelerini silebilecek gerçek fizikoenerjitik yetenekler gösteriyor " DOUGLES FORBES, PhD Physicist "Neden olmasın?"'ın yanıtı öyleyse onun kim olduğunu analiz etmeli miyim? O kimdir? Daima düşündüğüz kişi değildir ve aynı zamanda da düşündüğünüz kişidir. Sıradan görünümün ardında hiç zahmetsiz bir mükemmellik... Ona bir kez bakmanız yeterli ve şüphesiz etkisine gireceksiniz. O, sınırların ötesinde uçuyor. sınırlar? Neden olmasın? O olduğu gibi ve olmadığı gibi: zihinlerimizde bir varlık ve yolumuzda ki kaçınılmaz bir gerçek an ve an, kalıplarınızdan ve önyargılarınızdan kurtulacaksınız. Öyleyse acele edin ve onu kucaklayın.. O sizin yeni dostunuz, sadece dürüst olun. Freelance Philosopher Rory Raven, Mentalist & Mindbender Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 tamamını okudum. gerçekten iyi bi röportaj engin bilgilerini bizimle paylaştığı için öncelikle Serhat Gümrükçü'ye sonra da konuyu bize taşıyan Lighthouse'a teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 kaşık bükülünce ne oluyor anlamıyorum.onu elimle büksem ne oluyor? bence hepsi oyalama.beyin eğer kuvvetli ise yapacak daha başka şeyler olmalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 “Kainatta tanrının zihnindeki düşüncelerden ibarettir. Ve insan zihni ile tanrı zihni asındaki tek fark insanın zihnini bir bedene hapsetmiş olmasıdırİ?. İşte zihninizi bedeninizin hapsinden kurtardığınız zaman artık sizin bedeniniz madde dünyası veya madde evreni olarak algıladığınız her şey oluyor. Madde hakimiyeti; telekinetik, psikokinetik gibi şeylerden öte aslında bu bir yaşam yönetimi. maddesel dünyada üç boyut yada dört boyut algısında şöyle söyleyebiliriz; kendi bedenimizin ve 4 boyutlu dünyada madde olarak algıladığımız her şeyin aslında kendi zihnimiz tarafından yaratılmış ve kendi zihnimiz tarafından o halde tutulan maddesel yada enerjisel oluşumlar olduğunu düşünün, bunun farkına varıp zihninizin bunları yarattığını ve şekillendirdiğini bilip bu yaratım ve şekillenmeleri değiştirebilirsiniz desem ve bu sizin hayal gücünüzle sınırlı desem aslında bu sorunun cevabı bir şekilde belki içinde gizli. Aslında hayal gücümüzle sınırlı bu güçle yapabilecekleriniz .Güç ama “güçİ? . Hayal gücünüz ve Zihninizin, hayal gücünüze verdiği izin meselesi Yazıyı çok beğendim, iki kez okudum, Lighthouse Harikaydı, çok teşekkür ederim. Ara sıra bu yazıyı tekrar okuyup beyni tazelemek lazım. Serhat, anlatımıyla bile insanı bu kadar etkilediğine göre seminerden çıkan özellikle bayan hayranların halini düşünmek lazım..=) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Şimdi çıkmalıyım..gelice hemen bulabileyim diye atıyorum mesajı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LiquidMoon Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 Ne güzel adammış Serhat.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magus Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 Bunlar 4.boyutun illüzyonları..hepsi bu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 güzelmiş konu paylaşım için teşekkürler... ama bu seminerler niye bukadar pahalı oluyo anlamıyorum yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magus Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 Gücün bedeli daima fazladır...Çünkü güce sahip olan daima dağıtmak zorundadır,maddi olarak da... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.