pithc Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2008 basit...dimi?...En son hangi oyuna gittiniz ve oyunda begenip begenmediniz yerleri...buyrun bakalım.... en son Ali Düşenkalkarın yönettigi yolcuya gittim...hem semazenlere karsı bi ilgim var hemde oyunda oynayan semahlar arkadasım......guseldi tavsiyemdir... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 yaşar ne yaşar ne yaşamaz... iyiydi, bi kaç teknik aksaklık dışında.. ama ali sürmeli'nin oynadığı gibi değildi... o mükemmeldi.... ilk oyuncuyum pithc bana hediye ver... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 benim şehrime gelmio oyun:D tatlıses vari oldu:rofl: en son seni sewiyorum oynuna gitmiştim zeyno gönenç vardı çok çokta güzel değildi ama keyifliydi en çok cimriden keyif almıştım haluk bilginer süper biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 haluk bilginer bana göre bi tapınaktan daha öte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 ya bu sene hiç oyuna gidemedim geçen sene Çayhaneye gittim en son bir türlü bilet bulamamıştım AKM büyük salonda 1 ay önceden almıştım bileti 3. sıradan izledim Elbette bekledigime değdi neden mi pitch tahmin et hıhım evet Bülent Emin Yarar MUHTEŞEMDİ! Bu sene de yazılmışsa kısmetse gidicem nasipse bir oyuna:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2008 yaa lanet olsun bu aksam rita diye bi oyuna gidicektim ama bilet kalmamıs...oda tiyatrosunda olursa tabi normal... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 lüküs hayata gitmiştim bi ara geçen sene..Mükemmel bi oyundu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 ooo lüküs hayat....51 oyuncu...buyuk kadro...yaklasık 20-30 yıldan beri oynamakta...saygı duyuyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 gerçekten güzel bi oyun... kadro güzel, tasarım, yönetmenlik hepiciği gzel be... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 --ve tanrı hırsızları yarattı!!! --ardındanda polisleri.... opuhahahhaaaa bu replige kopmustum....:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 yaa lanet olsun bu aksam rita diye bi oyuna gidicektim ama bilet kalmamıs...oda tiyatrosunda olursa tabi normal... bugun bi organize yapayım dedim 4-5 kişilik..kişiler tamamda yine yer yok lanet olsuun...bide gişedeki tanıdık guyaa......evet yine aynı oyun gidicem izlicem hatta2 hafta önceden alıcam biletii... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 şu cılgın Türkler...samsun sanat tiyatrosu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 Sersemler Evi isimli tiyatro eserini izlemeye gittim.Harikaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semuel Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 Mehmet birkiye rejili 39 Basamak ı izledim kenterlerde.korku komedi keyifli bi oyundu. Alfred Hitchcook un filminden uyarlama. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 "iki efendinin usagı" na gittim...komedi olarak hazırlanmıs ama cok fazla iyi degildi hem oyunculuk bakımından hemde dekor...kullanılmayan ve hiç bir anlamı olmayan bir cok dekor parcası var...sadece venedigi temsilen konulmus...kötü bir oyundu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 9 ay son gün muhteşemdi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizzem Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 şebnem doğruerin düğün şarkısı oyununu izledim geçen hafta (karşyaka oda tiyatrosu)/izmir oyun tek kişilikti ve kelimenın tam anlamıyla müthişti şebnem doğruerin performansına da diycek yoktu doğrusu... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 Muzaffer İzgü-sınır a gittim bu aksam...Fatih Sevdi ve Serhat Güzel iyi oyun cıkarmıslar tabii yöneten Memet Çevik'i de unutmamak lazım... -------------------- bu gun 27 mart sehir tiyatrolarında "AYRILIK" adlı oyuna gittim...asıl meslegi iç mimarlık olan Behiç Ak yazmıs...oynayanlar Fatih Sevdi ve Zeynep Özan...sagır odada oynayan Memet Çevik yönetmiş...cok güzel bir ayrılık hikayesini sahneye koymuslar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semuel Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 tiyatro donkişot un Şakir Gürzumar rejili Dalga adlı oyununu izledim. amerikalı bir öğretmenin öğrencilerne yaptığı itaat deneyinden hareketle yazılmış oyunda yönetmen ezber bozmaya ve mevcut emperyal rejimleri eleştirmeye yönelik bir yoruma gitmiş.Ali Cem Köroğlu nun dekoruda anlatıma hizmet eden pratik bir dekordu.tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2008 dun aksam Dario Fo-France Rame 'in yazdıkları 4 kısa oyundan olusan kadın oyunlarını izledim...Dario Fo'nun ortaya çıkartmaya çalıştıgı şizofren karakterleri ancak bu kadar guzel ortaya cıkarılabilirdi ; ancak bu kadar guzel oynanabilirdi ; ancak bu kadar güzel sahneye koyulabilirdi...tek kelimeyle mukemmel di ve tiyatro ile ilgilenenlerin mutlaka izlemesi gerekir... ...A4 Sanat Merkezi oda tiyatrosu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 yeni sezon yepyeni daha geçen sezon en son oyuncu olarak başladığım ama sonrasında egolarımın oynamama izin vermediği ''sakıncalı piyade''yi izledim. yönetimi mehmet ulay'ın olan oyunun ışık tasarımı ''yüksel aymaz'' a ait. genel sanat yönetmenliği ''orhan aydın''a ait... maalesef oyun eleştirisi yapamayacağım. çünkü başından sonuna haziran ayına kadar oyunun içindeydim. bu oyuncu arkadaşlarıma da ''uğur mumcu''ya da hakaret olur kanısındayım. izlemenizi tavsiye ediyorum. izleyin ve paylaşın -------------------- dun aksam Dario Fo-France Rame 'in yazdıkları 4 kısa oyundan olusan kadın oyunlarını izledim...Dario Fo'nun ortaya çıkartmaya çalıştıgı şizofren karakterleri ancak bu kadar guzel ortaya cıkarılabilirdi ; ancak bu kadar guzel oynanabilirdi ; ancak bu kadar güzel sahneye koyulabilirdi...tek kelimeyle mukemmel di ve tiyatro ile ilgilenenlerin mutlaka izlemesi gerekir... ...A4 Sanat Merkezi oda tiyatrosu... dario fo&france rame... zaten muhteşem bir ikili... ''açık evlilik -ardına kadar açık'' favorimdir kısa oyun derlemeleri arasında. hatta ''meryem ana'' diye bir oyun var seri içersinde ve bodrum türkbükünde son tiradını çarşafı vucuduma sarıp kostüm yaparak oynamıştım büyük keyif... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Bizden Adam Olmaz - Aziz Nesin ; Samsun Sanat Tiyatrosu yine bir turne oyunuyla geldi ve Yasar abi saolsun haber verdi hemen gittim...Aziz Nesin'in yazmıs oldugu oyunu hakkıyla sahneye koymuslar...gerci gideli bi 4-5 gun oluyo ama olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 tek kişilik şehir oyununu izledim. güzel bir oyundu günümüz dünyası insanların yalnızlıklarını anlatan bir konusu vardı. tek güzel olmayan oyun sonunda kar efekti vermeleri bayağı ıslandım yani kış günü. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 köşebaşı adlı oyunu izledim cuma günü kopuk bir konu kötü bir dekor vardı gereğinden fazla kalabalık oyuncu kadrosu kısaca beğenmedim oyunu. tabi sanatçılara karşı her zaman saygı duyduğum için oyunlarına söyleyecek bir şey bulamıyorum ama sanatçılar ne kadar iyi performans gösterseler de oyun kendini izlettirmedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 herhalde benden başka tiyatroya giden yok neyse..... Suçlu Yürekler isimli oyunu izledim daha doğrusu izlemeye çalıştım resmen uğraştım çaba sarfettim ama bu kadar mı kötü olur sonuçta bir sanat eseridir saygı göstermeliyim dedim ama mümkün değil gerçekten çok çok çok kötüydü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.