AnTiDoTo Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2008 Herkese selam 5 yıldır tarot bakan bir kişi olarak sizinle çok güzel bir büyü paylaşıcam hazır mısınız? sevdiğiniz insanın saçından bir tel alın ve kendi saçınızdanda bir tel alın.her iki nizin saç tellerini,yüzyüze bakan burç kartlarınızın arasına koyun.çingeneler kartları birbirine tutturmak için mandala benzeyen ağaç çivisi kullanırlar ama siz klipste kullanabilirsiniz.bu kartları çantanızda saklayın.Büyünün işe yaradığını hissettiğiniz zaman kartları çantanızdan çıkarın ve saçları yakın.. yarın size azize büyüsünü anlatıcam .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 bekliorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2008 çok güzel bir paylaşım teşekkürler yrnkinide bekliyoruz -------------------- bu arada burç kartları ? kendime göremi ona göremi?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 Mystic biraz geç cvp yazıorum umarum kusura bakmamışsındır çok yoğunum bu sıralar.. her ikinizn yani senin ve partnerin olmasını istediğin kişinin burç kartları olacak.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 hmm ben yay o aslan burcu güneş ile denge kartlarını koydum ahberin olsun -------------------- bu arada öenmli değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 bende yay burcundayım tarottaki temsilin değnek grubu yaşından yola çıkarsak kendin için değnek prensini seçmen gerekir .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 15 yaşındayım kimseye söleme haa yha arkadaşım aslan?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 =) aslanda değnek serisinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 İkisi de aynı burçsa? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2008 ozaman değnek serisinden bir üst kişiyi seçiceksiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz36 Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2008 senelerdir ben de tarot bakiyorum. cingene kartlari ile dahada detayli cikiyor. onun disinda kahve fali da tam cikiyor.herkese bakmak istemiyorum. meslegim baska. onbes kisi arasinda bir kisiye fal bakacak kadarda tecrubeliyim. Ben buyulere kafayi taktim. bunu gercekten uygulayan ve sonucunu gorenler varmi. inanmakla ilgili diyorlar, "secret" kitabindaki gibi. bunu uygulayan kisilerle paylasmak isterim. bence fal ve kart bakmak disinda kendi hislerin daha cok rol oynuyor. aslinda hislerini detaylamis oluyorsun. sealm deniz hollandali Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2008 senelerdir ben de tarot bakiyorum. cingene kartlari ile dahada detayli cikiyor. onun disinda kahve fali da tam cikiyor.herkese bakmak istemiyorum. meslegim baska. onbes kisi arasinda bir kisiye fal bakacak kadarda tecrubeliyim. Ben buyulere kafayi taktim. bunu gercekten uygulayan ve sonucunu gorenler varmi. inanmakla ilgili diyorlar, "secret" kitabindaki gibi. bunu uygulayan kisilerle paylasmak isterim. bence fal ve kart bakmak disinda kendi hislerin daha cok rol oynuyor. aslinda hislerini detaylamis oluyorsun. sealm deniz hollandali Değişik mertebedeki çeşitli varlıklarla işbirliği yaparak çalışanlar da var, öz güçlerinden faydalananlar da. İkincisi kesinlikle inanmakla ilgili - daha doğrusu "imajinasyon ve enerji yönlendirme yoluyla gerçekleme". "Büyülere kafayı takmak" çok genel; çok çeşitli büyüler var. Bazıları titiz hazırlık istiyor ve çok detaylı, bazıları ise çok basit. Bunlar diğerleri kadar karizmatik değiller. Sanırım basit büyüleri tutturmak, yukarıdaki gerçeklemenin gerekmesi nedeniyle özellikle deneyimsiz insanlar için aslında daha zor. Ne de olsa "bu mu yani?" inanmazlığı işi her an bozabiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.