Jump to content

Tarot kartları ile büyü -1

AnTiDoTo

Önerilen Mesajlar

Herkese selam 5 yıldır tarot bakan bir kişi olarak sizinle çok güzel bir büyü paylaşıcam hazır mısınız?

sevdiğiniz insanın saçından bir tel alın ve kendi saçınızdanda bir tel alın.her iki nizin saç tellerini,yüzyüze bakan burç kartlarınızın arasına koyun.çingeneler kartları birbirine tutturmak için mandala benzeyen ağaç çivisi kullanırlar ama siz klipste kullanabilirsiniz.bu kartları çantanızda saklayın.Büyünün işe yaradığını hissettiğiniz zaman kartları çantanızdan çıkarın ve saçları yakın..

yarın size azize büyüsünü anlatıcam ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

senelerdir ben de tarot bakiyorum. cingene kartlari ile dahada detayli cikiyor. onun disinda kahve fali da tam cikiyor.herkese bakmak istemiyorum. meslegim baska.

onbes kisi arasinda bir kisiye fal bakacak kadarda tecrubeliyim. Ben buyulere kafayi taktim. bunu gercekten uygulayan ve sonucunu gorenler varmi. inanmakla ilgili diyorlar, "secret" kitabindaki gibi. bunu uygulayan kisilerle paylasmak isterim.

bence fal ve kart bakmak disinda kendi hislerin daha cok rol oynuyor. aslinda hislerini detaylamis oluyorsun.

sealm deniz hollandali

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

senelerdir ben de tarot bakiyorum. cingene kartlari ile dahada detayli cikiyor. onun disinda kahve fali da tam cikiyor.herkese bakmak istemiyorum. meslegim baska.

onbes kisi arasinda bir kisiye fal bakacak kadarda tecrubeliyim. Ben buyulere kafayi taktim. bunu gercekten uygulayan ve sonucunu gorenler varmi. inanmakla ilgili diyorlar, "secret" kitabindaki gibi. bunu uygulayan kisilerle paylasmak isterim.

bence fal ve kart bakmak disinda kendi hislerin daha cok rol oynuyor. aslinda hislerini detaylamis oluyorsun.

sealm deniz hollandali

Değişik mertebedeki çeşitli varlıklarla işbirliği yaparak çalışanlar da var, öz güçlerinden faydalananlar da. İkincisi kesinlikle inanmakla ilgili - daha doğrusu "imajinasyon ve enerji yönlendirme yoluyla gerçekleme".

"Büyülere kafayı takmak" çok genel; çok çeşitli büyüler var. Bazıları titiz hazırlık istiyor ve çok detaylı, bazıları ise çok basit. Bunlar diğerleri kadar karizmatik değiller. Sanırım basit büyüleri tutturmak, yukarıdaki gerçeklemenin gerekmesi nedeniyle özellikle deneyimsiz insanlar için aslında daha zor. Ne de olsa "bu mu yani?" inanmazlığı işi her an bozabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...