pithc Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2008 Filmde, uzaklarda bir köydeki tepede yaşayan Tsane’in büyükbabasının ölmeden önceki son isteklerini yerine getirirken karşılaştığı olaylar işleniyor. İSTANBUL - Emir Kusturica’nın yönetmenliğini üstlendiği filmde, Miki Manojlovic, Ljiljana Blagojevic ve Aleksandar Bercek rol alıyor. http://img125.imageshack.us/img125/5645/emirhz0.jpg Tsane, dedesi ve inekleri Cvetka ile bir tepede yaşamaktadır. Komşuları ve öğretmenleri haricinde köyün tek sakinleri onlardır. Bir gün, Tsane’in dedesi, genç adama, ölmek üzere olduğunu söyler. Tsane’a, üç tepeyi aşarak, kasabaya en yakın pazarda Cvetka’yı satması için söz verdirir. Tsane, eline geçen parayla kutsal bir heykelcik alacak ve en önemlisi eve bir gelin ile dönecektir. Tsane, ilk sözünü kolaylıkla yerine getirir, fakat dedesi ölmeden bir eş bulabilecek midir? Tam bu sırada, okula her zamanki gibi geç kalan Jasna ile karşılaşır... Yönetmen: Emir Kusturica Oyuncular: Miki Manojlovic, Ljiljana Blagojevic, Aleksandar Bercek, Senaryo: Emir Kusturica Müzik: Ivan Kljajic Görüntü Yön: Milorad Glusica Tür: Dram Yapım Yılı: 2007 Ülke: Fransa - Sırbistan Dağıtımcı: Bir Film Gösterim Tarihi: 11 ocak 2008 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2008 filmi gitmeden izleyebilirsem benden iyisi yok demektir... Bütün filmlerini izledim kustirica'nın... filmin tanıtımını burdan izleyebilirsiniz... saol pithc... YouTube - Bana Söz Ver Fragman "Promise Me This Trailer" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2008 oooo tesekkurler birun aradım ama bulamadım...iyi oldu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 olmuyor ama pithc ben açacaktım bu başlığı ben de çok izlemek istiyorum ama çok az sinemada gösteriliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 benim bunu mutlaka izlemem gerek...bi şekilde izlicem du bakalım sınavlar bitsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 yine bir emir kusturika klasigi...filmin müzikleri cok guzel...ama filmin senaryosu tipik bir turk filmleri gibi fakat emir kusturicanın gözünden bakınca göze hos görüntüler sunuyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Emir Kusturica yaa adı yeter başlığı her gördüğümde Ederlezi geliyor aklıma hüzünlü girişiyle. olmasa da olur bir not : Mavi Jeans' in yeni reklam filmi kısa film gibi çekildi ve yönetmeni de Emir Kusturica Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 mavi jeans reklamı Underground filminin son sahnesi olarak cekilmiş... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.