AnTiDoTo Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2008 Bir arkadaşım aktardı bu büyüyü biraz garip geldi denemedim sizinle paylaşmak istedim fakat malzemerin miktarlarını aktaramıyorum %100 tarif vermediğimizden isteyen özelden mail atabilir.. Aşk çayı büyüsü, Pazartesi, Salı veya Cuma günlerinde, ilk dördünden hemen sonra, dolunay olmadan yapılırsa etkili olur Mumları yakın ve onları çaydanlığa yakın bir yere dikin. İki bardak memba suyunu çaydanlığa dökün, diğer malzemeleri(karaman kimyonu tohumu,rezene tohumu,kuşburnu ve gül yaprakları) ve çayı bu suya katın ve ağır ağır kaynatın. Çay kaynarken çıkan buharın üzerinden ellerinizi üç kez geçirin ve içinizdeki aşka konsantre olun. Çayı bir fincana dökün ve rahat bir yere oturun. Eğer sevdiğiniz kişinin bir fotoğrafı varsa çayı içerken bu fotoğrafı görebileceğiniz bir yere koyun ve şu sözleri söyleyin : Götürüyorum bu fincanı dudaklarıma, Yudum yudum içiyorum onu, yavaşça, Gül, çay, karaman kimyonu, ve rezene Benim için tutun aşkı vermeyin kimseye bu şekilde oluyormuş denemediğim için bir şey diyemiyorum belki deneyeniniz vardır varsa sonucu bize aktarırsa seviniriz değil mi? -------------------- bu arada eski yazıları okudum aynı tarifi bir arkadaş bizzat anlatmış demekki kendi aramızdkai tarifler yeni üye olmama rağmen hemen ulaşmış başka bir arkadaşım tarafından kusura bakmayın =))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 Sercan91 yolunu şaşırmış... daha fazla günaha şahit olmadan kendisini kurtaralım... ilgili moderatör konuyu bu mesajlardan temizledikten sonra lütfen konuya gerektiği gibi devam ediniz. -------------------- Konuyu saptıran mesajlar silinmiştir... diğer üyelerin mesajları da yanıt verilmiş olduğu için temizlendi.. lütfen uygun biçimde devam edelim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 saol nora .. saol antidoto gzl paylaşımlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 arkadaşlar bide bildiğim ama uygulamadığım birşey var,bunu bir arkadsımdan almıştım. sevdiğiniz kişiye bir meyve suyu hazırlayın kendi ellerinizle sıkın ve karıştırırken aşağıdaki leri fısıldayın; Munus sıgsıgga ag bare ye Innın aggısh xashxur gıshnu urma Shaziga bare ye Zıgashubba na agsıshamaziga Namza ye Innın durre esh akkı Ugu agba veagub!. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 bana biraz garip geldi ben o psikolojiyle kıza verirken kız içine bişi attım sanır heralde bilmiorum ama gerçek olduğun emin misin arkadaşın keklemiş olmasın seni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 gayet eminim ,merak etme. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 peki o zman ... da ne tür bir meyve suyu?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psychick Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 vişne suyu olurmu? elimdeki bardağın içine oo sözleri okuyasım geldi yamulup kalıcam bir gün bi yerde gerçekten ya şimdi bunu okuyup bu meyvasuyunu içsem ne olur bana ayrıca yazıldığı gibimi okunuor bu ayzı hangi dil merak etim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 ya illa da meyva suyu deil tabiiki kendi hazırladıınız bi içecek örnek olarak meyva suyu dedim. o senin kararın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 saolun paylaşımlar için Konuyu abuk sabuk espirilerimle tıkamıyım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Hmmm peki nerden duydun bunu? banada bir garip geldi,içtikten sonra zehirlenmeyelimde =) ama ilginç bir paylaşım olmuş fredyy efharisto poli!teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.