pmaq Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2008 Arkadaslar bu psisik guclerimizde dahil olmak uzere maji uygulamari nasil gerceklesiyor ? nasil oluyor ? altinda ne yatiyor ? neye bağli calisiyor ? vs :D inancim gercekten fazla fakat bu sorular aklimi kemiriyor biri bi aciklamada bulunursa sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 düşünce enerji en önemli. Kuantum fiziği son dönemde şunu ortaya çıkardı düşünce ile atom altı parçacıklar arasında bir bağlantı var. Kısacası düşünce yoğunlaştığında atom altı parçacıklarda meydana gelebiliyor. Ezoterik olarak bu biliniyordu zaten. Aslında majide ve psişik güçlerde yatan sebep bu. Düşünce bir enerjidir. Bu enerjinin yoğunlaştırılmasıyla yapılan şeyler psişik güçlerdir. Telekinezi vb. gibi. Maji ise evrensel yasaların kullanımına dayalıdır. Bu yasaları çalıştırmanın yolu ise yine düşünce enerjisidir. Düşünce enerjiside konsantrasyonla güçlendirilir. Majide diğer yardımcı etken olarak gezegen enerjileri, varlıkların enerjilerin, sesin enerjisi (japonyada bilimadamları ses frekanslarıyla küçük böcekleri uçurmayı başardılar.), harflerin, tılsımların, sembollerin enerjileri ve kişinin kendi bedensel enerjisi. MAjikal ritüellerde hepsi bir aradadır. Bu etkiyi güçlendirir. Ama sırf düşünce ile de maji olur. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pmaq Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 cok tesekkur ediyorum sana sirius gercekten beni aydinlattin ve cok aciklayici bir anlatim olmus tekrar tesekkur ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.