AnTiDoTo Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2008 Merhaba beklenen an geldi işte Azize büyüsü..=))))) , bu büyü ile baskalarinin arzularini kesfedicek,tedavi yeteneginizi gelistrcek ve sihirli gucler dunyasina daha iyi ziyaret edebileceksnz.MALZEMELER:laciwert sunak ortusu,siyah ve kirmizi mum,sandal agaci yagi ve yag yakici azize karti,beyaz ip,kucuk ayna..Sunagin dogusuna siyah batisina kirmizi mumu koyup yakin ve ortasina azize karti koyun ve "yeni mukemmel fikirlern farkinda olacak aklim mubarek olsun,tum cennetlere bakacak olan gozlerin m.olsun,tanri ve tanricanin kelimeleri duyacak olan kulaklarm m.olsn ustun guclerin koruma ve rehberligi altinda yuruyecek olan ayaklarm m.olsun"bunlari soylerken vucudunzda soylenen yerlere dokunun,iple azize kartndaki figurun ayagndan sunak kumasn ucuna kadar inen,bir spiral cizin,her halka bi onceknden buyuk olmali,yag yanarken tum beklentlerinizi,umitlerinizi hayal edin,aynaya bakin ve arkanizdaki odanin mawiye donustugunu hayal edn,azizenin yuzu ile kendi yuzunuzn birlestgni hayal edin,onunla konusmaya baslayn,bekledgnz cwplari alcksnz! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2008 hmm çok ilginç bir büyü ancak çok karışık .. bu arada.. bu büyüleri hiç denedin mi? bi kaynağın varmıı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angime Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2008 ya lacivert sunak ortusu nedir nereden temin edilir??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 Sunak örtüsünden bahsenen bildiğin herhangi bir bez parçası .. sunak için bir sandık yada küçük bir masa kullanabilirsin.tarot büyülerinde her büyü için farklı renkte sunak kumaşları kullanılır.. kırmızı yeşil altın rengi vs.. bu uygulmayı denemedim ama joker büyüsü var onu denedim ve gerçekleşti bazı şeyler yada psikolojik olarak bana öyle geldi..joker büyüsünüde yarın anlatıcam.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2008 art oluşturma diye cadılar ve artlar konusunda büyü uygulama tülerine bakabilirisniz anlamınızda yardımcı olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodmoney Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 bu siyah ve kırmızı mum ne olursa olsun fark edıyou bazı bolumlerlerde saf özel dogal mum dan bahsedıyorlar yoksa bu da cocukları sattığı bakkallrda satılan o mozotlu faln mumlarda olurmu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 normalde tabiiki saf muma ihtiyacımız var bir çok yerde bulabilirsin artık çok yaygın =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2008 sevgili antidoto... paylaştığın şey ve emeğin için tebrik ederim. fakat etik olarak eğer bir bilgi veriyorsan ve bu bilgi sana ait değilse kaynağını belirtmen iyi bir tutum olur. umarım yanlış anlamazsın çünkü ben bunu unuttuğunu ve bundan sonrada unutmayacağını düşünerek yazıyorum. sevgiyle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 sevgli hektor sitedeki tüm tarifler vesaireler..hepsi bu şekilde ifade edilmekte ki bende zaten bizzat benim hayata geçridiğim bir uygulama olarak bunları belirtmedim kaldı ki sitedeki herkes bunun bilincinde .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 özellikle bir kitaptan alıntı yağıldığı ve "sizin hayata geçirmediğiniz bir büyü" olarak ifade edilmediği için hatırlatma gereği duydum... ama siz sitedeki herkesin bunu bildiğini biliyorsanız sorun değil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 rica ederim normalde tabiiki biçok şey alıntı istisnalar dışında bununda hepimiz farkındayız tabiiki yorumun için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isadora Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 bilgi için teşekkürler.. orda m.olsun yazmıssın onu tam olarak yazarmısın anlıyamadım da ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 ilk cümlesinde mübarek olsun sonralarında m.olsun diye kısaltmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isadora Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 ilk cümlesinde mübarek olsun sonralarında m.olsun diye kısaltmış teşekkür ederim tears_of_rain Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.