Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2006 Afili Yalnızlık Ölsem, ölsem, ölsem... hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam... tam da şimdi Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... Sövdüm, sövdüm, sövdüm… ben dünyaya Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya... dayanmaya... Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... ---------- ---------- ---------- ---------- --------- -------- ---------- --------- ---------- ---------- ---------- ---------- Belki Bir Gün Özlersin Belki bir gün özlersin ... Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken . Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin . Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin ... Belki bir gün özlersin ... Sil gözünün yalnızlıklarını ... O an fısılda duvarlara adımı . Bin bıçak var sırtımda , Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana ... Belki bir gün özlersin ... Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken . Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin . Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin ... Sil gözünün yalnızlıklarını ... O an fısılda duvarlara adımı . Bin bıçak var sırtımda , Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana ... ---------- --------- --------- ------- -------- ------- --------- ------- ---------- -------- --------- -------- ---------- Bu Kez Anladım Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum Bu kez anladım Hüzünlerden bozma Mutluluklar yaşıyorum Ben ordaydım Acemi aşıkları Boğan sular biliyorum Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz... Bu kez anladım Kartonlardan yapma Siperlere pusuyorum Ben ordaydım Huzurlu zamanları Yıkan sonlar biliyorum ------------- ----------- --------- ----------- --------- ------------ ----------- ---------- ----------- -------------------- Dayan Yalnızlığım Karla karışık yağar hüzün Üstüm başım hep uzun kollu Benden iyi bilirsin Anlatmama lüzum var mı ? Gözlerim senden sonra Hep parçalı bulutlu Sen de baksan görürsün Bakmaya yüzün var mı ? Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım Uzun yola gitmeden İki koltuk ayırttım Seninkisi cam kenarı Sormana lüzum var mı ? Farkı yok ki geçmişten İlk kez görmüş değilsin Hiç kuraya girmeden Hep kısa çöpü çekmişsin Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Git Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme “Adam olmaz” dedin senden “Adam nedir” dedim içimden Fark etmezdi değişseydim Güvenseydim ya da salıverseydim Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme Git gideceksen bekleme Başka bir şey söyleme Gideceksen bekleme “Artık olmaz” dedin senle “Çok eskitti beni bu hikaye” “Tamam” dedim “tamam kabul” Laf anlatılmaz ki gerçeğe Ben üşümem sen geç beni Sıkı giyin kandırma kendini Bir şairin şiirinden ibaret Tüm bildiğin büyük ihtimalle.. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hareket Vakti İs karası gibiyim o temiz ellerinde Dil yarası gibiyim bu masum sözlerinde Kal deme hiç, bunu benden isteme Sus bu gece Bana aşktan sakın hiç bahsetme Dur bu gece Bana dokunma, beni delirtme Sana boşuna umut vermek istemem Çağıran bir şeyler var hep Beni uzak şehirlerde Bana ait bir şeyler var O sert gülüşlerde Sen yine olduğun gibi kal , benim için sakın değişme Giderim bugun ha yarın hareket vaktigelince Sen yine olduğun gibi kal , misafirim bu şehirde Bir el sallarsın yeter hareket vaktigelince Mum gibiyim Senin ışıl ışıl gözlerinde Kum gibiyim Uçsuz bucaksız o çöllerinde Kış gibiyim Yakan yaz güneşinde Hırsız gibiyim Kadehteki o ruj izlerinde Dil gibiyim Yanağındaki o beninde Kal deme hiç, Bunu benden isteme ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kalan Sağlar Senin Olsun Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynı anda susunca , aynı anda konuştuk Duymazdan geldiysek bile Kabul ettim hata bende , ben gördüm önce Öldün zaten kaç gün önce Tamam yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ... Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynalarla avunma , göstermezler içini Hiç çekinme tanı kendini Tek kişilik eşyalar , küçük küçük bavullar Hikayenden arda kalan Tamam yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ... Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kim Dokunduysa Sana Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana “Yaptım çünkü aşık oldum” deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem Onlar gibi değilim ben Adam olmaı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Unut Gittiğin Bir Yerde Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ve Gülümse Şimdi (Bebeğim) Sakın ağlama , tanıdık yalnızlık , evvel Allah tanıştık evvelden Kokunu bırakma, çok sevdim kokunu , bilemezsin al götür kokunu Çocuktun hep sen , elinde balonla ... Engel miydim ben ? İğne miydim ? Bir bakmışım ki ben , elmalar düşmüş , tükenmişiz , kepenkler inmiş ... Ve uğraşmak anlamsız Yüzündeki yabancı Her geçen saniye bana daha yabancı . Ve böyle olmasın bildiğim gibi kal sen Her geçen saniye daha da zorlaşmasın Ve gülümse şimdi ....... Haklıydın hep sen , acılar bedava , mecburduk hep uzaktan bakmaya Çok yorgunum ben , eski bir saat gibi ... hırpalandım Istanbul gibi .. Bebeğim ... Oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürdük ya ... öyleyim . ŞİİRLERİ 608 senin için yalnız bıraktım kendimi. neşterden bozma bir tahterevalli üzerindeyim de kimseyle oynamak istemiyorum sanki kimse yok karşımda buna rağmen yerde karşımdaki oturak, evet yerde! hem boş hem yerde! havada olan benim havada asılı olan! ben varsam bir ağırlığım da olmalıydı halbuki benim yanlış mı? eksik buluyor musun hiç göremediğin yerlerini? buluyorum ben “nasılsın” diyorlar mesela “iyidir” diyorum “ne olsun,aynı” sonra diyorum ki kendime “ben istenmiyor olmakla ilgiliyim” bi kaç bir şey var hiç unutmuyorum bi kere karşılaştık ya hatırlıyor musun ne kadar güzeldi eski sevgililer neden arkadaş olamasın tadındaydı gerçi ama güzeldi sen çok güzeldin geceydi,evine kadar yürüdük yoruldun çok hafif kızardı yanakların azıcık alkollüydün özlemiş gibiydin üstelik beni çok konuşmadın bi kaç bir şey anlattın ki önemsemiyordun anlattıklarını ama gözlerin parlıyordu,anlatabiliyor olmayı sevmiş gibiydin “nasılsın” dedin sonra birden gerçekten “nasılsın” diyordun “iyidir” dedim ben “ne olsun,aynı” demedim çok mutluydum çünkü utanmasam ağlayacaktım o kadar yakın mıydı senin evin çok çabuk varmadık mı? çok mu hızlı yürüdük ki ben mi hızlı yürüttüm seni? ve sen o apartmana ne zaman girdin de ne zaman söndü o ışık? sonra ben dedim ki kendime “ben istenmiyor olmakla ilgiliyim” utanmadım ağladım nasılsın Su?mutlu musun? büyüksün benden farkında mısın havada olan benim havada asılı olan artık debelenmiyorum ayna önünde iyi göründüğüm bi açı yakalayana kadar kabullendim bile sayılır çirkinliğimi temizlemiyorum odamı heyecanla uyanmıyorum “nasılsın” diyorlar mesela “iyidir” diyorum “ne olsun aynı”. senin için yalnız bıraktım kendimi fedakar aşık tadında değil yada aklanmaya çalışan yahuda tadında öyle bıraktım işte elimde olmadan hiçbir şey talep etmeden bıraktım hatta bir ölü nasıl aklayamazsa kendisini öyle bi kaç bir şey var hiç unutmuyorum dedim ya terminalleri de unutmuyorum sen giderken daha soğuk olurdu terminaller ağlardın bazen,ben ağlamazdım bir mecburiyeti çoktan kabullenmiş hatta o mecburiyete alışmış gibi susardım. güçlü biri gibi susardım ki yemin ederim kimsenin yanında senin yanında hissettiğim kadar güçsüz hissetmezdim kendimi (bilmiyorum güçsüz mü doğru kelime aciz mi) bu her zaman böyleydi en çok terminallerde böyleyi bu kıskançlık krizi oldu sonra böyleydi bu dediğimin adı yemin ederim olsun istemedim ben kendi kendine oldu depresyon oldu sonra oldu işte bir şeyler neticede ben unutmuyorum terminalleri ki ne zaman gitsem o terminallere(sadece gitmek zorunda olduğum zamanlarda gidiyorum) çatlaklar görüyorum yerlerde büyük bir hüzün görüyorum o çatlaklardan havaya karışan neden kimse görmüyor bunu da bir ben görüyorum? ve Su, bir mecburiyeti çoktan kabullenmiş hatta o mecburiyete alışmış gibi yalnız bıraktım kendimi senin için sıfır altı gün sıfır sekiz gece sustum önce sonra “iyidir” dedim “ne olsun aynı” ve bakıp aynada gittikçe çirkinleşen yüzüme “ben” dedim “ben istenmiyor olmakla ilgiliyim” ve Su, alıştım ben alıştım... hatta evrenin bütün yalnızlıklarını üstüme alındım ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- YİNE DE BEN TOPLARDIM YERLERDEN KALBİMİN KIRIKLARINI en çok senin yanında üşürdüm sen beni her zaman üşütürdün de haddimi aştığım zamanlarda sana yaklaşmayı denediğim zamanlarda yani en acımasız soğuğunu çarpardın üstüme çok toydum dayanamazdım buz kesilirdim ve son bir vuruşla paramparça etmeyi de ihmal etmezdin o buz kütlesini her seferinde yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını suya benzerdin musluktan damlardın mesela ben uykuya dalmadan hemen önce uykumu ***mek için yada durup dururken bir salgın hastalık getirirdin uzaklardan bana armağan ederdin hiç bi şey yapmasan ayakkabımın içine girerdin tam da evden yeni çıkmışken ben sen basbayağı suya benzerdin ne zaman kötü hissetsen kötü hissettirmek için yokuş aşağı akmaya başlardın bütün gücünle tabi ki ben olurdum yokuşun altında ve her zaman hazırdı savunman; yokuş yukarı nasıl akacaktın ve tabi ki gövdemi parçalardın sen benim gövdemi parçalardın da yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını sen suya benzerdin ya sensiz olmazdı olduğu kadar da olmazdı yani ben bir hiç kimseydim ama yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını sırf ayaklarına batmasın diye.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ÖLÜR MÜYDÜN SANKİ SEVSEN BENİ Yaşadığımdan emin değilim.Gittiğinden eminim ama bak,seni özlediğimden eminim. Yirmi beş yaşında bir hayal kırıklığı olduğumdan hiç şüphem yok mesela. Beceriksizliğimden,yalnızlığımdan,bu şehri sevmediğimden,düzensizliğimden,yorgunluğumdan,huysuzluğumdan,baltalarınızdan birine sap olmamışlığımdan hatta olamayacak olmamdan,kırgınlığımdan,bir gün bana ayrılan sürenin sonuna geleceğimden her tavşan kesildiğimde dünyanın dağ olma vaziyetinden filan eminim. Örnekleri çoğaltabilirim.Örnekleri çoğaltabileceğimden eminim. Birileri namusum üzerine yemin edecek, Ölür müydün sanki sevsen beni. Günlerdir doğru dürüst uyuyamıyorum.Ellerim parçalanıyor ne zaman yazmayı denesem.Ağzım artık daha bozuk. Her tarafta pis bir koku;nefes alamıyorum. Çok bekledim seni.Her halimle,her yerimle bekledim. Yetkiler verdim kendime;tuttum seni affettim. Aramanı bile bekledim bazen.Ağır küfürlerle örtbas ettim sonra aramayışlarını.Bunca zaman aramayışlarını biriktirdim. Seni bekledim ben çünkü Seni bekledim. İçtim..içtim..içtim... Kustum. En çok giderken bıraktığın kelimeleri kustum.Sanat filan dedi bazısı o kelimelere bazısı bunlardan bi bok olmaz dedi. Senin önemsediğin kadar önemsemedim ben o kelimeleri,senin danışma gruplarının önemsediği kadar önemsemedim. Kustum..kustum..kustum. İçtim. Ellerimle yaptığım cam evim kırılacak, Ölür müydün sanki sevsen beni. içimden geç içimi sil artık özlemek istemiyorum. Neye el atsam piç ediyorum. Yine de fiyakalı durumlar peşindeyim hep. En sert içkileri kaçırıyorum soluk boruma bilerek.Her yıl ilkokula başlıyorum.Her gün yeni bir krallık kurup öldürüyorum kralını gece yarısına doğru. Uzatmaya gerek yok;sen olmayınca yapamıyorum. Yokluğun gümüş tepside intihar sunacak, Ölür müydün sanki sevsen beni. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ÖNGÖRÜ-İSTANBUL HATIRASI nasıl olacak biliyor musun iki bin bilmem kaçın bilmem ne ayında istiklal`den geçeceğim ilk sapağın başında sen duracaksın yanında dört kişi olacak üçü erkek biri kadın erkeklerden biri sevgilin belki kocan büyük ihtimalle kocan önünüzden geçeceğim dibinizden sen beni görmeyeceksin kocanı öldürmem gerekecek seni de öldürmem gerekecek hiç kimseyi öldürmeyeceğim ama önünüzden geçeceğim dibinizden sen beni görmeyeceksin nasıl olacak biliyor musun kıyafetini sevmeyeceğim yine yanındakileri hiç sevmeyeceğim her taşın altından acı çıkacak sen çıkacaksın hatta kocan çıkacak hakkın yok buna ama böyle olacak sen beni görmeyeceksin kocan görecek sana bir şey söyleyemecek nasıl olacak biliyor musun çok kötü olacak başım yerlere düşecek ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- LOKANTA adam gururla lokantadan içeri girdi yorgundu adam çok yoksuldu hem de babaydı kolunda karısı vardı elinde kızı adamın karısı vardı karısının elleri vardı delik deşik hazır cevabı vardı her soruya verdiği; "ben bilmem beyim bilir" muhtemel hiç bir zaman sevmemişti beyini. adamın kızı vardı kızın gözleri vardı yüzü vardı sonra üstü başı vardı eski bir gülümsemesi vardı ki yüzüyle gözlerini neredeyse tamamen örten lokantaya gelebildiklerindendi o gülümsemesi başka bir şeyden değil bir de yavaş yemesi vardı kızın neden hemen dönmek isteyecekti ki bi oda bi salon yalnızlıklarına. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 Bu adamın kralda çıkan klibini sewdim ama adını bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2006 afili yalnızlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2006 Emeğine sağlık çok hoş Hareket Vakti İs karası gibiyim o temiz ellerinde Dil yarası gibiyim bu masum sözlerinde Kal deme hiç, bunu benden isteme Sus bu gece Bana aşktan sakın hiç bahsetme Dur bu gece Bana dokunma, beni delirtme Sana boşuna umut vermek istemem Çağıran bir şeyler var hep Beni uzak şehirlerde Bana ait bir şeyler var O sert gülüşlerde Sen yine olduğun gibi kal , benim için sakın değişme Giderim bugun ha yarın hareket vaktigelince Sen yine olduğun gibi kal , misafirim bu şehirde Bir el sallarsın yeter hareket vaktigelince Mum gibiyim Senin ışıl ışıl gözlerinde Kum gibiyim Uçsuz bucaksız o çöllerinde Kış gibiyim Yakan yaz güneşinde Hırsız gibiyim Kadehteki o ruj izlerinde Dil gibiyim Yanağındaki o beninde Kal deme hiç, Bunu benden isteme Bu şarkıyı asıl sahibi Umay Umay dan dinlemenizi tavsiye ederim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 En sevdiklerim Ve gülümse şimdi (Bebeğim) İhtiyacım var sana bugün biraz gerginim yine, sesim değişik gelebilir biraz, ama sen anlarsın,bana katlanırsın... tuhaf laflar edebilirim, seni belki üzebilirim, ama sen susarsın,çünkü beni tanırsın... öyle çabuk kızma derdin hep, bu kadar da kolay alınma, o zaman beni sar, hadi sarıl bana, değişmez huylar bilirsin, bir kere de sen dene alışmayı! ben göğsüne yatarken böyle derin nefes alma bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla bişey istemem sadece dur burda... Koyver gitsin Burdan öteye de yol yok Burdan öte bir köy yok Yanındaysa gözyaşın bundan iyi vakit yok Koyver gitsin... Gözlerin bile donmuş O kadar soğuksun ki Elindeyse bir şişe içinde ben olsaydım Beni yudumlar mıydın? İçinde yıkık bir şehir Benimle gelir miydin? Çözülseydi gözlerin Yüzüme bakar mıydın? Beni yudumlar mıydın? Burdan öteye yol yok Burdan öte bir köy yok Yanındaysa gözyaşın bundan iyi vakit yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2007 bence şiirleri şarkılarından çok daha güzel.Seviyorum bu adamın yazdıklarını okumayı çıksada alsak kitabını.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tiran Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2007 sesi bir süreden sonra rahatsız ediyor bu adamın tek sıkılmadan dinleyebildiğim şarkısı sen ve ben 6.cadde ...tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 ÖLÜR MÜYDÜN SANKİ SEVSEN BENİ Yaşadığımdan emin değilim.Gittiğinden eminim ama bak,seni özlediğimden eminim. Yirmi beş yaşında bir hayal kırıklığı olduğumdan hiç şüphem yok mesela. Beceriksizliğimden,yalnızlığımdan,bu şehri sevmediğimden,düzensizliğimden,yorgunluğumdan, huysuzluğumdan,baltalarınızdan birine sap olmamışlığımdan hatta olamayacak olmamdan,kırgınlığımdan,bir gün bana ayrılan sürenin sonuna geleceğimden her tavşan kesildiğimde dünyanın dağ olma vaziyetinden filan eminim. Örnekleri çoğaltabilirim.Örnekleri çoğaltabileceğimden eminim. Birileri namusum üzerine yemin edecek, Ölür müydün sanki sevsen beni. Günlerdir doğru dürüst uyuyamıyorum.Ellerim parçalanıyor ne zaman yazmayı denesem. Ağzım artık daha bozuk. Her tarafta pis bir koku;nefes alamıyorum. Çok bekledim seni.Her halimle,her yerimle bekledim. Yetkiler verdim kendime;tuttum seni affettim. Aramanı bile bekledim bazen.Ağır küfürlerle örtbas ettim sonra aramayışlarını.Bunca zaman aramayışlarını biriktirdim. Seni bekledim ben çünkü Seni bekledim. İçtim..içtim..içtim... Kustum. En çok giderken bıraktığın kelimeleri kustum.Sanat filan dedi bazısı o kelimelere bazısı bunlardan bi bok olmaz dedi. Senin önemsediğin kadar önemsemedim ben o kelimeleri,senin danışma gruplarının önemsediği kadar önemsemedim. Kustum..kustum..kustum. İçtim. Ellerimle yaptığım cam evim kırılacak, Ölür müydün sanki sevsen beni. içimden geç içimi sil artık özlemek istemiyorum. Neye el atsam piç ediyorum. Yine de fiyakalı durumlar peşindeyim hep. En sert içkileri kaçırıyorum soluk boruma bilerek.Her yıl ilkokula başlıyorum.Her gün yeni bir krallık kurup öldürüyorum kralını gece yarısına doğru. Uzatmaya gerek yok;sen olmayınca yapamıyorum. Yokluğun gümüş tepside intihar sunacak, Ölür müydün sanki sevsen beni. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 YİNE DE BEN TOPLADIM YERLERDEN KALBİMİN KIRIKLIKLARINI en çok senin yanında üşürdüm sen beni her zaman üşütürdün de haddimi aştığım zamanlarda sana yaklaşmayı denediğim zamanlarda yani en acımasız soğuğunu çarpardın üstüme çok toydum dayanamazdım buz kesilirdim ve son bir vuruşla paramparça etmeyi de ihmal etmezdin o buz kütlesini her seferinde yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını suya benzerdin musluktan damlardın mesela ben uykuya dalmadan hemen önce uykumu ***mek için yada durup dururken bir salgın hastalık getirirdin uzaklardan bana armağan ederdin hiç bi şey yapmasan ayakkabımın içine girerdin tam da evden yeni çıkmışken ben sen basbayağı suya benzerdin ne zaman kötü hissetsen kötü hissettirmek için yokuş aşağı akmaya başlardın bütün gücünle tabi ki ben olurdum yokuşun altında ve her zaman hazırdı savunman; yokuş yukarı nasıl akacaktın ve tabi ki gövdemi parçalardın sen benim gövdemi parçalardın da yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını sen suya benzerdin ya sensiz olmazdı olduğu kadar da olmazdı yani ben bir hiç kimseydim ama yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını sırf ayaklarına batmasın diye.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.