beelze Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2008 youtube kapandığına göre başka nerden video ekleyebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Google Video , youtube gibi 10dak sınırlaması da yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 teşşekürler:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 name="wmode" value="transparent"> Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Peki nasıl video yu tam olarak ekleriz ben linkini yapıştırıp paylaşmak istemiyorum videonun tümünü paylaşmak istiyorum lütfen yardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Myspace dende video eklenio. direkt videoyu buraya koymak istiyosan kodunu kopyala yapıştır yap.tamamdır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 bir deniyeyim umarım olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 nie olmadı ki.ben öyle ekledim siteye video. ala ala. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Olmadı neyse konuyu açtım sağlık olsun yinede teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XJ8OjAB_e3g cık bende beceremedim hühühü kanat çıktı yerine -_- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 ya Google Video ya girin Sn.Mescalin'in dediği gibi daha sonra istediğiniz videonuzu bulun ve embed kodunu kopyalayalıp yapıştırın hala beceremediyseniz forumu araştırıp video ekleyenlere danışın hala daha yapamıyorsanız... *** :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 bu ardaa youtube a girmek sorun dil artık bi pogram var 2dk da kuruosnuz rahat rahat direk giriosunuz youtube a biliosunuz dimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.