schizophrana Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2008 gerçekten çok ilginç. linke tıkladığınızda karşınıza gezegenlerin sesleri çıkıyor. site içinde "balina sesleri" " fırtına sesleri" de var. balina sesleri çok ilginç ağlıyor gibi:( spacesounds - navigator 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
holymucus Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 offf çok saol çokl ilginç gerçekten uzay sesleri ve hava olylarını cok begendım saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 uzay derinliğinin sesi çok etkileyici... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 güneşin sesi çok güzel ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 güneş sistemindeki gezegenlerin esrarengiz sesleri http://www.spacesounds.com/navigator/index.html 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Dönerken gıcırdıyolar sanki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Dönerken gıcırdıyolar sanki. alem dönüyoo biz sözümüzden dönmüşüz çokmu.. hiç değilse gıcırdamıyoruzz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Bu kadar felsefik yaklaşmamıştım ben. Ahları gitmiş vahları kalmış işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 cok tuhaf gercekten manyakkk bişi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 saçmalığa bak ya ses boşlukta yayılmaz. küçükken okulda deneyini yapmadınız mı cam fanusa çalar saat koymadınız mı? uzay da boşluk olduğu için ses yayılmaz. uzayda hiç bir sesi duyamazsın. izum sorun sende değil sen paylaşmışsın sadece. adamlar dolandırıcı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gilraen Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 ya bi garip oldum böle deprem gibi :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
siyahgemi Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 paylaşım için tşkkür saturn çkrdıı ses çok etkileyici hoşuma gitti... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Tee ne zaman açmışım bunu. Her yeni kullanıcı gibi cafe'ye açmışım Bunu Bilim ve Teknoloji bölümüne mi alsak SCARRED Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkriders Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 abi süper yaw dinazorların sesleri bile var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 güneşi iyi dinleyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 gezegenlerden gectım kum fırtınası sesıne:) supermıs bu lınk saol -------------------- balına sesı var -------------------- supercell toronado + steve von tıll-runnıng dry harıka! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 tşk ilginç:s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 çok ilginç........ hele kutup yıldızının sesi çok garipti.. sanki kalp atışı gibi... sesleri dinlerken bir garip oldum, tuhaf oldum, korktum, meraklandım... ama insana kafayı yedirir bu sesler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 nasa nın sitesinde belli bölümler halinde uzayın sesini inceleyebiliyorsunuz anormal birşeyle karşılaştığınızda haber veriyorsunuz uzaylıydı şuydu buydu belki yarın halk kahramanı olarak uyanabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BuketDemet Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Aynı konuya bu sitede üçüncü kez rastlıyorum.İlk mesaj hangisiyse üçü orada toplansın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.