Jump to content

Sesler

schizophrana

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

gerçekten çok ilginç. linke tıkladığınızda karşınıza gezegenlerin sesleri çıkıyor. site içinde "balina sesleri" " fırtına sesleri" de var. balina sesleri çok ilginç ağlıyor gibi:(

spacesounds - navigator

Yanıtlama zamanı:
Dönerken gıcırdıyolar sanki. :ermm:

alem dönüyoo biz sözümüzden dönmüşüz çokmu.. hiç değilse gıcırdamıyoruzz..:D

Yanıtlama zamanı:

saçmalığa bak ya ses boşlukta yayılmaz. küçükken okulda deneyini yapmadınız mı cam fanusa çalar saat koymadınız mı? uzay da boşluk olduğu için ses yayılmaz. uzayda hiç bir sesi duyamazsın.

izum sorun sende değil sen paylaşmışsın sadece. adamlar dolandırıcı :)

Yanıtlama zamanı:

Tee ne zaman açmışım bunu. Her yeni kullanıcı gibi cafe'ye açmışım :) Bunu Bilim ve Teknoloji bölümüne mi alsak SCARRED :)

Yanıtlama zamanı:

gezegenlerden gectım kum fırtınası sesıne:)

supermıs bu lınk saol

--------------------

balına sesı var :blink::woot:

--------------------

supercell toronado + steve von tıll-runnıng dry

harıka!

Yanıtlama zamanı:

çok ilginç........ hele kutup yıldızının sesi çok garipti.. sanki kalp atışı gibi...

sesleri dinlerken bir garip oldum, tuhaf oldum, korktum, meraklandım...

ama insana kafayı yedirir bu sesler...

Yanıtlama zamanı:

nasa nın sitesinde belli bölümler halinde uzayın sesini inceleyebiliyorsunuz anormal birşeyle karşılaştığınızda haber veriyorsunuz uzaylıydı şuydu buydu

belki yarın halk kahramanı olarak uyanabilirsiniz :D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...