danny Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2008 Melek (Engel) [TR] Hayat süresince iyi olanlar, Öldükten sonra melek olurlar. Gökyüzüne bakarak sorarsın kendine Neden onların görülmediğini Ta ki bulutlar uyumaya çekildiğinde İşte o zaman biz gökyüzünde görülebiliriz Biz korkarız ve çok yalnızız. Tanrı bilir ya ben melek olmak istemem Onlar ufukların ardında yaşarlar Bizden ayrı ve sonsuz uzaklıktalar Yıldızlara tutunmaları gerekiyor (çok sıkıca) Gökten düşmemeleri için Ta ki bulutlar uyumaya çekildiğinde İşte o zaman biz gökyüzünde görülebiliriz Biz korkarız ve çok yalnızız. Tanrı bilir ya ben melek olmak istemem Ta ki bulutlar uyumaya çekildiğinde İşte o zaman biz gökyüzünde görülebiliriz Biz korkarız ve çok yalnızız. Tanrı bilir ya ben melek olmak istemem ************************************ Engel [Dutch] Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden den Blick gen Himmel fragst du dann warum man sie nicht sehen kann Erst wenn die Wolken schlafengehn kann man uns am Himmel sehn wir haben Angst und sind allein Gott weiß ich will kein Engel sein Sie leben hinterm Sonnenschein getrennt von uns unendlich weit sie müssen sich an Sterne krallen (ganz fest) damit sie nicht vom Himmel fallen Erst wenn die Wolken schlafengehn kann man uns am Himmel sehn wir haben Angst und sind allein Gott weiß ich will kein Engel sein Erst wenn die Wolken schlafengehn kann man uns am Himmel sehn wir haben Angst und sind allein Gott weiß ich will kein Engel sein ************************************* Angel [ENG] Who in their lifetime is good on Earth will become an angel after death you look to the sky and ask why can't you see them Only once the clouds have gone to sleep can you see us in the sky we are afraid and alone God knows I don't want to be an angel They live behind the sunshine separated from us, infinitely far they must cling to the stars (very tightly) so they don't fall from the sky Only once the clouds have gone to sleep can you see us in the sky we are afraid and alone God knows I don't want to be an angel Only once the clouds have gone to sleep can you see us in the sky we are afraid and alone God knows I don't want to be an angel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 Auch auf den wellen wird gefochten Wo fisch und fleisch zur see geflochten Der eine sticht die lanz' im heer Der andere wirft sie in das meer Ahoi Reise, reise seemann reise Jeder tut's auf seine weise Der eine stoßt den speer zum mann Der andere zum fische dann Reise, reise seemann reise Und die wellen weinen leise In ihrem blute steckt ein speer Bluten leise in das meer Die lanze muss im fleisch ertrinken Fisch und mann zur tiefe sinken Wo die schwarze seele wohnt Ist kein licht am horizont Ahoi Reise, reise seemann reise Jeder tut's auf seine weise Der eine stoßt den speer zum mann Der andere zum fische dann Reise, reise seemann reise Und die wellen weinen leise In ihrem blute steckt ein speer Bluten leise in das meer Reise, reise seemann reise Und die wellen weinen leise In ihrem herzen steckt ein speer Bluten sich am ufer leer TÜRKÇE ÇEVİRİ Kalk,Kalk Dalgaların üzerinde bile savaş var. Balık ve vücudun denizin içinde sallandığı yerde. Biri mızrağı bir orduya saplar, Diğeri okyanusun içine fırlatır. Ahoy Kalk, kalk denizci kalk* Herbiri kendi yöntemini kullanır. Biri zıpkını bir adama sokar, Diğeri de balığa. Kalk, kalk denizci kalk. Ve dalgalar hafifçe ağlar. Kanlarına bir mızrak takılı, Okyanusun içinde hafifçe kanarlar. Mızrak vücudun içinde boğulmalı. Balık ve adam derinliklere batar. Kara ruhun yaşadığı yerde, Ufukta ışık yoktur. Ahoy Kalk, kalk denizci kalk Herbiri kendi yöntemiyle gibi yapar. Biri zıpkını bir adama sokar, Diğeri de balığa. Kalk, kalk denizci kalk. Ve dalgalar sessizce ağlar. Kanlarına bir mızrak takılı, Okyanusun içinde hafifçe kanarlar. Kalk, kalk denizci kalk. Ve dalgalar hafifçe ağlar. Kalplerine bir mızrak takılı, Kendilerini karada kanatıp kururlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 rammsteinnnn sind diee besteee:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Gott weiß ich will kein Engel sein süper şarkı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Vay be Richard. Tek başına harikalar yaratmışsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2009 Sie stehen eng umschlungen Ein fleischgemisch so reich an tagen Wo das meer das land beruhrt Will sie ihm die wahrheit sagen Doch ihre worte frisst der wind Wo das meer zu ende ist Halt sie zitternd seine hand Und hat ihn auf die stirn gekusst Sie tragt den abend in der brust Und weiss dass sie verleben muss Sie legt den kopf in seinen schoss Und bittet einen letzten kuss Und dann hat er sie gekusst Wo das meer zu ende ist Ihre lippen schwach und bla? Und seine augen werden na? Der letzte kuss ist so lang her Der letzte kuss Er erinnert sich nicht mehr Kollarıyla birbirlerini sıkıca sarmış halde dururlar. Tek vücutta çok canlı günler. Denizin karaya dokunduğu yerde. Kız ona gerçeği anlatmak ister. Fakat rüzgar kelimelerini yer. Denizin bittiği yerde, Kız onun ellerini tutar, titrer. Ve onu alnından öper. Kız geceyi bağrında taşır, Solup gitmek zorunda olduğunu bilir. Kafasını erkeğin kucağına koyar. Ve son bir öpücük ister. Ve sonra oğlan onu öptü, Denizin bittiği yerde. Dudakları narin ve soluk, Ve gözleri yaşlı. Son öpücük çok uzun zaman önceydi. Son öpücük... Artık oğlan hatırlamıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2009 daha önce dinlemedim ama sözleri çok etkileyici şimdi dinleyeceğim .teşşekürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2009 Nebel en sevdiklerimdendir. Ich will , Spring , Mutter , Links 2 3 4 , Mein teil , Mein herz brennt , Sonne , Engel tavsiye ettiklerimdendir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 http://img824.imageshack.us/img824/1139/img1pr.jpg Nur für mich bist du am Leben Ich steckt dir Orden ins Gesicht Du bist mir ganz und gar ergeben Du liebst mich denn ich lieb dich nicht Du blutest für mein Seelenheil So ein kleiner Schnitt und du wirst geil Der Körper schon total entstellt Egal erlaubt ist was gefallt Ich tut dir weh Tut mir nicht lied Das tut dir gut Hört wie es schreit Bei dir hab ich die Wahl der Qual Stacheldraht im Harnkanal Leg dein Fleisch in Salz und Eiter Erst stirbst du doch dann lebst du weiter Bisse Tritte harte Schläge Nadeln Zangen stumpfe Säge Wünsch dir was ich sag nicht nein Und führ dir Nagetiere ein Ich tut dir weh Tut mir nicht lied Das tut dir gut Hört wie es schreit Du bist das Schiff ich der Kapitän Wohin soll denn die Reise gehen Ich seh im Spiegel dein Gesicht Du liebst mich denn ich lieb dich nicht Ich tut dir weh Tut mir nicht lied Das tut dir gut Hört wie es schreit ************************************************************ Yalnızca benim için hayattasın Yüzüne madalyalar takıyorum Tümüyle bana sadıksın Beni seviyorsun, çünkü ben seni sevmiyorum Ruhumu kurtarmak için kanını akıtıyorsun Küçük bir kesik ve tahrik oluyorsun Vücudun çoktan tümüyle çirkinleşti Herneyse, haz veren herşey mübah Canını yakıyorum Üzgün değilim Bu seni iyi ediyor Şu çığlığı dinle Seninle işkenceyi seçtim Sidik borusunda dikenli tel Bedenini tuz ve irine sok Önce ölürsün fakat sonra yaşamaya devam edeceksin Isırıklar, tekmeler, sert darbeler. İğneler, pense, kör testere Bir dilek tut, hayır demeyeceğim. Sonra kemirgenleri içine sokacağım Canını yakıyorum Üzgün değilim Bu seni iyi ediyor Şu çığlığı dinle Sen gemisin, ben de kaptanım Bu yolculuğu nereye götürmeliyim Aynada yüzünü görüyorum Beni seviyorsun çünkü ben seni sevmiyorum http://megarelease.net/wp-content/uploads/2010/02/f0405ee5-abe0-422c-8495-781fd8e6852b1.jpg Canını yakıyorum Üzgün değilim Bu seni iyi ediyor Şu çığlığı dinle (alıntıdır) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 Çoğu kişi sevmiyor ama bayılıyorum Rammstein'a.. Sevdiğim parçalarından biri.. Çeviri içinde teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 Rica ederim çok mutlu oldum şu an çünkü özellikle ich tu dir weh'i feci seviyorum ve rammstein'a bayılıyorum bu konuda aynı ilgiyi paylaşan insanları görünce ayrı bayılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 Bu parçasını bende seviyorum Videosunuda ekleseydin keşke Hadi onu da ben paylaşayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 imzanı çok beğendim video da 10 numara aklıma gelmişti aslında ama ayrı olarak eklemiştim sanırım başlık olarak (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thrash Anthems Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 Rammstein Sağlamdır;) Völkerball konserleriyle Heriflere Hayranlığım Bir Kez Daha Arttı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 7/24 R+ dinliyorum diyebilirim. Biraz param olsa prosesör veya ram alıp şarkıları tekrar coverlamaya başlıycam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2010 imzanı çok beğendim video da 10 numara aklıma gelmişti aslında ama ayrı olarak eklemiştim sanırım başlık olarak (: teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2010 Adamlar hayvan resmen. İstanbul'a getirdikleri devasa fanlardan birisini bizim binanın önüne koysak temelinden söktürür Ses sistemleri, alevler, dumanlar şov yapıyorlar. Völkerball'da o kadar temiz çaldılar ki, stüdyo performansından ayıramazsın. Hatta Ich Will, Du Riechst So Gut stüdyo performansından daha iyiydi. Sonne'nin introsu da harikaydı. 7*24 dinlenir bu adamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2010 ah tanrım !! dayanamıcam sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Arada söylemeye çalışıyorum Rammstein parçalarını ilginç oluyor Bu parçayı ablam kasede kaydetmişti ama adını bilmiyorduk. Sonra bir ara hatırladı "ya Rammstein galiba" dedi. Limewire programı da pek meşhur o zamanlar. Rammstein yazıp bütün parçaları indirmiş, dinleye dinleye bu parçanın ismini bulmuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Morgen Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ Rammstein sağlam gruptur.Çok severim herifleri R+ sembollerine hastayım.Mutlaka dinlenilmesi gerekenler: -Ich Will -Du Hast -Engel -Wo Bist Du -Mein Teil -Keine Lust -Bück Dish(Völkerball performansı mükemmel ve acayip ) -Küss Mich -Reise Reise NOT: Gerçi tüm parçaları fenadır ama en öncelikliler bunlar benim nezdimde... \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.