Manje_Loa Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2008 Kornalar çalıyodu. Ne olup bittiğini bilmiyodu ötedekiler. Sağır olmuştu gece. Duymuyodu görenler. Kornaları duymuyodu korna çalanlardan başka kimse. Ölmüş gibiydi görenler. Kaskatı donmuş... Çığlıkları dilsizdi. İfadeleri donuk... Ne var ki bir çığlık aldı sessizliği gecenin elinden. Çıkardı hapsedildiği yerden. Gözler yerdeydi. Gözler bende... Kanım ığıl ığıl boşalıyodu damarlarımdan Damarlarımda kan kalmamalıydı sanki. Sanki ruhumu arıyodu yerde, bedenimde, kırık cam parçalarında arıyodu ruhumu. Arıyodu ruhumu annemin, babamın ellerinde. Bulamadı. Bulamazdı ki... Ölmüştüm ben. Arıyodu yinede. Delirmiş gibiydi. Bedenimin her bir yerinden fışkırıyodu. Biliyodu... Biliyodum bulamayacaktı. Tükenmek istemiyodu ama tükendim... tükendi. Kan kokuyodu... Saçlarımda kan, göğsümde, kollarımda, bacaklarımda... gözüme kan damlıyodu alnımdan. Yağmur yağmaya başladı sonra. Engel olabileceğini sanıyodu bişeylere. Sevdiklerimin gözyaşlarını durdurabileceğini, Kanımın bulamadığını kendisinin bulabileceğini sanıyodu. Yağıyodu yağmur. Deli gibi yağıyodu. Toprakta hayrandı herkes gibi kokusuna. Seviyodu yağmuru. O gecenin yıldızıydı toprak. Kokusuyla, yolların kendisine çıkışıyla... O geceden sonra onundum artık. Toprak kokusu yağmur yağdıkça kan kokusunu bastırıyodu. Ruhumun terkettiği bedenimi yavaş yavaş kokumda terkediyodu. Yağmuru seviyodu toprak. Havada, sevdiklerimin ciğerlerinde geziniyodu. Seviyodu. Seviyodu çünkü o zaman tepeden bakabiliyodu. Görebiliyodu Tanrının ona son emanetini yağmurla karışıp ağlayarak. Gökyüzü, yıldızlar, yağmur, toprak kokusu, sevdiklerim... Beni burda bırakın ve kalın benimle. Tanrı da gecemi böyle bıraksın. Sonsuzluğum olsun bu gece. Üstümü gazete sayfalarıyla örtmeyin. Beni gazete sayfalarının geçmiş tarihlerinde bırakmayın. Gözlerimi gökyüzünden ayıracaksanız ölmemiş olmayı diliyorum. Yağmur pes edip ruhumu aramaktan duracaksa ölmemiş olmayı diliyorum. Toprak yağmurun beni terkedişinin tesellisini gözlerime dolup gözyaşım olarak verecek olsa bile. Bu gece sonsuzluğum olmayacaksa Tanrıdan ölmemiş olmayı diliyorum. Ölmemiş olmayı diliyorum eğer henüz doğmamışsam. Çoktan ölmüşsem ya da. Ölmeden önce ölmüşsem... Hemen şimdi şuracıkta diz çöküp ağlayabilmek için ölmemiş olmayı diliyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 kolestrolüm yükseldi okuyunca, çok başarılı .. Tebrik ederim. Ölmeden önceki son anları güzel bir tasvirle yazıya dökmüşsün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Zamanını ayırıpta okuduğun için teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 etkilendim etkilediğin için tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Rica ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darksel Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Toprak yağmurun beni terkedişinin tesellisini gözlerime dolup gözyaşım olarak verecek olsa bile. Bu gece sonsuzluğum olmayacaksa Tanrıdan ölmemiş olmayı diliyorum. burası çok hoşuma gitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 ............... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 "Yağmuru seviyodu toprak. Havada, sevdiklerimin ciğerlerinde geziniyodu. Seviyodu. Seviyodu çünkü o zaman tepeden bakabiliyodu. Görebiliyodu Tanrının ona son emanetini yağmurla karışıp ağlayarak " sevdim bak burasını efferim gız calıs calıs olucak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 :D:D Moderatörsün diye bişiii de diyemiyorum ya msn e gel sövcem birazcık ehuehehe şaka tabii Arıza Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2008 Manje-Loa eline sağlık çok anlamlı bir şiir olmuş ... şiirlerinin devamını bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2008 mükemmel olmuş ya çok güzel emeğine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gothguy44 Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 çok Iyi Tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.