armatorosman Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2008 Sanal ortamda en iyi metal sitesi diyebileceğim oluşumdur. ansiklopedik grup bilgilerinden oluşup dinlediğiniz bir grubun diğer üyelerinin yer aldıkları bütün gruplar (1 aylığına yada turne için bile yer almış olsalar dahi), çıkardıkları albümler (demolar dahil) rahatça incelenebilir. arama sistemi google üzerinden olduğu için biraz yamuk arama sonuçları çıkabiliyor ama olsun o kadar. Encyclopaedia Metallum: The Metal Archives örnek olarak opeth sayfası; Encyclopaedia Metallum - Opeth 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 bilmeyen kaldı mı merak ediyorum bu siteyi? güzel konu sağol:) çok işe yarar bi sitedir şiddetle tavsiyedir:)... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 ben bilmiyordum tesekkurler paylastıgın ıcın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Güzel paylaşım =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.