Manje_Loa Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2008 Arkadaşlar bugün boogee nin doğumgünüsü İyi ki doğmuş diye düşündüm ben bilmiyorum siz ne düşünürsünüz Bunlarda doğumgünü pastası olsun http://89.149.196.194/k/res/2007/08/20070807_2_1186481686_1x7y.jpg http://img513.imageshack.us/img513/3889/dscf0789de4.jpg :Dehuehndjchbydcfgb 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 İyi ki doğdun.. Kalbin kadar güzel bir ömür dilerim.. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Ayyy çok kötü bi ömrü olcak o zaman :D hazır boogee muhalefet olamaz atıp tutayım arkasından :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 happy brth dayy tooo youuuu.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 http://img248.imageshack.us/img248/5074/pastaoz6.jpg http://img248.imageshack.us/img248/4021/kellejk0.jpg hangisini beğenirsen onu yeee:D mutlu yıllar boogee uzun ve huzurlu bir yaşam geçirmen dileğiyle..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Ayyy çok kötü bi ömrü olcak o zaman :D hazır boogee muhalefet olamaz atıp tutayım arkasından :D Hıh bir kere ben onu korurum.. Çokta iyi ve temiz kalplidir.. Gnoxis olarak boogee yi seviyoruz sen sus manje Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Ayyy çok kötü bi ömrü olcak o zaman :D hazır boogee muhalefet olamaz atıp tutayım arkasından :D nıhahahaha kurtulamazsın benden cooooook tesekkurler yaw:) bu arada farkındamısınız bilmiom sadece bu konuluk izin aldım noranın doum gunu hedaayesi bana bu arada manje hadi simdi sıkıosa atıp tut ben geldim bennn nıhahaha:devil: -------------------- hangisini beğenirsen onu yeee:D mutlu yıllar boogee uzun ve huzurlu bir yaşam geçirmen dileğiyle..... hhe hepsi super cok tesekkur ederim:) buyrun beaber yiyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 :D Nora yaa yapılır mı bu bana ehueheue doğumgünü hediyesini de almış aman da aman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Hıh bir kere ben onu korurum.. Çokta iyi ve temiz kalplidir.. Gnoxis olarak boogee yi seviyoruz sen sus manje aldınmı lafını manje cok saoooooool silent:) -------------------- :D Nora yaa yapılır mı bu bana ehueheue doğumgünü hediyesini de almış aman da aman nıhaha hesap numaramı istemeidn hala nerde hediyem bu arada o "LAN" lı pastaya bittim arızam benim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Yaaa küscem ama -------------------- Kontör mü para mı yap seçimini ver hesap nonu yarın yatıriiim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 happy brth dayy tooo youuuu.... sayenizde happy valla:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Nice mutlu senelere boogee umarım geleceginde herşey diledigin gibi olur.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Nice mutlu senelere boogee umarım geleceginde herşey diledigin gibi olur.. teşekkur ederim hepimizin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 msnde kutlamıstım ama burdanda birdaha mutlu yıllar boogee 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 msnde kutlamıstım ama burdanda birdaha mutlu yıllar boogee e bednende ikinci kere ne demek ne demek o senin yılının mutlulugu saoalsın:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 boogee babacım nice yıllara! Sağlık, sevgi ve mutluluk hep seninle olsun!!! Eee parti bu kadar mı? nerde buranın saz takımı! Nerde dansözümüz nerde içkiler!Bi kamu hizmetlisine böle parti mi yapılır yaw!:D saygı ve sevgilerimle!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 görev basında icmiorum sıpacım saolasın bu arada senden ii dansozmu olur hadi sıpamm cık masaya:rofl: saka bi yana kardesim cok saol yaa mutlu ettin beni:) ve hepinize tekrar tekrar cok ama cok tesekkur ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 kamu hızmet? af mı cıktı serefıne nice yıllara darısı crueltyımın başına:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 görev basında icmiorum sıpacım saolasın bu arada senden ii dansozmu olur hadi sıpamm cık masaya:rofl: saka bi yana kardesim cok saol yaa mutlu ettin beni:) ve hepinize tekrar tekrar cok ama cok tesekkur ederim:) olm bak doğum gunu cocugusun dıye bi şey demiyorum ama sonra alırım acısını ona göre!:rofl:bu gunun keyfını çıkar!:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 kamu hızmet? af mı cıktı serefıne nice yıllara darısı crueltyımın başına:D yok af nerdeee:) kamu hizmetinde devamdayım bu konuya özel de yorum yazıom iste bu arada saol kataaaaaa aynı dileklerdeyim:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 :rofl:neyse bu acık görusme de ıyı oldu ...sayılı gun cabuk gecer evladım:D sabır sıgara atlet neyse ben getırırm sıze -------------------- yorumu okumadan karma verdım bogee:( gecmıs olsun pm atabılıyorsan senın agzından acarım konuyu 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 :rofl:neyse bu acık görusme de ıyı oldu ...sayılı gun cabuk gecer evladım:D sabır sıgara atlet neyse ben getırırm sıze saolasın ama crum (kurueltim) evde daha cok ihtiyacı var araba carpmıs adama azıcık ucundan dokunmus istirahatte simdi bikac kırıkla atlatmıs onu duydum bozuldu moralim:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2008 actım konuyu..lutfen geyık yapın...o da girebılseydı böyle ısterdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2008 hepi bört dey bugi istedigin kutlama mesajı böyle olur diye düşündüm iyi dilekler falan filan işte 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2008 saolasın ama crum (kurueltim) evde daha cok ihtiyacı var araba carpmıs adama azıcık ucundan dokunmus istirahatte simdi bikac kırıkla atlatmıs onu duydum bozuldu moralim:( Manyak mısın nesin! Adama birşey olmadı diye sevinmek yerine üzülüyorsun. Neyse juayöz aniverser bugi. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.