Jump to content

Melodi...

psychick

Önerilen Mesajlar

dün gece saat 3_30 gibi yatağa uzandım ellerim ve ayaklarım açık şekilde meditasyon yapıcaktım kalbime odaklandım kalp atışlarımı bir saat gibi hissettim tik tak hep aynı ses bi muddet sonra bir melodi duydum korktum gözlerimi açtım...bu melodi piyanodan gelıyordu...çok kısa olmasına ragmen çok etkileyici bir sesti..ben eskıden neredeyse hergun geceleri ezan sesi duyardım her gece 2 yıldır nadir duyuyorum...

--------------------

şimdi bu duyu dışı algılamamı oluyor duyu dışı olsa dahi neden bir piyano yada ezan sesi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

gecenın 1 ila 4 arası gelıyor ezan sesi yakınımızda cami yok camı acıyorum dışarı bakıorum ses aynı ses ezan okunuyor ama sureklı okunuyor bir ezan 10 defa okunuyor gibi.. camiden gelmediğine eminim ses derinden gelıyor ..etrafımızda piyano çalan kımse yok...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kendin dedin meditasyon yaparken diye meditasyon sırasında bilin altında ne varsa o an astrala çıkabilirsen ona gidersin ilk çıkışınsa hisseder duyar ve korkar tekrar bedenine dönüp aniden uyanır ve yaşadığına anlam veremezsin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

meditasyonu astral için yapmadım sadece kalp atışlarımın sesini dinlemek için odaklandığım yer kalbin ritmiydi...astrala çıkış deneyimim oldu bedenım ölü gibi oluyor ve baktığım yerlerin önunde yuvarlak çemberler görünüor iç içe. kulaklarıma ağır baskı yapan bir uğultu sonsuz mutluluk gibi hissetmiştim...ama haklı olabılırsın belkide astraldı ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

etrafta kımse yok piyano çalan emınım gtar yada keman var ama piyano yok...önceki yaşamdan kareler olduğunu sanmıyorum bu bir duyu dışı algılama daha oncede fotoğraf çekerken topragın altından sesler işitmiştim .. benım algılayamadıgım ben bilinçsiz bir şekilde bu sesleri nasıl oluyorda duyabılıorum ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ezanların çok fazla duyulması ilginç aslında. 3 yıl önce başlamıştı bende de ilk duyduğumda şok olmuştum genelde sabah ezanını dinlemeyi severim çoğu insan gibi 6 defa bitip bitip başlayınca hoşlanmaktan çok ısdıraba dönüştü :( ama sende olan bazı şeyler bende de oluyor malesef ve ben diğer arkadaşlar gibi bilinç altı olayı olduğunu pek sanmıyorum :confused:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz.

Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz.

Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz."

Charles Manson

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben aynı olayı 1996 yılında yaşadım. Yaz Başlangıcı ve gecenin üçü. Üniversite öğrencisiydim. O zamanlar New Age tarzı müzik daha yeni (belli kesimlerin yeni keşfetmekte olduğu bir müzik türüydü) ortaya çıkmıştı. dediğim gibi gece üç falandı ve bu tür müziği dinleyebilecek bir çevrede oturmuyordum. Birden derinden bir müzik sesi geldi. O kadar güzel yumuşaktı ki, daha iyi keşfedebilmek için balkona çıktım, ses sanki uzaydan geliyordu ve geldiği gibi de ses uzaklaşarak uzayın boşluğunda kayboldu. Ses resmen gökyüzünden geliyordu. Yaşamış olduğum güzel deneyimlerimden bir tanesiydi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende de meditasyon sırasında uyku ve uyanıklık arasında ki modda olduğum zamanlarda melodi şeklinde değilse bile, tek notalık bir trompet sesi duyuyorum. Tek bir notaya bir iki saniyeliğine üfleniyor gibi ama çok net ve bariz bir tonla. Birden irkiliyor ve kendime geliyorum; hatta duyduğum an da korkuyla irkiliyorum. Bana sanki elemental boyutlardan duruişiti tarzı bi algılamaymış gibi geldi ama bilincimin ya da biliçaltımın bana oyun oynamış olmasıda mümkün. Bunlar metafiziğe dair konular olduğu için doğruluğunun ya da yanlışlığının sınanması olanaksız. Ancak sezgiye dayalı önermelerde bulunulabilir düşüncesindeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kendin dedin meditasyon yaparken diye meditasyon sırasında bilin altında ne varsa o an astrala çıkabilirsen ona gidersin ilk çıkışınsa hisseder duyar ve korkar tekrar bedenine dönüp aniden uyanır ve yaşadığına anlam veremezsin

evet sana hak veriyorum...uzun uğraşlardan sonra bir kere meditasyonda başarılı oldum , yada hayaldi bilmiyorum ama garip bir şey , bedenimde değildim farklı bir duygu , ablam odanın ışığını açınca kendime geldim , sonra 1 saate yakın hiç durmadan titredim kendime zor geldim , o olaydan sonra bir kaç gün sabah ezanından önce uyandım , yaptığım kötü bişey değildi amacım belliydi ama sonra korktum çarpılacağım diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...