MaaT Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2008 Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2008 F1 Türk Team Telsiz Konuşmaları - abi benzin bitiyor pite gireyim mi? - tribünlere yaklaş bidonu atıyoruz. - mike sonraki tur pit stop a giriyorsun! -+ilac gibi radyo+ - tamam. - abi bunun benzini yine bitiyo, geliyim mi pite? - tamam evladım, bir tur daha dayan sonra gel. - abi buna gaz taktırsak ya, daha az yakar. - meşe odunuyla çalışan modelini yaptık, sen hele bi gel pite... - hüso? - söyle canım? - komiteye söyledin mi şampanya olayını? - şampanya yerine rakı sofrası kurdurmayı mı? - heee. - evet söyledim. - ne dediler? - türksün di mi? dediler. - bak şimdi, ne şevk kaldı ne motivasyon. çekiyom pite ben. -ahmet 8. viraj varya. - evet? - sana girsin. - murtaza'dan pite! - söyle canım - hasan'a söyleyin virajı yavaş dönsün - niye ki? - radar var radar... Alıntı
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 -ahmet 8. viraj varya. - evet? -..............:rofl::rofl: "de nedir bu fıkra olayı"...nedendir?... Alıntı
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 - abi bunun benzini yine bitiyo, geliyim mi pite? - tamam evladım, bir tur daha dayan sonra gel. - abi buna gaz taktırsak ya, daha az yakar. - meşe odunuyla çalışan modelini yaptık, sen hele bi gel pite... :rofl: -ahmet 8. viraj varya. - evet? ........ ahuahauahaauahauhh süper:D:p:D:rofl: Alıntı
whisperNesly Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 -ahmet 8. viraj varya. - evet? - ??????? zuhahaha koptum yaa süper saol qzenn Alıntı
Tengri Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 - hüso? - söyle canım? - komiteye söyledin mi şampanya olayını? - şampanya yerine rakı sofrası kurdurmayı mı? - heee. - evet söyledim. - ne dediler? - türksün di mi? dediler. - bak şimdi, ne şevk kaldı ne motivasyon. çekiyom pite ben. -ahmet 8. viraj varya. - evet? - sana girsin. süpeer ahaha Alıntı
beelze Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 - hüso? - söyle canım? - komiteye söyledin mi şampanya olayını? - şampanya yerine rakı sofrası kurdurmayı mı? - heee. - evet söyledim. - ne dediler? - türksün di mi? dediler. - bak şimdi, ne şevk kaldı ne motivasyon. çekiyom pite ben. abi bayıldım ya.... Alıntı
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 F1 Türk Team Telsiz Konuşmaları - hüso? - söyle canım? - komiteye söyledin mi şampanya olayını? - şampanya yerine rakı sofrası kurdurmayı mı? - heee. - evet söyledim. - ne dediler? - türksün di mi? dediler. - bak şimdi, ne şevk kaldı ne motivasyon. çekiyom pite ben. -ahmet 8. viraj varya. - evet? - sana girsin. güzeldi :rofl: Alıntı
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 8. viraj olayı müthiş Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.