MaaT Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2008 F1 Türk Team Telsiz Konuşmaları - abi benzin bitiyor pite gireyim mi? - tribünlere yaklaş bidonu atıyoruz. - mike sonraki tur pit stop a giriyorsun! -+ilac gibi radyo+ - tamam. - abi bunun benzini yine bitiyo, geliyim mi pite? - tamam evladım, bir tur daha dayan sonra gel. - abi buna gaz taktırsak ya, daha az yakar. - meşe odunuyla çalışan modelini yaptık, sen hele bi gel pite... - hüso? - söyle canım? - komiteye söyledin mi şampanya olayını? - şampanya yerine rakı sofrası kurdurmayı mı? - heee. - evet söyledim. - ne dediler? - türksün di mi? dediler. - bak şimdi, ne şevk kaldı ne motivasyon. çekiyom pite ben. -ahmet 8. viraj varya. - evet? - sana girsin. - murtaza'dan pite! - söyle canım - hasan'a söyleyin virajı yavaş dönsün - niye ki? - radar var radar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 -ahmet 8. viraj varya. - evet? -..............:rofl::rofl: "de nedir bu fıkra olayı"...nedendir?... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 - abi bunun benzini yine bitiyo, geliyim mi pite? - tamam evladım, bir tur daha dayan sonra gel. - abi buna gaz taktırsak ya, daha az yakar. - meşe odunuyla çalışan modelini yaptık, sen hele bi gel pite... :rofl: -ahmet 8. viraj varya. - evet? ........ ahuahauahaauahauhh süper:D:p:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whisperNesly Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 -ahmet 8. viraj varya. - evet? - ??????? zuhahaha koptum yaa süper saol qzenn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 - hüso? - söyle canım? - komiteye söyledin mi şampanya olayını? - şampanya yerine rakı sofrası kurdurmayı mı? - heee. - evet söyledim. - ne dediler? - türksün di mi? dediler. - bak şimdi, ne şevk kaldı ne motivasyon. çekiyom pite ben. -ahmet 8. viraj varya. - evet? - sana girsin. süpeer ahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 - hüso? - söyle canım? - komiteye söyledin mi şampanya olayını? - şampanya yerine rakı sofrası kurdurmayı mı? - heee. - evet söyledim. - ne dediler? - türksün di mi? dediler. - bak şimdi, ne şevk kaldı ne motivasyon. çekiyom pite ben. abi bayıldım ya.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 F1 Türk Team Telsiz Konuşmaları - hüso? - söyle canım? - komiteye söyledin mi şampanya olayını? - şampanya yerine rakı sofrası kurdurmayı mı? - heee. - evet söyledim. - ne dediler? - türksün di mi? dediler. - bak şimdi, ne şevk kaldı ne motivasyon. çekiyom pite ben. -ahmet 8. viraj varya. - evet? - sana girsin. güzeldi :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 8. viraj olayı müthiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.