Locked Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2008 20 yasındakı kadınların ideal erkeği yakısıklı güçlü arabanın kapısını acan zengın hergün dışarı yemege cıkartan kariyer sahıbı önemlı gunlerı unutmayan dıslerını fırcalayan ve hergun banyo yapan takım elbise gıyen bakımlı ve hos gozuken parfum kullanan romantık hos sürprizler yapan süreklı hedıye alan atletik hos sohbetlı kadını guldurebılen 30 yasındakı kadınların ideal erkeği yakısıklı guclu onemlı gunlerı unutmayan haftanın 4 gununu dısarı yemeğe cıkartan dıslerını fırcalyan banyo yapan onemlı gunlerde hedıye alan bazı gunler kravat takan kadını arada bır guldurebılen 40 yasındakı kadınların ideal erkeği hos sayılabılecek bır erkek acuk gobeklı olabılır onemlı gunlerı unutmayan arada bır dısarı hamburger yemege cıkartan arada bır banyo yapan koltukta uyuya kalmayan yapılan espırıyı anlayabılen 50 yasındakı kadınların ideal erkeği oturdugu yerden kalkabılecek gucu olan cocukları korkutmayacak kadar ıyı gorunen takma dıslerının nerde oldugunu hatırlyabılcek yemegını kendı yıyebılecek bırı cevresındekı kısılerı sık sık unutmayan 60 yasındakı kadınların ideal erkeği nefes alabılen 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 hahahh standartlar gitgide düşüyor baksana peki erkeğin ideal kadını nedir onu da yazsana bence her yaşta tek ; dırdır yapmayan. ama o da bulunmuyor :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 40 yaş bayanların istediği kriterle uyuyorum hatta göbeğim yok.şanslıyım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 erkekler için ideal kadın yoktur, sevdiği kadın idealdir:) -------------------- 40 yaş bayanların istediği kriterle uyuyorum hatta göbeğim yok.şanslıyım. tamam sana olgun bir abla yakışır o zaman:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2008 yakışır tabi:D:D çoluk cocukla işim yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
niSa Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 akıLLı oLması tüm katagoriL£ri kapsar diy£ düşünüyorum.( Portr£ hariç ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdream Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 haha çok eglenceli ve doru bi paylasım olmus nisa ya katılıoum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 nefes alabilen :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 20 ve 60 yaş zor bulur biraz Evli erkeklerin ömrü kısalıyor 50'sine gelince yerlerinden kalkamıyorlar niyeyse artık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Kadın milleti bitiriyor adamı . İçten içe kemiriyorlar, kanını emiyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Hiç de bile 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 40 yaş bayanların istediği kriterle uyuyorum hatta göbeğim yok.şanslıyım. katılıyorum dostum biz ancak 40 yaş ve üzeri 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.