goldenmoon Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2006 ben bunu ılk gorduğumde cok sasırdım dı kamera oyunuda olabılır ama bılmıyorum?? http://www.izlesene.com/video/korku__gerilim/23963/yoldan_gecen_ruh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2006 linki koymayı unutmuşsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2006 ben bunu ılk gorduğumde cok sasırdım dı kamera oyunuda olabılır ama bılmıyorum?? valla cok merak ettim hadi koyda görelim şu yoldan gecen ruhu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emotional Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2006 hadi link koyda bakalımmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goldenmoon Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2006 ah bır becerebılsem o lınkı koymayı neler gosterecemde dur bır daha deneyelım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eylemmm Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 :D:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_mamba Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 ufff harbi şaka maka ruh.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 heralde bu buyrun arkadaşlar http://www.izlesene.com/video/korku__gerilim/23963/yoldan_gecen_ruh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 hortum gibi bisey olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 yürüyo resmen ama belki gerçek değildir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 sonunda linki konulabildi yani hayırlı bi paylaşım oldu, ellerine sağlık uAcansu ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Bnm tahminim araba camındaqi su videoyu bi kaç defa izleyin sonra inceleyin bazı yerlerinde durdurun fark ortada (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 adam sanki ordan ruhun geçeçeğini biliyormuş gibi kayda kalmışş.. kayıtta oynanmış gibi geldi ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Video sitelerinde "ghost" araması yapabilirsiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihlamurcu Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Cam'da bulunan bir su damlası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.