Firdevs Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2008 Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıklıkla UFO gözlemleri yapılmakta, dünyadışı yaşama dair resmi ve sivil kişilerce önemli tanıklıklar yaşanmakta ve açıklamalar yapılmaktadır. Zaman zaman bu gözlemler amatör kameralarca vatandaşlar tarafından filme alınmaktadır. 2007 yazı Temmuz-Ağustos aylarında da Türkiye genelinde birçok UFO gözlemi yaşanmış olup, bunların bir kısmı amatör kameralarla filme alınmış ve yayınlanmıştır... Aynı tarihlerde yaşanmış bu olayda ise, Kumburgaz Yeni Kent sitesi sakinleri tarafından da gözlemlenen ve sitenin bekçisi Yalçın Yalman tarafından filme alınan UFO'ların görüntüleri şimdiye kadar Türkiye’de ve Dünya’da çekilmiş en yakın ve en önemli görüntüler olma özelliğini taşımaktadır. Tüm dünyada büyük yankı uyandıracak ve Dünya UFO literatürüne “en önemli UFO görüntüleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 Bu yazdığın olayın videosunu izledim amma velakin bana pek inandırıcı gelmedi. Sebebi de o kadar yükseklikten bu kadar kaliteli görüntü elde etmeleri benim biraz garibime gitti ki inşallah ben yanılıyorumdur. Bu da videosu: Paylaşım için teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 TÜBİTAK'tan tarihi açıklama; Kumburgaz'da Filme Alınan Görüntülerdeki Cisimler UFO'dur. Tüm dünyada büyük yankı uyandıran, Çin'den Rusya'ya, Brezilya'dan İsviçre'ye kadar birçok ülkenin yazılı ve görsel medyasında yer alan ve Dünya UFO literatürüne “en önemli UFO görüntüleri” olarak geçecek olan İstanbul Kumburgaz’da görüntülenen UFO'lar, bir düzineye yakın site sakininin tanıklığında yaşanmış ve site bekçisi Yalçın Yalman tarafından filme alınmıştı. İlk olarak Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafrından on gün boyunca incelenen ve bu incelemeler sonucunda Sirius tarafından "UFO" oldukları kesinlik kazanan görüntüler 17 Ocak 2008 günü Dedeman Hotel'de Sirius UFO Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen geniş katılımlı Basın Toplantısıyla kamuoyuna duyurulmuş ve bu görüntüler yerli-yabancı birçok Tv ve gazetelerde ve internet haber portallarında yer almıştı. Bu gelişmelerden sonra bazı Televizyon canlı yayınlarına katılan, başta; İstanbul Üniversitesi Astronomi Böl. öğretim görevlisi Prof. Dr. Adnan Öktem, 18 Mart Üniversitesi Fizik bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Mehmet Emin Özel ve İstanbul Üniversitesi Psikiyatri Böl. Prof. Dr. Kerem Doksat Kumburgaz'da çekilen bu görüntüleri hiçbir şekilde incelemeden ve gerekli analizleri yapmadan, büyük bir önyargıyla bu görüntülerin; maket veya bilgisayar animasyonu kurgulardan ibaret bir aldatmaca olduğunu iddia etmişlerdir. Bu gelişmeler üzerine Sirius UFO Uzay Bilimleri Merkezi başkanı Haktan Akdoğan katıldıkları bir Ulusal TV canlı yayınında Prof. Dr. Adnan Öktem'e görüntülerin bulunduğu orijinal bandı istediği bir Kurumda incelenmek üzere kameralar önünde kendisine teslim edebileceğini belirtmiştir. Prof. Adnan Öktem'de görüntüleri Antalya'da bulunan TÜBİTAK Gözlemevi tesislerinde analizini yaptırmak istediğini ve gerçeğin böylece ortaya çıkacağını belirtmiştir. Bunun üzerine taraflar, bahsi geçen programın ekibinin kameraları eşliğinde Antalya'da bulunan TÜBİTAK tesislerine gitmiş ve görüntülerin bulunduğu orijinal bant Haktan Akdoğan tarafından Prof. Dr. Adnan Öktem'e verilmiş, sayın Öktem'de bu bandı TÜBİTAK'ta görevli bilimadamlarına incelenmek üzere teslim etmiştir.. Yapılan tüm incelemeler sonucunda TÜBİTAK'ın hazırladığı resmi sonuç raporunda; bahsi geçen çekimlerde görünen belirli bir maddesel yapıya sahip cisimlerin kesinlikle bir bilgisayar animasyonu olmadığı ve özel bir video etkisi veya stüdyoda canlandırma şeklinde oluşturulmuş TÜBİTAK'TAN TARİHİ AÇIKLAMA; KUMBURGAZ'DA FİLME ALINAN GÖRÜNTÜLERDEKİ CİSİMLER UFO'DUR. Tüm dünyada büyük yankı uyandıran, Çin'den Rusya'ya, Brezilya'dan İsviçre'ye kadar birçok ülkenin yazılı ve görsel medyasında yer alan ve Dünya UFO literatürüne “en önemli UFO görüntüleri” olarak geçecek olan İstanbul Kumburgaz’da görüntülenen UFO'lar, bir düzineye yakın site sakininin tanıklığında yaşanmış ve site bekçisi Yalçın Yalman tarafından filme alınmıştı. İlk olarak Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafrından on gün boyunca incelenen ve bu incelemeler sonucunda Sirius tarafından "UFO" oldukları kesinlik kazanan görüntüler 17 Ocak 2008 günü Dedeman Hotel'de Sirius UFO Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen geniş katılımlı Basın Toplantısıyla kamuoyuna duyurulmuş ve bu görüntüler yerli-yabancı birçok Tv ve gazetelerde ve internet haber portallarında yer almıştı. Bu gelişmelerden sonra bazı Televizyon canlı yayınlarına katılan, başta; İstanbul Üniversitesi Astronomi Böl. öğretim görevlisi Prof. Dr. Adnan Öktem, 18 Mart Üniversitesi Fizik bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Mehmet Emin Özel ve İstanbul Üniversitesi Psikiyatri Böl. Prof. Dr. Kerem Doksat Kumburgaz'da çekilen bu görüntüleri hiçbir şekilde incelemeden ve gerekli analizleri yapmadan, büyük bir önyargıyla bu görüntülerin; maket veya bilgisayar animasyonu kurgulardan ibaret bir aldatmaca olduğunu iddia etmişlerdir. Bu gelişmeler üzerine Sirius UFO Uzay Bilimleri Merkezi başkanı Haktan Akdoğan katıldıkları bir Ulusal TV canlı yayınında Prof. Dr. Adnan Öktem'e görüntülerin bulunduğu orijinal bandı istediği bir Kurumda incelenmek üzere kameralar önünde kendisine teslim edebileceğini belirtmiştir. Prof. Adnan Öktem'de görüntüleri Antalya'da bulunan TÜBİTAK Gözlemevi tesislerinde analizini yaptırmak istediğini ve gerçeğin böylece ortaya çıkacağını belirtmiştir. Bunun üzerine taraflar, bahsi geçen programın ekibinin kameraları eşliğinde Antalya'da bulunan TÜBİTAK tesislerine gitmiş ve görüntülerin bulunduğu orijinal bant Haktan Akdoğan tarafından Prof. Dr. Adnan Öktem'e verilmiş, sayın Öktem'de bu bandı TÜBİTAK'ta görevli bilimadamlarına incelenmek üzere teslim etmiştir.. Yapılan tüm incelemeler sonucunda TÜBİTAK'ın hazırladığı resmi sonuç raporunda; bahsi geçen çekimlerde görünen belirli bir maddesel yapıya sahip cisimlerin kesinlikle bir bilgisayar animasyonu olmadığı ve özel bir video etkisi veya stüdyoda canlandırma şeklinde oluşturulmuş görüntüler veya maket olmadığı sonucuna varılmıştır. Ayrıca raporun son bölümünde, fiziksel ve maddesel yapıları olan görüntülerdeki bu cisimlerin bilinen (uçak, helikopter, meteor, Venüs, Mars, uydu, ateş topu, çin feneri....vs ) hiçbir kategoriye girmediği ve bu cisimlerin UFO (Tanımlanamayan Uçan Cisim) sınıfına girdikleri sonucuna varılmıştır... görüntüler veya maket olmadığı sonucuna varılmıştır. Ayrıca raporun son bölümünde, fiziksel ve maddesel yapıları olan görüntülerdeki bu cisimlerin bilinen (uçak, helikopter, meteor, Venüs, Mars, uydu, ateş topu, çin feneri....vs ) hiçbir kategoriye girmediği ve bu cisimlerin UFO (Tanımlanamayan Uçan Cisim) sınıfına girdikleri sonucuna varılmıştır... www.siriusufo.org Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 bu video incelenmiş.. dün gösterdiler televizyonda gerçekten ufo.. hiç bir oynama yada hiç bir fake yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 tübitak son noktayı koymuş ya uzaylılar yada amerikan casusları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 uzaylılar diyorum ben.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 ben uzaylılar demek istememe rağmen yine de abd ninde bi işi olacağını düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 zaten ABD nin işi.. uzaylılarla alakalılar aslında.. yani firdevs uzaylılarla antlaşma yapmış bile olabilirler.. saçma gelsede.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x12tr Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 aslında abd nin uzaylılarla işbirliği içinde olmasında saçma olan bişey yok,saçma olan uzaylıların neden abd yi tercih ettiği yada abd nin neden bunu gizlediği?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 bu videolar aynı gün çekilmemiş bu bende şüphe uyandırdı. videonun başında 1 ağustosu gönderirken sonra 2 ağustos 10 ağustos 12 ağustıos 24 ağustos filan oluyor. bu bende şüphe uyandırdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 en kaliteli ufo görüntüsü bu ise gercek görüntü olarak ufo olayını fazla abartıyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 http://www.siriusufo.org/tr/haber_images/b_tbtk1.jpg -------------------- http://www.siriusufo.org/tr/haber_images/b_tbtk2.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 ayni gun cekilmemis zaten. o bekci'nin kendisi oyle bir aciklama yapmisti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 bu videolar aynı gün çekilmemiş bu bende şüphe uyandırdı. videonun başında 1 ağustosu gönderirken sonra 2 ağustos 10 ağustos 12 ağustıos 24 ağustos filan oluyor. bu bende şüphe uyandırdı Tebrik ederim Kelendria gerçekten aslında çok bariz görünen bir noktayı yakalamışsın...geçen konuşmalarda bunu doğrular nitelikte zaten....Bu tarz konular hiçbir zaman ilgimi çekmedi bence sizde boşuna yormayın kendinizi hep söylüyordum yine söylüyorum ufo diye birşey yoktur...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 myster deyimin yanlış uzaylı diye birşey yoktur diyebilirsin uzaylıların uçan daireleri yoktur diyebilirsin ama ufo diyemezsin çünkü ufo tanımlanamayan uçan cisim demektir ki gökte tanımlayamadığımız herşeye ufo diyebiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 ufo dan kastımın uzaylılar olduğunu anlamış olman gerekirdi....konuyu saptırmayalım lütfen....ayrıca aydınlattığın için saol yoksa öğrenemeyecktim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 arkadaşım nedir bu bana karşı şiddet sadece yanlışı düzeltiyorum lütfen daha yapıcı olalım mesajlarımın altına hep ters yorumlar yapılıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dalyanli_35 Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 bence ilk gelen sesler boşbi odada cekilmiş gibi eko yapıyo iyi calışmışlar ama cekimdeki tarihleri unutmuşlar galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kendineiyibak Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 arkadaşlar bu insanların dünya dışı varlıklara inanmaması için oynanan bir oyunun parçası olabilir. oradaki verilen değişken tarihler bilerek yapılmış olabilir, tıpkı Roswell olayında ele geçirilen ufo otopsisi videosundaki çekimde yapılan kasıtlı hatalar gibi.. Gerçekten bir oyun olabilir, bazı şeyler yanlış diye dünya dışı varlıklara inancınızı kaybetmeyiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 zaten farklı tarihlerde çekildiği söyleniyor ve yazılıyor. bence kimse yazanları okumayıp sadece videoyu izliyor. Aydın insanlarımız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 adam zoom yapıp duruyo korkudan elleri titriyo çekemiyo.. vah. vah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bona Fides Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 zaten farklı tarihlerde çekildiği söyleniyor ve yazılıyor. bence kimse yazanları okumayıp sadece videoyu izliyor. Aydın insanlarımız Katiliyorum Lighthouse:D Ama benim tubitak a da guvenim kalmadi acikcasi:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 konuyla ilgili olumlu ya da olumsuz bir inanışa sahip değilim. bir değerlendirme yapamayacağım bu yüzden. sadece yazılanları okuyorum ))))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xl_xxy Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 allahımm yarabbım kafayıı yıyecemm yaww korkmaya basladım haabn buu yaratıklardann utanmasalarr ewlerımızın ıcıne kadarr gorunmedenn gıreceklerr enteresann allah sonumuzu hayır etsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 allahımm yarabbım kafayıı yıyecemm yaww korkmaya basladım haabn buu yaratıklardann utanmasalarr ewlerımızın ıcıne kadarr gorunmedenn gıreceklerr enteresann allah sonumuzu hayır etsin Terbiyesiz ufolar haber vermeden aniden çıkıyorlar insanları korkutuyorlar.. Evlerimizin içine görünmeden girseler problem değilde , görünür girseler bende korkarım valla.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.