Locked Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2008 http://www.izlesene.com/video/sinema-arog--kamera-arkasi-ve-tanitimi/323387&ref=siteRelatedThumbi http://www.izlesene.com/video/sinema-arog-full-fragman/568046 Cem Yılmaz'ın yeni filmi G.O.R.A'nın devamı niteliğinde imiş. Bu kez taş devrine gidiyor kahramanımız. Fragman süper. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psychick Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 puahhahah:rofl: harbi süper izlenir bu flim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 televizyondaki altyazıya koptum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hope_ Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 Bu sene Cem Yılmaz,Ata Demirer ve Şahan Gökbakar filmleriyle beyazperdede buyuk bir yarış icine girecek.Bakalım kazanan kim olacak??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whisperNesly Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 tabikide cem yılmaz kazanır film süperr kaçırılmazz derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hope_ Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 Hmmm...Belli olmaz b3nce.Ata ve Sahanda iiler. Mesela ben Recep İvedigi merakla bekliyorum ne yapmıs die.Fragmanı da gayet ii bence.Sahan Cem'e Surpriz yapabilir derim!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 VErmek istemyen seyirci ist. pauahahah koptum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Kaynım bana kaydı :rofl: çok iyi ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 açık söylemek gerekirse leman'dan ve çılgın tilbe'den beri cem yılmaz'ı çok severdim. ama özellikle türk telekom reklamları ve son gösterilerinden sonra eksisi gibi sempatik gelmiyordu bana. ama bu fragman ile tekrar kalbimi kazandı -seni gördüğüm ilk günden beri arzuluyorum :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 alien'de olsa benim oğlum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 -baba yüreği :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 gidip izleyin diyorum baska bisey demiyorum:rofl: belden aşağı espri yapmadanda insanları dakikalarca guldurebildiginin en guzel kanıtı oldu bu film:rofl: 2.5 saat surmesine ragmen bir an bile sıkılmadıgınız bi film olmus:D ilk hafif hafif ikinci yarıda ise tamamen patlatmıs bombaları:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Termevsimi Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 gerçekten güzel film murodan sonra bunuda izlerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MorbidPixi3 Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Bende bugün gitmeyi düşünüyorum. Yorumunu yaparım sonra (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 ben izledim cok manyak bi film di Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Ben yarın gidiyorum.Bakalım nasıl:)? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 hıım evet filmin fragmanı gerçektende kahkaha dolu dakikalar geçirteceğe benziyor ama filmi izlemek henüz kısmet olmadı ama şahanında filmi gerçeketende cem yılmaz ın filmi kadar güzel artık kim kazanır bilmiyorum hak kiminse o olsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Bu arada Youtube linki öldüğü için Locked'ın verdiği linki yeniledim. Dolayısıyla fragman da değişti Bu arada G.O.R.A , A.R.O.G ve A.R.G.O olarak üçlemeymiş bu filmler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 3. olarak ARGO'yu çekeceklermiş yani öyle mi:)? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Evet üçleme olduğunu ve üçüncü filmin de A.R.G.O olacağını okudum elbette beklemek gerekecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 aranızda izleyenler varmı GORA kadar komik miydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 goranın yanında biraz daha sönük ama yinede git derim:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Filmi dün izledim ve hala gülüyorum:D:D Başarılı buldum şahsen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 bence guzel bı fılm olmus ,Gora kadar komık dııl ama daa guzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 ben de sevdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.