ChEEkYkiTTy Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2008 İzmir Büyücüleri isimli kitabın devamı olan Katinanın aşk falı olarak da geçen kitabı ve yanında destesini aldım.Geçen yıldan beri üzerinde epey uzmanlaştım,öyle ki 15 yıldan fazladır bakltığım tarotu bile bir kenara attım diyebilirim.Böyle muhteşem bir fal görmemiştim.A dan Z ye ne var ne yoksa gösteriyor.Benim için en acı olanı ise babamın ölümünü tam 7 ay önceden göstermeye başlamasıydı. İlgilenen arkadaşlarla bu konuyu paylaşmak istedim.Benden başka bu faldan bakabilen varsa,fikir teatisinde bulunmak isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 bende bakıyorum o kitabıda okudum cok ılgınc bır hatun ve en sonunda bısı yazıo kıyamet gunuyle ılgılı o cok dıkkatımı cektı ozellıkle katılıyorum guzelo bır fal 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 *kahineyça buna sevindim.benden başka birinin daha bu fala bakıyor olması hoşuma gitti.kendime bakıyorum ama bilirsin,insan tarafsız yorum yapmakta çok zorlanıyor.bakarız birbirimize artık değil mi:)) soracağım bazı şeyler de var sana neyi nasıl izah ettiğine dair.olur mu? *umutsuz arkadaş,falınıza bakarım,özelden msj atarım okursunuz.hayatınızı burada deşifre etmek istemem.evlilik kutsal bir mesele,herkesin falına bakılmaz ama size bakmam gerektiğini hissediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasus Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 fal bakıyorsunuz bi şekilde birilerine ama kimse size bakamıyor buda sıkıyor insanı.hayatımda bir kez falcıya gittim kadın beni iki kez yanına aldı en sonunda günümü mahvettin git başımdan sana bakamıyorum dedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 enerjinizle alakalı...ama kötü oluyor insan için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psikopatelma Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 deste bendede yaklaşık 2yıldır var ama nezaman elime alsam içim sıkılıyor dokunmaya korkuyorum ben o kartlara ya nedeni de bi türlü anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 garip bir büyüsü vardır onun...ayrıca sitesinden de bakabilirsiniz fala...ingilizce ve yunanca yalnız.dili de baya bir ağır.3 kart seçiyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psikopatelma Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 hangi site? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 The Witches of Smyrna Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 witches of symnra diye aratırsanız ya da mara meimaridi...oradan bulabilirsiniz.adres vermeyim ben şimdi burada.ayıp olabilir.sizi bir şahane ney sesi ve garip bir ürperti karşılayacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 ne diyeyim, %100 dogru cikti sectigim kartlarin yorumu.. yarin ilk isim her iki kitabi da alip okumak olacak -------------------- yukarida yazdigim yaziyi the witches of symrnayi tiklayin yonledirioyr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 buna sevindim...öğrenip bana da bakın.ben kendime baksam da sorunlu oluyor bilirsiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 gerci annem benim tarotlarimi bile atmisti o sevmiyor evde, ama ben bir ara quije board bile almayi dusundum madem benim boyle dostlarim var hic olmazsa dile getirmediklerini yazarlar daha iyi anlasiriz dedim de onu turkiye ye getirtmesi problem -------------------- ben ogreneyim de bakarim neden bakmayayim ki... ama sanirim gunde belirli adet bakabilirim, kahve fali bile beni cok yoruyor bilmem kacinci kez kartlarla oynuyorum, her defasinda dogru nasil cikiyor anlamiyorum ve uzulerek soyluyorum ki bana olum cikti, kart olarak da anlam olarak da.... yani biggang yakinda yolcu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 big gang...yanılıyor olduğunu umuyorum ve şimdi teyit edeceğim arkadaşım (sazanım sanırım ben veya lapin bu arada ) -------------------- bir ilişkiden çıkmışsın sadece bu sana bitmişissin gibi geliyor.ve evet mezar+ haç birlikte çıkıyor ama bu senin hayata karşı olan isteksiszliğinden,depresyon geçirmenden ileri geliyor sadece.ailen seni tanıdıkları biriyle evlendirmek isteyecekler.her kime kaçmayı düşündüysen,vazgeçmişsin gerçi o sevdadan ama, ,bunların hepsi geçecek...zamana ihtiyaç var .... yani ölmüyorsun! yaşayacak ve çok şeyler göreceksin! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 ters mezar tasi cikmisti, sanirm ruhum olmek istemiyormuymus neymis, beden yataktaymis zaten soyledi iliskiden ciktigimi ve artik benim olmayani istedigimi, goz yasi oldugunu vs vs .. su unlu madamin kartlarindan bile daha iyi, yarin hemen alip okuyayim kitaplari tesekkur ederim beni aydinlattin, valla bilmem bu kacinci kacis olur su benim istemedigim ama kapima gelen kismetlerden... kime kacmaya degil bir yere kacamyi dusundum, vaz gecmis degilim ya hero ya mero o olacak.. baska yolu yok benim icin.. mutlulugum icin, kendi ruh ve beden sagligim icin.. -------------------- ters mezar tasi cikmisti, sanirm ruhum olmek istemiyormuymus neymis, beden yataktaymis zaten soyledi iliskiden ciktigimi ve artik benim olmayani istedigimi, goz yasi oldugunu vs vs .. su unlu madamin kartlarindan bile daha iyi, yarin hemen alip okuyayim kitaplari tesekkur ederim beni aydinlattin, valla bilmem bu kacinci kacis olur su benim istemedigim ama kapima gelen kismetlerden... kime kacmaya degil bir yere kacamyi dusundum, vaz gecmis degilim ya hero ya mero o olacak.. baska yolu yok benim icin.. mutlulugum icin, kendi ruh ve beden sagligim icin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 kaçma olayını unut bence..zaten sonu pek aydınlık görünmüyor.başını durduk yerde belaya sokmaya ve macera aramaya değmez.mezar benim açtığımda da ters çıktı.sana diyorum bu depresyondan ileri geliyor.zaman ver kendine de yaşama da başkalarına da lütfen.kimseye de bu kadar özel yazmadık bişey.ölmek vs çıkar bunları zihninden.gençsin baya bir,toysun görebiliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 yok canim ne toylugu, sadece mutlulugum burada degil, ve nerede oldugunu biliyorum.... cunku hayatimin en mutlu zamanlarini orada gecirdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz36 Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 arkadaslar ben de cingene fali bakiyorum, ve bunun disinda kahve fali da bakiyorum. tuhaf olan mesela o kisi ailesini merak ediyor ama onun disindaki kisiler cikiyor. bugun bir yasli adam gordum cami takkasimi diyorlar o takiliydi. o kisinin babasi imis. tam tabakta cikti. yani tam istedigini veremiyorsun o kisinin. o kisi herhalde bilincalti babasini dusunuyor. birde herkese hersey soylenmiyor. ben herkese herseyi yuzune soyleyen bir tipim. hollandada direct diyorlar, genelde insanlar rahatsiz oluyor. Gecen sene birine bakmistim hamilesin demistim o bayana. bir ay sonra hamileymis sen yaptin diye geldi. insanlarla ugrasmak cok zor ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 bir fala baktıktan sonra 2. fal için ne kadar süre gerekiyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 arkadas banada bakarmısın eger bakarsan ozelden mesaj atarmısın arkadas bana ozel olarak bakmadi, bana ters olum karti cikti mezar ve anlamda da olum yaziyordu, bedenimin olmek istedigi ama ruhumun istemedigi yatakda yattigim vb vb onun uzerine arkadas bir ben bakayim yaniliyor olabilirsin dedi, arkadas baskalarina bakmadigini belirtmisti zaten forumda CheKKykiTTy big gang...yanılıyor olduğunu umuyorum ve şimdi teyit edeceğim arkadaşım (sazanım sanırım ben veya lapin bu arada ) -------------------- bir ilişkiden çıkmışsın sadece bu sana bitmişissin gibi geliyor.ve evet mezar+ haç birlikte çıkıyor ama bu senin hayata karşı olan isteksiszliğinden,depresyon geçirmenden ileri geliyor sadece.ailen seni tanıdıkları biriyle evlendirmek isteyecekler.her kime kaçmayı düşündüysen,vazgeçmişsin gerçi o sevdadan ama, ,bunların hepsi geçecek...zamana ihtiyaç var .... yani ölmüyorsun! yaşayacak ve çok şeyler göreceksin! Dün 21:07 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 teşekkür ederim açıklama için big gang kardeşim sağolasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 Onemli degil.. sen bana ozel o fali acmis degilsin ki... bana anlam olarak da olum cikinca bende galiba yolcuyum dedim, sende onun ustune ben bir kontrol edeyim dedin, olay bundan ibaret... gerekirse tekrar aciklama yaparim sen gonlunu ferah tut.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umutsuz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 merhaba ben umutsuz bana bakacaktın.ama mesaj gekmedımı.burayada yazabılırsın.nolur beklıyorum.chekkykitty lutfen buraya yazabılırsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 oke oke oke Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Lütfen bu başlığı fal talepleri ile doldurmayalım... konu amacından şaşarsa manasız olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.