Lighthouse Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2008 • MUSA, Musa Osoris Rahipliğine kadar yükselmiş ve Mısırdaki inisiyasyonunu tamamlamıştır. • Musa Mısır’ın “Kutsal Biliminin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 çok doyurucu bir paylaşım olmuş. ellerine sağlık. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2008 bu paylaşımı daha önce yapmıştım ama diğer siteye alınmış. ben de bu paylaşımı burada görmek istediğim ve diğer siteden de üyeliğimi sildirmeye çalıştığım için tekrar paylaşmayı uygun gördüm. iyi ki de böyle yapmışım. gözünüzden kaçmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x12tr Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 lighthouse senin paylaşımlarını çok beğeniyorum,teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 Teşekkür ederim x12tr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ereskigal Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2008 Bir solukta okudum hepsini çok teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARAMANLI Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2008 Gönlünüze bereket . Güzel paylaşım . Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apollo Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 ''son üç peygamber'' adlı bu kitabı birkaç yıl önce okumuştum.içindeki bilgiler geçmişten günümüze gelen klişeleşmiş tesirleri çatlatacak nitelikte.din ve inanç sistemini daha gerçekçi bir kulvardan yorumluyor.ama bu kitap bilmeyen birisi için yanlış anlamalara da yol açabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2008 güzel bi yazı olmuş teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slainte Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2008 Gercekten cok doyurucu bir çalısma ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.