Jump to content

2012 Hakkında

Mystick

Önerilen Mesajlar

2012 de bana göre çok büyük bir evrim devresine giricek dünya..

bir çok hayvan evrim geçirecek foton kuşağının 2. evresindeyiz..foton kuşağı sadece insanlarımı etkilicek? bana göre hayvanlarda çok büyük bir değişime uğrar eğer foton kuşağı bizi etkilerse.. peki sizce dünyaya ve canlılara ne olucak? herkez fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2012 de 3 ihtimal var

1-Büyük bir nükleer savaş ve insanlığın yok oluşu ve bu durumu önceden sezen ileri görüşlü(bi nevi kamil insan mertebesindeki)insanların bu etkiden kurtulup insanlığı yeniden başlatması

2-Bütün insanlığın metafizik güçlürinin artması, Ölüm kavramının ve zaman kavramının ortadan kalkması

3-Cinlerin görevlerini tamamlayıp diğer tarafa geçmesi ve bi insanların onların yerini alıp yeni bir foton kuşağına yeni insanların hazırlanması için yardım edişimiz

bakalım hangisi olucak?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2012 de 3 ihtimal var

1-Büyük bir nükleer savaş ve insanlığın yok oluşu ve bu durumu önceden sezen ileri görüşlü(bi nevi kamil insan mertebesindeki)insanların bu etkiden kurtulup insanlığı yeniden başlatması

2-Bütün insanlığın metafizik güçlürinin artması, Ölüm kavramının ve zaman kavramının ortadan kalkması

3-Cinlerin görevlerini tamamlayıp diğer tarafa geçmesi ve bi insanların onların yerini alıp yeni bir foton kuşağına yeni insanların hazırlanması için yardım edişimiz

bakalım hangisi olucak?

4- ya da bunların hepsi teoride kalıcak:) alt tarafı 4 yıl kaldı dayanın :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bana gore foton kusagına giris olabilir ama o vaadedilen olayların hicbiri olmucak :confused: unutmayalımki bi ara millenium (2000) yılı icinde neler sölenmisti ama 2012 yılında bi yogunlasma var en populer yıl oldu :rofl: sanırım yine cocuk dogumunda ve evlilikte patlama yasanıcak :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

foton ispatlandı mı? kim nasıl ispatladı? hiç haberim yok.

bence böyle giderse 2012'de fazla bişi olmayacakmış gibi görünüyor. 4 yıl kaldı hala bir belirti hissedemiyoruz bir değişiklik yok yani. birşey olsa da bu daha çok mayaların dediği gibi güneşle alakalı bir şey olabilir yani güneşin 2012'deki aktivitesiyle

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

marduk de 1012 de olucağı vadedilenler gibi bir efsane ama dinlerde birer efsaneden ibaret değil mi? ayrıca marduğun geleceği de 1012 anlatılarından biri zamanında shambala tarafından yörüngesinden oynatılıp uzayın derinliklerine gönderilmişti ta ki bir sonraki foton kuşağının başlıngıcına kadar ve efsaneye göre 21 aralık günü insanlık uyandığında dünyanın büyük kızıl bir gezegen tarafından çavreleneceğinden bahsedilir milenyum olayına gelince iyi bir benzetme fakat 1012 bana göre daha gerçekçi çünkü birsürü tabletlerde bahsi geçiyor ve maya takvimi de 1012 de sona eriyor tabi haklısınız nostradamusun kehaneti 2000 olarak yorumlandı bişey olmayınca 1012 dende ama her insan hata yapar ve yorumlar her zaman doğru olmayabilirler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bişey olacak ama bu 2012 mi bilinmez. Elektrikle çalışan hiçbişeyin artık çalışmıcağını duymuştum. Şimdiki teknolojinin olmadığı bi çağa girebiliriz. Bilimsel olmasada bence mantıklı. Allah' a olan inancımız azaldıkca o güne bi adım daha yaklaşıyoruz. Şükretmesini bilelim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

korkmayın bir şey olmayacak; sadece dünya nüfusu çok arttı birazcık azalacak.bu azlamada ezoterik masallarla dikkatleri başka yönlere çekilecek gizlenecek, tıpkı maya kehanetlerine olmayan masalların eklenmesi gibi.

Tabii marduk gelirse =))

Gelmezse, karizmayı çizdirdin AKHENATON :swoon2::rofl:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tabii marduk gelirse =))

Gelmezse, karizmayı çizdirdin AKHENATON :swoon2::rofl:

marduk gelişi tüm eski tarihlerde kanıtlıdır, ama şu yanlış çıkarım olmasın bu olay bir günlük veya bir yıllık bir olay değildir.her gelişinde dünyada bir sıçrama yaşanmıştır.

gelişmenin yanında bir çok medeniyet tarih sahnesinden silinmiştir.mısır, hint, minos,çin ve maya bunlardan bazılarıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bence bu kadar 2012 demeyin çünkü hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz 2012de.biraz sorgulayın arkadaşlar bu kadar bağlı kalmayın hiç birşeye.aman dikkat edin.

Aynen katılıyorum sana.

Olayın gerçek olduğuna inanıyorum ama verilen tarihte gerçekleşmezse psikolojik olarak çöküntü yaşanır. Sürekli 2012, 2012 diye tekrar etmek zarar verecek ilerde.

2012'de gerçekleşeceğine inanmıyorum, bu olayın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...