Nietzsche Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2006 işte american ıdols BİANCA RYAN http://www.izlesene.com/video/muzik/9164/bianca_ryan 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pangea16 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Ben önceden izlemiştim bunu.Çok güçlü bir sesi var:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 O ses o kızdan mıçıkıyor ilginççç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Gerçekten de sesi çok güçlü...Sonuna kadar dinledim çok hoşuma gitti:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Off.. Hakıkaten süper..Bu hatun kaç yaşında ki Çok oturmuş ve güçlü bir sesi var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 kitlendim:blink: yuh diorum:blink: lan bu ne:blink: cern yuzunden abi bu ses proton kacmıs ablaya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enisulcelis Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 bu kız o sırada 11 yaşındaydı sanırsam:)hatun değil yani henüz:) harika bişi yaa. bu arada yarışma küçükler için yapılan america's got talent diye bi yarışmaydı ve yarışmanın sonunda 1.bu kız oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 anaa velede bak bide cıkan sese bak bu birinci olmayacakda ben mi birinci olacam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 bu kızın sesimi maşşallahhhh Allah vermiş yaaa bravooooharbi bravo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mrbwp Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Gerçekten çok kuvvetli net temiz bir ses varmış. Vay bee Tıpkı küçük ibo gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Vay bea hayran kaldım:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
toxty Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 hani... kelimeler kifayetsiz kalır ya.... işte o an şu andır her halde .... bu ses bu kızdan mı çıkıo??? hlll olsun daha başka ne denirki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
junior_fairy Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 vay be...gerçekten güzel bir sesi var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 süpersin bebeğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
babydevil Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 aglamak istiyorum :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RIELA Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 sesı joss stone'ı andırdı bana.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 :clapping:yetenek diye buna derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackburn Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2009 wow Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2009 süperr:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
InSoLenT Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Muhteşem:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 vay be xD kızın içine dolby ses sistemi kaçmış valla xD (şaka yapıyorum gayet başarılı,gür ve bi o kadar hoş bi ses) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.