nightmore Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2006 selam arkadaslar.soru şöyle: 3 arkadaş hazine bulurlar.daha sonra otele kalmaya gelirler ve hazineyi otelciye teslim ederler.yalniz otelciye derlerki ; "ancak üçümüz geldigimizde bize hazineyi vereceksin,eger yalnız gelirsek hazineyi herhangi birimize verme"derler.Otelcide tamam der kabul eder.fakat daha sonra üç arkadaştan biri otelcinin yanına gelir ve otelciye rüşvet vererek hazineyi alır ve ortadan kaybolur birdahada bulunmaz.diger iki arkadaş otelciyi mahkemeye verirler.Fakat otelci mahkemede tek bir cümle söyler ve kurtulur acaba bu cümle ne olabilir??? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmore Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2006 ewet bulan warmı o cumlenın ne olduğunu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2006 peki bize bu cümleyi daha ne kadar söylemiceksin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2006 valla ben olsam 3ü gelmedi ki, 2si geldi üçüncüde gelsin veriyim derdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2006 cevabı alalım... bişey bulamadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2006 otelci; "diğer ikisi için öldü demiştiii" mi demişşşş.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2006 Hileyi oldum olası sevmem..... Walla düşünim dedim sonra dayanamadım google'a sordum... Cevabı fısıldadı kulağıma..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmore Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 cevap: otelci derki tamam hazine bende ama üçüde gelsin vereyim der, ve hapis olmaktan kurtulur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 yaaaa. aklıma gelmişti ama dogru olacagını düşünememişim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 hazine devlete ayit olduğu için ben polisimmi dedi acaba sahte olan bi hazine vermiştir gerceğini almıştır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.